Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013

Ο ροζ κόσμος της Hello Kitty!

Η Hello Kitty έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους από όλο τον κόσμο! Η φινέτσα της, τα χρώματα και η μορφή της κοσμούν πολλούς χώρους και αντικείμενα, και η φιγούρα της στα παιχνίδια πωλείται όσο καμία άλλη!
Για τους παραπάνω λόγους στο Ντουμπάι, στην Ιαπωνία και στην Κίνα έχουν δημιουργηθεί χώροι αφιερωμένοι στην Kitty που ξεπερνούν κάθε φαντασία!!

Το σπίτι της Hello Kitty υπάρχει στην περιοχή Ταιβάν της Κίνας:

Όλη η διακόσμηση είναι ξεχωριστή και κυριαρχούν τα χρώματα του λευκού και του ροζ!

Aκόμα υπάρχει στην ίδια περιοχή ένα Ξενοδοχείο 5 αστέρων, το οποίο παρέχει όλες τις ανέσεις, μπαρ και εστιατόρια φυσικά με την υπογραφή της μικρής μας φίλης!!

Δείτε την σελίδα του ξενοδοχείου και όλες τις λεπτομέρειες εδώ

Στην Ιαπωνία υπάρχει το πάρκο της:


Στο Ντουμπάι ένα πολυτελέστατο κέντρο αισθητικής!!Και αεροδρόμιο!!!
Ακόμα θα την δείτε σε εστιατόρια, καφέ και ζαχαροπλαστεία:

Σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και αυτοκίνητα:

Και τέλος, το πιο περίεργο από όλα: Σε μαιευτήριο!!


Αν σας αρέσει ο κόσμος της Hello Kitty και επιθυμείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας ή το δικό σας, δεν χρειάζονται υπερβολές ούτε πολλά έξοδα. Μπορείτε να ακολουθήσετε κάποια από τα παρακάτω βήματα και θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα!
  • Επιλέξτε για χρώμα στους τοίχους το λευκο και το ροζ. Αν θέλετε τεχνοτροπία μπορείτε να κάνετε ρίγες με χρώματα φούξια, λευκό, ροζ ή εναλλακτικά επιλέξτε μια ταπετσαρία ή μπορντούρα με το σχετικό θέμα.Μπορείτε ακόμη πάνω από το κρεβάτι να κρεμάσετε μια κουρτίνα ή κουνουπιέρα

                                        

                                     

  • αν πρόκειται για βρεφικό δωμάτιο φροντίστε να είναι πιο ήρεμο επιλέγοντας στον ένα τοίχο να κρεμάσετε κάποιο πόστερ, διακοσμητικό ή αυτοκόλλητο με την Hello Kitty! Σε αυτή την περίπτωση συνδυάστε το απαλό ροζ, με το λευκό και το ροζ. Οι τόνοι των χρωμάτων παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία του βρέφους
  • Τέλος είναι σημαντικό  να προσθέσετε κάποιο διακοσμητικό αντικείμενο(φωτιστικό, λούτρινο παιχνίδι) ή να επιλέξετε μια παπλωματοθήκη που θα γεμίσει απόλυτα το χώρο και δεν θα χρειάζεστε κάτι παραπάνω!


  • Τέλος είναι σημαντικό  να προσθέσετε κάποιο διακοσμητικό αντικείμενο(φωτιστικό, λούτρινο παιχνίδι) ή να επιλέξετε μια παπλωματοθήκη που θα γεμίσει απόλυτα το χώρο και δεν θα χρειάζεστε κάτι παραπάνω!
Καλή επιτυχία!
Μπερίκου Ζήνα

Bρείτε μας στο facebook εδώ

Πηγή Φωτογραφιών: google

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: