Τρίτη, 17 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ-DECORATION-DEKORATION-DECORACIÓN-DECORAZIONE-DECORATIE
σε όποια γλώσσα και αν την δούμε γραμμένη, αυτή η λέξη κρύβει την ίδια μαγεία.. Και τι είναι μαγεία; Στις μέρες μας ίσως να είναι κάτι που μας κάνει να ονειρευόμαστε, να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα και να ταξιδεύουμε σε κόσμους που δημιουργεί η φαντασία μας.. Σε κόσμους που μπορούμε να αισθανόμαστε ελεύθεροι,να λέμε και να κάνουμε ό,τι θέλουμε...ότι πραγματικά έχουμε ανάγκη..Και αυτός είναι ο στόχος της διακόσμησης..να μας ταξιδεύει...Είναι τόσο ιδιαίτερη όσο εμείς, καθώς πρέπει να μας αντιπροσωπεύει και να ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις μας... Για τον καθένα είναι διαφορετική όπως είναι διαφορετικοί και οι χαρακτήρες μας...
   Ονομάζομαι Μπερίκου Ζήνα, είμαι διακοσμήτρια και λίγο η αγάπη μου για την δημοσιογραφία, λίγο η αγάπη μου για την διακόσμηση, με έκαναν να δημιουργήσω αυτό το blog. Ένα χώρο που θα ενώσει όλους τους λάτρεις της διακόσμησης και του design με στόχο κάθε φορά που θα τον επισκεπτόμαστε να μας ταξιδεύει, να μας κάνει να ξεχνιόμαστε και κυρίως να ονειρευόμαστε...κάτι που δυστυχώς λείπει από την ζωή μας.. Η διακόσμηση μπορεί να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο. Η διακόσμηση είναι τέχνη..Και δεν έχει όρια.
 Ελάτε να δημιουργήσουμε τον δικό μας κόσμο. Περιμένω τις προτάσεις σας και φυσικά τα σχόλιά σας!
σας καλωσορίζω με ένα αγαπημένο μου τραγούδι:
http://www.youtube.com/watch?v=Kuwdw7KmGwA
καλή μας αρχή λοιπόν!!!

1 σχόλιο:

  1. Καλή αρχή!!!!Τα όνειρα και η έμπνευση δίνουν ώθηση στην δημιουργία, και στους δύσκολους αυτούς καιρούς, ειναι ευχής έργον να υπαρχούν δημιουργοί ονείρων και όμορφων χώρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: