Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΜΟΔΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ...ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ!!

  Πάνω από 20 ξενοδοχεία έχουν εμπιστευτεί  διάσημους οίκους μόδας, προκειμένου να σχεδιάσουν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς τους χώρους.
  Το αποτέλεσμα; Κάποιοι θα το θεωρήσουν υπερβολικό, άλλοι εντυπωσιακό. Πάντως σίγουρα είναι ξεχωριστό. Ο κάθε οίκος μόδας έχει προσπαθήσει να κρατήσει το συγκεκριμένο στυλ του και να το αποδώσει όσο το δυνατόν καλύτερα στους χώρους. Σημαντικό ρόλο βέβαια παίζουν τα υφάσματα, τα χρώματα και τα υλικά που μας βοηθούν να ξεχωρίσουμε τον κάθε οίκο. Άλλα είναι κλασσικά, άλλα μοντέρνα και άλλα απλά... ιδιαίτερα.
   Ας δούμε τα καλύτερα ξενοδοχεία της κατηγορίας αυτής με την υπογραφή των μεγάλων σχεδιαστών. Απολαύστε.....


 MAISON MOSCHINO, Μιλάνο

Ένα πραγματικά ονειρεμένο σκηνικό σας καλωσορίζει στο σχεδιασμένο από τον οίκο μόδας Moschino ξενοδοχείο στο Μιλάνο. Τα δωμάτια είναι ξεχωριστά και θυμίζουν πολύ το ύφος του οίκου. Λαμπερά υφάσματα, γήινα χρώματα, ιδιαίτερα φωτιστικά και λιτές γραμμές κυριαρχούν και μας παραπέμπουν στο παραμύθι: η Αλίκη στη χώρα τον θαυμάτων. Το κτίριο είναι νεοκλασικό του 1840 και περιλαμβάνει πολλά εστιατόρια και spa. Οι τιμές κυμαίνονται από 220-450 ευρώ.

περισσότερα στο: http://www.maisonmoschino.com/en

HOTEL MISSONI, Εδιμβούργο

Στο ξενοδοχείο αυτό κυριαρχεί η ποικιλία των υφασμάτων και των χρωμάτων. Ιδιαίτερα έπιπλα, πολυτελή προϊόντα περιποίησης και πολλές ταπετσαρίες  δημιουργούν καλαίσθητους και αρκετά ξεχωριστούς χώρους. Οι τιμές κυμαίνονται από 250-600 ευρώ την βραδιά ανάλογα με το δωμάτιο που
θα επιλέξετε. Μπορείτε να κλείσετε πολύ χαμηλότερη τιμή αν κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν.


περισσότερα στο: http://www.hotelmissoni.com/


ARMANI HOTEL

Η απόλυτη πολυτέλεια παρουσιάζεται στους χώρους των ξενοδοχείων αυτού του οίκου. Πρώτο δημιουργήθηκε το ξενοδοχείο στο Ντουμπάι και ύστερα στο Μιλάνο, αλλά ο σχεδιαστής φιλοδοξεί να επεκταθεί και σε άλλες χώρες όπως την Αίγυπτο, το Λονδίνο, το Τόκιο και την Νέα Υόρκη. Οι τιμές ξεκινούν από 360 - 1500 ευρώ.περισσότερα στο: http://www.armanihotels.com/

BULGARI HOTEL, Μιλάνο και Μπαλί

Δύο ξενοδοχεία με εντελώς διαφορετικό ύφος, το πρώτο αστικό με μοντέρνες γραμμές το δεύτερο εξωτικό και υπερπολυτελές, φέρουν την υπογραφή του διάσημου αυτού οίκου. Είτε πρόκειται για ταξίδι αναψυχής είτε επαγγελματικό, το ξενοδοχείο αυτού σίγουρα θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές. Οι τιμές κυμαίνονται από 500 μέχρι 5000 ευρώ.
περισσότερα στο: http://www.bulgarihotels.com/

PALAZZO VERSACE, Αυστραλία

Χλιδή είναι η λέξη που αντιπροσωπεύει αυτό το υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Βρίσκεται σε ένα πανέμορφο καταπράσινο χώρο με την θάλασσα να το περιτριγυρίζει. Το κτίριο είναι εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής με τις τεράστιες πισίνες να κυριαρχούν. Οι νότες είναι κλασσικές με μοναδικά ιταλικά έπιπλα. Οι τιμές κυμαίνονται από 250 έως 1880 ευρώ.
περισσότερα στο: http://www.palazzoversace.com/

Τέλος θα αναφερθούμε σε ένα ελληνικό ξενοδοχείου που φέρει την υπογραφή του οίκου:
Νίκος Τάκης και βρίσκεται στη Ρόδο
Εδώ κυριαρχεί το παραμύθι ΄΄Χίλιες και μία νύχτες΄΄. Έντονα χρώματα, αρώματα, ναργιλέδες, μεταξωτά υφάσματα συνθέτουν ένα ανατολικό σκηνικό που μπορεί να ταξιδέψει τον κάθε επισκέπτη. Οι τιμές ξεκινούν από 90 μέχρι 200 ευρώ.περισσότερα στο: http://www.nikostakishotel.com/

   Αυτό ήταν ένα δείγμα από τα ξενοδοχεία που είναι σχεδιασμένα από διάσημους οίκους μόδας. Είμαι βέβαιη ότι θα σας εντυπωσίασαν τόσο οι χώροι όσο και οι τιμές τους!! Ασυζητητί είναι μια πολυτέλεια μη προσιτή στους περισσότερους και αυτό οφείλεται απλά και μόνο στα ονόματα των σχεδιαστών. Κατά τα άλλα είναι απλά ξενοδοχεία που προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες με όλα τα υπόλοιπα. Όσοι έχετε την δυνατότητα και μπορείτε, επισκεφτείτε τα. Σίγουρα θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία! 
 
Μπερίκου Ζήνα
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: GOOGLE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: