Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Παγωτό γιαούρτι στιγμής με φράουλες

via
Από την Ελένη Ψυχούλη

ΥΛΙΚΑ
  • 300 γρ. φράουλες
  • 100 γρ. μασκαρπόνε
  • 400 γρ. στραγγιστό γιαούρτι Δωδώνη
  • 3 κ.σ. μέλι
  • 2 κ.σ. ζάχαρη
  • Φράουλες & φύλλα δυόσμου για το γαρνίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Περνάμε τις φράουλες από το μίξερ. Βάζουμε το πολτό φράουλας στην κατάψυξη όπως επίσης και το μασκαρπόνε και το γιαούρτι για 25 λεπτά. Χτυπάμε όλα τα υλικά παγωμένα στο μίξερ μαζί με το μέλι και τη ζάχαρη. Σερβίρουμε σε ποτήρια, γαρνίρουμε με κομμάτια φράουλας και φυλλαράκια δυόσμου. 
Αν έχουμε περισσότερο χρόνο, τότε χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί και ψύχουμε το μείγμα στη κατάψυξη για 40 λεπτά περίπου.


Πηγή:http://www.chefonair.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: