Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

Το σπίτι της Oprah Winfrey !

Γεννήθηκε 29.1.1954. Είναι Αμερικανίδα παρουσιάστρια, ηθοποιός και ιδιοκτήτρια καναλιού. Έγινε παγκοσμίως γνωστή από το διάσημο και πολυβραβευμένο '' The Oprah Winfrey Show'' το οποίο παρουσίαζε και έκανε την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία μεταξύ των προγραμμάτων του ίδιου είδους.

Παρά τα πολύ δύσκολα παιδικά της χρόνια, και τις ανατριχιαστικές στιγμές που αποκάλυψε η ίδια ότι έχει ζήσει, κατάφερε να ανεξαρτητοποιηθεί και να φτιάξει την ζωή της. Είναι η μεγαλύτερη έγχρωμη φιλάνθρωπος στην ιστορία της Αμερικής, από τις πλουσιότερες στον κόσμο καθώς και από της σημαντικότερες γυναίκες που ασκούν επιρροή.


Το σπίτι της που θα δούμε στην συνέχεια βρίσκεται στην Χαβάη.Η διακόσμηση του σπιτιού της ήθελε να είναι σε πλήρη αρμονία με το εξωτερικό περιβάλλον. Αντίκες, παραδοσιακά υφάσματα, κουρτίνες περίτεχνα κεντημένες, λουλουδένια μοτίβα και πολλά είδη λαϊκής τέχνης βρίσκονται στους χώρους του σπιτιού.Το άλογο - ανεμοδείκτης αποτελεί το κεντρικό σημείο του σπιτιού.


Οι ξενώνες: 

Για τους φίλους της που θα φιλοξενηθούν υπάρχει ειδικός χώρος. Εδώ κυριαρχούν οι έντονοι αλλά παράλληλα ζεστοί τόνοι ώστε να κάνουν τον χώρο φιλόξενο και να εμπνέει θαλπωρή. Το τζάκι, τα βιβλία, οι αναπαυτικές πολυθρόνες, τα βελούδινα υφάσματα σίγουρα θα κάνουν τον κάθε επισκέπτη να μην θέλει να φύγει!


                     

Το ρουστίκ, εκλεπτυσμένο και φιλόξενο ύφος είναι διάχυτο σε όλους τους χώρους του σπιτιού της Oprah Winfrey! 

Πώς σας φαίνεται; Πιστεύετε ότι της ταιριάζει;


Πηγή φωτογραφιών: http://www.oprah.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: