Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

Τα PLAYMOBIL πήγαν στο Athens Metro Mall !!!

Από τα πιο διαχρονικά και αγαπημένα παιχνίδια, τα Playmobil μπορείτε να τα βρείτε μέχρι τις 7 Ιουλίου καθημερινά στο Athens Metro Mall. Οι όροφοι του πολυκαταστήματος έχουν γεμίσει με αυτές τις μικρές φιγούρες και έχουν ξετρελάνει όλους τους επισκέπτες!

Στο ισόγειο έχει διαμορφωθεί ένας χώρος όπου οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παίζουν με τα αγαπημένα τους Playmobil υπό την επίβλεψη ειδικευμένων παιδαγωγών. Κουκλόσπιτα για τα κορίτσια, πειρατές και καράβια για τα αγόρια και άλλα πολλά παιχνίδια βρίσκονται εκεί ώστε να τα γνωρίσουν τα παιδιά και να παίξουν όλοι μαζί κάνοντας ακόμα και καινούριες φιλίες!Στους υπόλοιπους ορόφους έχουν στηθεί εκθέσεις με κατασκευές και φιγούρες Playmobil.

Η πιο εντυπωσιακή κατασκευή βρίσκεται στον 3ο όροφο (εκεί που βρίσκονται τα εστιατόρια και ο κινηματογράφος) όπου έχει στηθεί ολόκληρη η Βικτωριανή Πόλη από συλλέκτες των Playmobil! Eίναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό! Θα δείτε άμαξες, δρόμους, ιατρεία, σπίτια, ξενοδοχεία... και όσο ακόμα βρίσκονται σε μια πόλη!


Αξίζει να το δείτε!


Βρείτε το Only Decoration και στο facebook εδώ

Μπερίκου Ζήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: