Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010

όσα είδα στο ATHENS METRO MALL!


Την τρίτη 30 Νοεμβρίου άνοιξε τις πύλες του το νέο πολυκατάστημα της Αθήνας το ATHENS METRO MALL. Δύο μόλις βήματα από την έξοδο του μετρό Αγίου Δημητρίου, επί της λεωφόρο Βουλιαγμένης βρίσκεται το 5όροφο αυτό κτίριο έκτασης 21.500 τετραγωνικών μέτρων με  85 καταστήματα ηγετικών brands, 18 χώρους εστίασης και 5 αίθουσες κινηματογράφου village cinemas. Κάποια ονόματα από αυτά είναι: ΑΒ Βασιλόπουλος, Διάφανο, Imaginarium, Vodafone, Wind, Γερμανός, Benetton, Oysho, BSB, Bershka, Zara, H&M, Goody΄s, Pizza Fun, Everest, La Pasteria, Flocafe και Fridayʼs.
Μπαίνοντας στο κατάστημα δύο πράγματα είναι σίγουρα:
1ον ξεχνάς ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε οικονομική κρίση και
2ον μπαίνεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων....

Οι χώροι όπως είναι φυσικό καλωσορίζουν τις γιορτές των Χριστουγέννων με εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα, μεγάλες μπάλες, χιονάνθρωπους και πολλά άλλα διακοσμητικά στοιχεία. Το πιο εντυπωσιακό στόλισμα γίνεται στις βιτρίνες, όπου μαγεύουν και προσελκύουν τον καθένα   που περνάει.

Ένα από τα ωραιότερα σημεία είναι το κέντρο του κτιρίου στον πρώτο όροφο όπου βρίσκεται μια  καφετέρια με ένα εντυπωσιακό ενυδρείο, ξύλινο δάπεδο και δύο μεγάλους φοίνικες που φτάνουν μέχρι και τον τελευταίο όροφο! Στον 4ο και 5ο όροφο βρίσκονται και άλλοι χώροι εστίασης για όλα τα γούστα!


 
Επισκεφτείτε το νέο metro mall όταν θα έχετε χρόνο. Ειδικά τώρα στις γιορτές είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεφύγετε και να ταξιδέψετε στο Χριστουγεννιάτικο και στολισμένο τοπίο. Πείτε τον καφέ σας, κάντε την βόλτα σας και αν έχετε την δυνατότητα κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα βρείτε σε ορισμένα καταστήματα αρκετές προσφορές.

Καλή Διασκέδαση!
Μπερίκου Ζήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: