Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 09/9 – 15/9


Κριός 
Μια εβδομάδα έντασης ξεκινά με το τετράγωνο Άρη – Κρόνου να προκαλεί ρίξεις στις σχέσεις, τάση για χωρισμούς και μία διάθεση από μέρους σας να είστε πολύ επικριτικοί με το ταίρι σας ή με τους συνεργάτες σας ειδικά για οικονομικά θέματα. Ιδιαίτερη προσοχή οι γεννημένοι γύρω στις 29/3. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό την Τετάρτη θα σας κάνει ιδιαίτερα κτητικούς και ζηλιάρηδες μπορεί όμως να φέρει και καλά νέα σχετικά με τα οικονομικά του συντρόφου. Πέμπτη και Παρασκευή είναι πιο χαλαρές ημέρες και σας δίνουν κέφι και όρεξη καθώς και διάθεση να ταξιδέψετε φυσικά ή πνευματικά. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται παθιασμένο επειδή όμως η επικοινωνία θα έχει κάποια εμπόδια προσέξτε μην αντί για έρωτα κάνετε πόλεμο.

Ταύρος 
Δύσκολη εβδομάδα στον τομέα των σχέσεων και για εσάς. Η Δευτέρα είναι μία ημέρα που απαιτεί μεγάλη προσοχή με τους ανθρώπους του πολύ κοντινού σας περιβάλλοντος ή με κάποιον συνεργάτης σας. Πιο προσεχτικοί πρέπει να είστε εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 29/4. Επίσης όσοι έχετε μετακομίσεις ή σημαντικές δουλειές εντός του σπιτιού να είστε έτοιμη για μια κουραστική εβδομάδα καθώς τα πράγματα δε θα πάνε σύμφωνα με το πλάνο σας. Συζητήσεις για θέματα εργασίας ή υγείας δεν ευνοούνται επίσης αυτή την εβδομάδα. Για εσάς που είστε γεννημένοι το γ’ δεκαήμερο του ζωδίου σας τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς οι δύσκολες όψεις που γίνονται δεν σας αγγίζουν. Καλό είναι πάντως να αποφεύγετε τις εντάσεις και να είστε υποχωρητικοί.

Δίδυμοι 
Η εβδομάδα ξεκινάει με πολύ δουλειά και ατελείωτες υποχρεώσεις κυρίως σε θέματα σπιτιού που σας εξαντλούν κυρίως όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 30/5. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού σας κάνει περισσότερο φιλικούς (πόσο ακόμα?) ωστόσο ίσως κάποια νέα που αφορούν τα παιδιά σας να σας απογοητεύσουν. Για τους γεννημένους γύρω στις 6/6 υπάρχουν ευκαιρίες για οικονομική άνοδο ή για μια δεύτερη πηγή εσόδων. Προσέξτε όμως τη σπατάλη γιατί ο Δίας μπορεί να φέρνει ευκαιρίες φέρνει όμως και υπεραισιοδοξία. Για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών η Αφροδίτη φροντίζει να δώσει ένα ρομαντικό τόνο στις πρώτες φθινοπωρινές ημέρες και να σας προστατέψει από τις σκληρές όψεις της εβδομάδας. 

Καρκίνος  
Τη Δευτέρα προσέξτε πολύ τα οικονομικά σας τα οποία μπορεί να γίνουν η αφορμή κάποιων προστριβών με το ταίρι σας. Γενικά ο μήνας φαίνεται λίγο δύσκολος για αυτόν τον τομέα αλλά νομίζω λίγο πολύ όλοι έχουμε συνηθίσει. Οι γεννημένοι γύρω στις 7/7 είναι ίσως οι πιο τυχεροί του ζωδίου σας αφού είναι υπό την προστασία του Δία. Ακόμη και αν αντιμετωπίζετε προβλήματα ο Δίας θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες σας για επίλυση τους. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό θα φέρει συζητήσεις για το σπίτι ή άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος κυρίως για εσάς που γεννηθήκατε τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Από την Τετάρτη που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού μια πολύ ωραία περίοδος ξεκινά για εσάς που θα σας επιτρέψει να χαρείτε, να διασκεδάσετε, να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας και για όσους το επιθυμούν να ερωτευθούν. Πιο πιεσμένοι οι γεννημένοι 1 – 3/7. Κουράγιο παιδιά!!! 

Λέων  
Με τον Άρη στο ζώδιο σας δεν μπορεί παρά να έχετε μία δυναμική καθημερινότητα. Ωστόσο η δυσαρμονική του όψη με τον Κρόνο φέρνει ατυχήματα και εντάσεις ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στην 31/7. Προστατέψτε τις σχέσεις σας με την οικογένεια σας και μην γίνεστε δογματικοί και απόλυτοι. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου από την Τετάρτη και έπειτα θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στην οικογένεια και να ζήσουν όμορφες στιγμές μέσα στο σπίτι. Επίσης οι μετακινήσεις θα αυξηθούν και κάποιες από αυτές θα σας γεμίσουν ικανοποίηση. Οι Λέοντες του γ’ δεκαημέρου είναι οι πιο χαλαροί του ζωδίου για αυτή την εβδομάδα με έντονο το ενδιαφέρον όμως για τα οικονομικά που τους αφορούν άμεσα. Ίσως στις αρχές της εβδομάδας καταφέρετε να αποδράσετε για μία ακόμη φορά και να χαλαρώσετε πριν μπείτε στο βαρύ πρόγραμμα του χειμώνα.

Παρθένος 
Οι γεννημένοι των πρώτων ημερών θα πρέπει να είναι λίγο προσεχτικοί σχετικά με το παρασκήνιο ή κάποια θέματα υγείας κυρίως ψυχολογικά. Για τους υπόλοιπους του α δεκαημέρου η εβδομάδα θα κυλήσει ομαλά με συζητήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος και μικρά ταξιδάκια από την Τετάρτη και έπειτα. Για εσάς του β’ δεκαημέρου το άγχος θα ενταθεί από το Σαββατοκύριακο και μετά. Γενικά ανήκετε στα ζώδια που δεν επηρεάζεστε άμεσα από τις δύσκολες όψεις της εβδομάδας. Οι γεννημένοι στις 2,3 & 4/9 θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μία νέα παθιασμένη σχέση η οποία ίσως είναι και ‘’παράνομη’’. Γενικά η ορθόδρομη πορεία του Πλούτωνα στον τομέα των σχέσεων θα φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σας που ανεξαρτήτου αποτελέσματος θα σας σημαδέψουν.

Ζυγός 
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι  το πιο δύσκολο της κομμάτι και για τους ζυγούς υποδεικνύει προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με οικονομικά και φιλικά πρόσωπα. Επειδή λοιπόν οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς τους φίλους φροντίστε να τους έχετε τακτοποιημένους αν δε θέλετε να βρεθείτε παρεξηγημένοι με αγαπημένα πρόσωπα. Ευάλωτοι σε αυτή την όψη οι γεννημένοι γύρω στην 1/10. Για τους γεννημένους στο α δεκαήμερο ξεκινάει μία εβδομάδα που θα έχετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε την επικοινωνία και την κοινωνικότητα σας. Επίσης από την Τετάρτη και έπειτα θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας ή να προβείτε στην αγορά πολυτελών ειδών. Το β δεκαήμερο είναι το πιο πιεσμένο ιδιαίτερα δε αυτοί που έχουν γεννηθεί 2,3 & 4/10 καθώς οι αλλαγές στη ζωή τους είναι σίγουρες και καθοριστικής σημασίας. Σε καλύτερη κατάσταση απ’όλους βρίσκεστε εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου καθώς η Αφροδίτη σας χαρίζει γοητεία, έρωτα και ίσως κάποια χρήματα.

Σκορπιός 
Φίλοι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί στο α δεκαήμερο αυτή δε θα είναι μία εύκολη εβδομάδα. Από τη μία ο Άρης που κάνει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο και από την άλλη η Σελήνη που δύο ημέρες στο ζώδιο σας θα συμμετάσχει σε δύσκολες όψεις θα σας φέρουν απογοήτευση, εμπόδια, πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και ίσως αντιπαραθέσεις με προϊσταμένους. Όμως από τα μέσα της εβδομάδας έρχεται ως διασώστης η Αφροδίτη να αλλάξει την ατμόσφαιρα και να σας βάλει σε πιο ρομαντικό mood, και ίσως να διορθώσει τυχόν λάθη που έχετε κάνει Δευτέρα και Τρίτη. Για τους γεννημένους στο β δεκαήμερο επικρατεί ένα τελείως διαφορετικό σκηνικό αφού εσείς είστε οι τυχεροί που δέχεστε τη θετική όψη του Δία που όχι μόνο δημιουργεί ευκαιρίες αλλά λειτουργεί και ως προστατευτική ομπρέλα για οτιδήποτε ανάποδο προκύπτει.

Τοξότης 
Ενώ ο Άρης από τον 9ο φυσικό σας οίκο σας κάνει να σχεδιάζετε το μέλλον και να θέλετε να το κατακτήσετε ο περιοριστικός Κρόνος στον 12ο σας κάνει να νιώθετε ανασφαλείς και ανεπαρκείς για την οποιαδήποτε επίτευξη στόχου. Προσέξτε λίγο και την υγεία σας ιδιαίτερα την ψυχική θα έλεγα γιατί στην αρχή της εβδομάδας ίσως νιώσετε μεγάλη εσωτερική ένταση. Ο Ερμής όμως από το Ζυγό θα σας φέρει κοντά φίλους που θα σας βοηθήσουν να αποσυμπιεστείτε και ο Δίας από το Σκορπιό θα βοηθήσει οικονομικά κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 4-8/12. Τα αισθηματικά σας παραμένουν ασταθή εξαιτίας της δικής σας ανικανοποίητης φύσης που ενισχύεται από τον ανατρεπτικό Ουρανό σε αυτή τη θέση. Τέλος οι γεννημένοι του β δεκαημέρου μετά τις 4/12 από το μέσο της εβδομάδας και έπειτα αναμένετε να πάρουν ακόμη και ριψοκίνδυνες αποφάσεις για κάτι που θέλουν να πετύχουν.

Αιγόκερως  
Εσείς φίλοι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί γύρω στις 30-31/12 και 1/1 ούτως ή άλλως περνάτε σε μία διαφορετική φάση ζωής που για άλλους με δύσκολο ή λιγότερο δύσκολο τρόπο. Δευτέρα και Τρίτη προσέξτε και τα οικονομικά σας που σχετίζονται με τρίτους ή με Δημόσιο, Τράπεζες, Εφορίες κλπ. Μην πάρετε κάποια σημαντική απόφαση αυτές τις ημέρες και προσέξτε που δανείζετε. Για τους γεννημένους των πρώτων ημερών η εβδομάδα θα είναι πολύ καλύτερη από Τετάρτη και έπειτα αφού η Αφροδίτη θα φέρει κοντά φίλους και όμορφες κοινωνικές επαφές ανάμεσα στις οποίες μπορεί να βρείτε κάποιο άτομο ερωτικού ενδιαφέροντος. Οι γεννημένοι του β δεκαήμερου που το έχετε ήδη βρει αυτό το πρόσωπο πιθανότατα να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί. Ο Ουρανός με την σειρά του συνεχίζει να ανατρέπει τις ζωές των γεννημένων 1-2/1 ειδικά σε οικογενειακά θέματα.

Υδροχόος 
Τρώγεστε με τα ρούχα σας μου φαίνεται και ξύνετε τα νύχια σας για καβγά με το σύντροφο ή με τους συνεργάτες. Κάντε ένα βήμα πίσω Δευτέρα και Τρίτη γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Περισσότερη προσοχή απαιτείται από εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 29/1. Επίσης λίγο επιπλέον προσοχή στην υγεία. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα σας κάνει δημοφιλείς στον εργασιακό χώρο και για κάποιους ίσως να σημαίνει και άνοδο στην επαγγελματική σας ιεραρχία. Η δουλειά γενικά είναι ο τομέας της ζωής σας που αυτή τη στιγμή μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας και καλά κάνετε αφού υπάρχουν οι ευκαιρίες για πολύ καλύτερες ημέρες. Το Σαββατοκύριακο ίσως έχετε κάποιες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα προβλήματα σας.

Ιχθύες 
Οι πρώτες ημέρες τις εβδομάδας φέρνουν ένταση στο επαγγελματικό περιβάλλον προσοχή σε σχέσεις με υφιστάμενους ή κάποια φιλική σχέση θα σας απογοητεύσει. Ο Ποσειδώνας συνεχίζει αν και ανάδρομος να καθιστά αθεράπευτα ρομαντικούς τους γεννημένους γύρω στις 23/2. Οι γεννημένοι γύρω στις 6/3 είστε και οι πιο ευνοημένοι του ζωδίου αφού ο Δίας σας φέρνει κοντά νέα άτομα για φλέρτ, έναν απόγονο θέλετε δε θέλετε και έμπνευση εφόσον ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά. Για αυτούς που είναι ήδη σε μία σταθερή σχέση ή γάμο η πορεία του Ήλιου μέσα στην Παρθένο φωτίζει τα καλά αλλά και τα δύσκολα σημεία της που σας απασχολούν. Με την βοήθεια όμως των ευεργετών πλανητών που σας χαρίζεται απλόχερα αυτό το μήνα είναι σίγουρο ότι θα τα ξεπεράσετε. Η είσοδος και της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τη μέση της εβδομάδας ειδικά για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες θα φέρει αισιοδοξία καλή διάθεση και ακόμη πιο όμορφα συναισθήματα μέσα στις σχέσεις.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: