Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 16/9 - 22/9Κριός 
Ο Άρης γίνεται σύμμαχος αυτή την εβδομάδα για τους γεννημένους το β’ δεκαήμερο δίνοντας ορμή για κατάκτηση των στόχων. Ωστόσο προσέξτε μη δημιουργήσετε εντάσεις παρασυρμένοι απ’ τη δυναμική σας. Οι γεννημένοι το α’ δεκαήμερο θα έχουν την ευκαιρία για κάποιες σωστές κινήσεις σχετικά με τα οικονομικά τους. Ενώ οι εκπρόσωποι του ζωδίου που έχουν γεννηθεί στο γ’ δεκαήμερο γύρω στις 19 που γίνεται η πανσέληνος θα έχουν τάσεις απομόνωσης  και εσωστρέφειας. Προσπαθήστε να βάλετε για λίγο την Κριαρίσια ενέργεια σας στην άκρη και να χαλαρώσετε σε ένα ήρεμο περιβάλλον.

Ταύρος 
Με την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων και σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 19/9 εσείς του α’ δεκαημέρου και ειδικότερα οι γεννημένοι γύρω στις 29/4 θα δείτε πολύ σοβαρά το κομμάτι αυτό της ζωής σας. Για κάποιους που βρίσκονται σε μόνιμη σχέση μπορεί να σημαίνει επισημοποίηση εφόσον οι βάσεις είναι γερές. Για εκείνους που έχουν ήδη προβλήματα η εβδομάδα που έρχεται θα τους φέρει αντιμέτωπους μ’αυτά για μία ακόμη φορά, με τη διαφορά όμως ότι τώρα θα παρθούν τελειωτικές αποφάσεις. Οι γεννημένοι στις αρχές του β’ δεκαημέρου έχουν να λύσουν θέματα που αφορούν το σπίτι και τα πρόσωπα της οικογενείας τους ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν βαριές δουλειές που αφορούν το οίκημα στο οποίο μένετε. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 20/5 με την πανσέληνο στις 19/9 θα θελήσετε να δραπετεύσετε σε ένα φανταστικό κόσμο, προσοχή σε πρακτικά θέματα που εμπλέκονται φιλικά πρόσωπα.

Δίδυμοι 
Η εργασία που έχει γίνει αρκετά κουραστική για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 30/5 ήρθε η ώρα να σας ανταμείψει. Καλές οι συνθήκες και για όσους αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας. Οι γεννημένοι στις αρχές του β’ δεκαημέρου με τον Άρη στο πλευρό σας έχετε όλη τη δυναμική που απαιτείται για να φέρεται εις πέρας το βεβαρημένο πρόγραμμα της καθημερινότητας σας καθώς και να υλοποιήσετε κάποιο επιχειρηματικό σας σχέδιο. Για τους γεννημένους στο γ’ δεκαήμερο οι ημέρες γύρω στις 19/9 που έχουμε την πανσέληνο του μήνα σας βρίσκουν μπερδεμένους και ίσως μπροστά στο δίλλημα μεταξύ των οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ωστόσο η πανσέληνος πάντα μας δείχνει την ολοκλήρωση κάποιου θέματος το οποίο για εσάς πιθανότατα θα συμβεί στον επαγγελματικό τομέα.

Καρκίνος 
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό η χαρά επιστρέφει στους Καρκίνους ειδικά εσάς που έχετε γεννηθεί 28/6 – 2/7. Βέβαια η σύνοδος της με τον Κρόνο σας θέτει περιορισμούς ή σας κάνει να δείτε πιο σοβαρά καταστάσεις και πρόσωπα που δεν τα είχατε λάβει σοβαρά υπόψη. Η πανσέληνος στον οίκο που σχετίζεται με τα όνειρα και τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον θα φέρει την ολοκλήρωση ενός από αυτά ειδικά στους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Οι γεννημένοι γύρω στις 8/7 βρίσκεστε μπροστά σε ευκαιρίες που ακόμη και αν δεν είναι εμφανής βρίσκονται εκεί για εσάς να τις αρπάξετε και να δώσετε στον εαυτό σας την προοπτική της επέκτασης. Νέα που ίσως σας ξαφνιάσουν ή ανατρέψουν καταστάσεις έρχονται από μέλη της οικογένειας σας για τους γεννημένους γύρω στις 3/7. Δείξτε κατανόηση και διαλλακτική διάθεση.

Λέων 
Οι γεννημένοι γύρω στις 4/8 είναι αυτοί που θα πρωταγωνιστήσουν αυτή την εβδομάδα με Άρη Ερμή και Ουρανό να μην τους αφήνουν να μείνουν στάσιμοι ακόμη και αν το επιθυμούν. Νέα που μπορεί να έρθουν με ξαφνικό τρόπο σε σας, σας βάζουν στο παιχνίδι και σας δίνουν ακόμη και μέσα από έντονες καταστάσεις τη δυνατότητα να ενεργοποιηθείτε και να διεκδικήσετε αυτό που πιστεύετε ότι σας ανήκει με οποιοδήποτε τρόπο. Η ατμόσφαιρα στο χώρο του σπιτιού που είναι τεταμένη εδώ και πολύ καιρό δείχνει να γλυκαίνει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό. Ωστόσο στη συνάντηση της με τον Κρόνο θα γίνει  πιο εσωστρεφής και ίσως πιο ψυχρή κάποιες στιγμές όμως αυτό θα επηρεάσει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 31/7. Γενικά εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά σε αυτή την ημερομηνία δέχεστε τις συνεχείς πιέσεις του Κρόνου που σας έχει φέρει αντιμέτωπους με ότι δεν ρέει ομαλά στη ζωή σας.

Παρθένος  
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό έχει έρθει για να αποσυμπιέσει σχέσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας και ιδιαίτερα με αδέρφια, ξαδέρφια κ.α. που ίσως είχαν κλονιστεί στο πρόσφατο παρελθόν. Όμως προσοχή απαιτείται από τους γεννημένους γύρω στην 1/9 όπου προς το μέσον αυτής της εβδομάδας μπορεί να εισπράξετε μια ψυχρότητα από τα εν λόγω άτομα. Η καθημερινότητα όμως σταδιακά ομορφαίνει και ίσως το Σαββατοκύριακο πολλοί από εσάς να προγραμματίσετε κάποια κοντινή εκδρομή που θα σας ανανεώσει. Είναι επίσης πιθανό σε αυτό το ταξίδι να φλερτάρετε ή να κάνετε κάποια νέα ερωτικού ενδιαφέροντος γνωριμία. Μην πέσετε όμως με τα μούτρα γιατί μπορεί να πρόκειται για κάποιο φλερτ που θα κρατήσει λίγο. Μην ξεχνάμε πως η Πανσέληνος στις 19/9 λαμβάνει χώρα στον τομέα των σχέσεων συνεργασιών και για πολλού μπορεί να φέρει ακόμη και χωρισμό. Πάντως η ανάγκη σας για συντροφικότητα θα τονιστεί αυτές τις ημέρες.

Ζυγός  
Στις αρχές της εβδομάδας απρόοπτες ειδήσεις που μπορεί να αφορούν το ταίρι ή κάποιο συνεργάτη θα σας πιάσουν εξ απήνης . Η Πανσέληνος στον τομέα εργασίας – υγείας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα. Ανατροπές ή επιπλέον υποχρεώσεις θα σας αναστατώσουν και πιθανότατα να σας αποδιοργανώσουν. Το παραπάνω ισχύει κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Από την άλλη ο Άρης φέρνει ενεργοποίηση της κοινωνικής σας ζωής και ευκαιρίες για συλλογική δράση στους εκπρόσωπους του β’ δεκαημέρου. Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε εδώ και σχεδόν ένα χρόνο φαίνεται να υποχωρούν το διάστημα αυτό με την έλευση της Αφροδίτης στον συγκεκριμένο τομέα. Οι ημέρες ευνοούνται για συμφέρουσες αγορές.

Σκορπιός 
Με εξαίρεση το μέσον της εβδομάδος που θα υπάρξει μία ψυχρότητα στις σχέσεις ειδικά αυτών που έχουν γεννηθεί γύρω στην 1/11 η εβδομάδα θα κυλήσει καλά. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας φέρνει κοντά σας πρόσωπα αγαπημένα ή που θέλουν να γίνουν αγαπημένα. Ο Κρόνος από την άλλη σας βάζει στη διαδικασία της αυστηρής επιλογής για το ποιους τελικά θα κρατήσετε δίπλα σας. Καθώς και η Πανσέληνος του μήνα αφορά σχέσεις και έρωτα νομίζω ότι αυτή θα είναι μια εβδομάδα που τουλάχιστον θα φέρει γεγονότα στον τομέα αυτό. Ειδικά εσείς που έχετε ωροσκόπο Σκορπιό θα δείτε τη ζωή να αλλάζει στο κομμάτι των σχέσεων, παιδιών, δημιουργίας όσο και αν ο Κρόνος σας δηλώνει ότι τα όρια σας έχουν γίνει πιο στενά τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Τοξότης 
Το σπίτι και η οικογένεια είναι ο τομέας της ζωής σας που θα σας απασχολήσει αυτή την εβδομάδα καθώς ένας κύκλος ολοκληρώνεται. Το φαινόμενο της Πανσελήνου για αυτό το μήνα επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 17/11. Ο Άρης όμως στο Λέοντα με τον Ερμή από το Ζυγό φέρνου ευκαιρίες στους γεννημένους του β’ δεκαημέρου που μπορεί να προέρχονται από το φιλικό – συλλογικό περιβάλλον και να έχουν ακόμη και ερωτικό περιεχόμενο. Όσοι ξεκινήσετε κάποια μυστική σχέση αυτή την εποχή να θυμάστε ότι από τέλος Οκτωβρίου μέχρι και σχεδόν όλο το Νοέμβριο θα περάσετε πολύ δύσκολα για αυτό ξανασκεφτείτε το.

Αιγόκερως 
Εκεί που οι Πλούτωνας – Ουρανός έχουν γκρεμίσει σχεδόν τα πάντα για τους γεννημένους κοντά 31/12 – 01/1 έρχεται η γλυκιά Αφροδίτη και δίνει τη δυνατότητα εξέλιξης μέσα από φιλικά – συλλογικά περιβάλλοντα. Θετική και η Πανσέληνος του μήνα ειδικά για τους γεννημένους κοντά στις 16/1 που θα τους δώσει τη δυνατότητα για ολοκλήρωση επαγγελματικών συζητήσεων και εν τέλει συμφωνιών.  Από τις 20/9 ο Πλούτωνας επανέρχεται στην ορθή του πορεία και αναγγέλλει την έναρξη της αναγέννησης για αυτούς που άκουσαν το αίτημα του πλανήτη και έχουν προβεί σε αλλαγές στη ζωή τους. Το παραπάνω αφορά όσους έχουν γεννηθεί 31/12-02/1.

Υδροχόος 
Τα οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Δεν είναι καλές ημέρες για επενδύσεις ή αγορές. Αν πρέπει να προβείτε οπωσδήποτε σε κάτι από τα προηγούμενα σκεφτείτε διπλά τις κινήσεις και διαφυλάξτε τα κεφάλαια σας όπως μπορείτε καλύτερα. Εξελίξεις επίσης προβλέπονται στον τομέα της καριέρας όπου αιφνίδια γεγονότα που θα προκύψουν μπορεί τελικά με τους κατάλληλους χειρισμούς να μην είναι τόσο επιβλαβή ή ακόμη και αποδειχθούν θετικά. Προσπαθήστε μόνο να μην είστε υπεραισιόδοξοι γιατί αυτό θα σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.


Ιχθύες 
Με την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο σας να αναγγέλλει το κλείσιμο ενός κύκλου κυρίως σε προσωπικές σχέσεις ειδικότερα για τους γεννημένους κοντά στις 17/3 προχωράει αυτή η εβδομάδα. Παρότι οι ημέρες ίσως αποδειχθούν πιεστικές για κάποιους  η συνέχεια είναι σίγουρα πολύ καλύτερη. Η θέση της Αφροδίτης είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς και συγκεκριμένα τους γεννημένους από 26/2 έως 2/3. Η αισιοδοξία σας αυξάνεται και το πάθος για όνειρα και σχέδια επανέρχεται. Ότι έχει σχέση με το εξωτερικό ή με ανώτατες σπουδές επίσης μπαίνει σε μια σταθερή τροχιά και κάποιοι στα πλαίσια ενός ταξιδιού ίσως γνωρίσουν τον έρωτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: