Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

Ένας τοίχος γεμάτος αγάπη...


Τελευταία όλο και πληθαίνουν οι λάτρεις της φωτογραφίας και αυτό σίγουρα οφείλεται στην ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας. Τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα διαθέτουν κάμερα υψηλής ανάλυσης και ποιότητας και έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να αποθανατίσουμε την κάθε στιγμή. Λόγο της πολύ καλής ανάλυσης οι φωτογραφίες αυτές είναι δυνατό να εκτυπωθούν και να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά αντικείμενα.
Κάθε φωτογραφία κρύβει μια ιστορία, μια ανάμνηση, ένα αγαπημένο μας πρόσωπο ή τοπίο, μια ιδιαίτερη και όμορφη στιγμή της ζωής μας. Γιαυτό πρέπει να την αξιοποιήσουμε. Να την ενσωματώσουμε στον χώρο που ζούμε για να μας θυμίζει κάθε μέρα τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει και να μας φτιάχνει το κέφι.Υπάρχουν πολύ τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες σας.
Ένας από αυτούς είναι να αφιερώσετε έναν τοίχο σε αυτές.
Μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα / τα μεγέθη / τα σχήματα από τις κορνίζες που θα χρησιμοποιήσετε προσπαθώντας πάντα να κρατήσετε μια ισορροπία.


Είναι πολύ σημαντικό να γίνει μια πολύ καλή εκτύπωση - αποφύγετε τις μικρές φωτογραφίες και όσες δεν έχουν καλή ανάλυση- και να τοποθετηθούν σωστά οι κορνίζες.
Μπορείτε προτού τις καρφώσετε να μετρήσετε κανά δυό φορές και να κάνετε ένα μικρό σημάδι.
Επιπλέον χρειάζεται προσοχή στα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε για να είναι το αποτέλεσμα όσο το δυνατό πιο πετυχημένο. 
*Μην ξεχνάτε πως ο στόχος είναι να αναδείξετε τις φωτογραφίες.Ακόμα με αυτοκόλλητα τοίχου που είναι πολύ στη μόδα μπορείτε να γράψετε μια φράση ή να φτιάξετε το οικογενειακό σας δέντρο!Το φωτογραφικό σας υλικό θα ήταν μια αφορμή να το χρησιμοποιήσετε σε μια ιδιαίτερη ημέρα όπως σε γενέθλια ή επέτειο ώστε να κάνετε και μια όμορφη έκπληξη!!
Έτσι σίγουρα ο χώρος σας θα αποκτήσει έναν τοίχο γεμάτο... ΑΓΑΠΗ!!

Μπερίκου Ζήνα

Βρείτε μας στο facebook πατώντας εδώ

Πηγή φωτογραφιών: Google

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: