Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 23/9 - 29/9Κριός 
Μια καλή εβδομάδα ξεκινάει με τον ήλιο να φωτίζει τον τομέα των σχέσεων - συνεργασιών.  Σχετικά θέματα που σας έχουν απασχολήσει θα έρθουν στην επιφάνεια με πολύ καλές προοπτικές όμως να έχουν θετική έκβαση. Ο Ερμής στον ίδιο χώρο βοηθάει την επικοινωνία με τον σύντροφο και τις διαπραγματεύσεις με συνεργάτες. Επίσης ιδιαίτερα ευνοϊκές ημέρες για συναισθηματικά/οικονομικά θέματα συγκεκριμένα για τους Κριούς που είναι γεννημένοι γύρω στις 7/3. Πολύ καλές ημέρες για την έναρξη εργασίας από το σπίτι, την αγορά κατοικίας ή την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Η ορθόδρομη πλέον πορεία του Πλούτωνα προετοιμάζει κοσμογονικές αλλαγές για τους γεννημένους 31/3 και 1/4 που θα λάβουν χώρα πιθανότατα στον τομέα της καριέρας ή της κοινωνικής σας θέσης. Οι γεννημένοι τις ίδιες ημέρες, κάτω από την επίδραση του Ουρανού βιώνουν την ανάγκη της αλλαγής και της αποδέσμευσης από καταστάσεις που δρουν πιεστικά επάνω τους, με επαναστατικό τρόπο. Για τους γεννημένους  6-11/4 η εβδομάδα θα είναι πολύ δραστήρια με εσάς πρωταγωνιστές στο φλερτ. Προσέξτε μόνο μη γίνεται πολύ επιθετικοί γιατί ο Άρης στο Λέοντα σας κάνει ασυγκράτητους.

Ταύρος 
Καλή εβδομάδα και για εσάς φίλοι Ταύροι με τους γεννημένους γύρω στις 8/5 να δέχονται την μεγαλύτερη επιρροή του τριγώνου Δία – Αφροδίτης. Θέματα που αφορούν σύντροφο-συνεργασίες, σπουδές, απόκτηση μεταφορικού μέσου, σχέση με συγγενείς ακόμη και νομικά θέματα έχουν εύνοια αυτή την εβδομάδα. Επίσης θα υπάρξουν ευκαιρίες για τους αδέσμευτους να συνάψουν ερωτική σχέση με καλές προοπτικές για το μέλλον. Για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του ζωδίου το βάρος της εβδομάδας θα πέσει στην εργασία ή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης χωρίς κάποιο αρνητικό ενδεχόμενο. Πιεσμένοι παραμένουν οι Ταύροι που του τέλους του πρώτου δεκαημέρου. Υπομονή ο Κρόνος από τον άλλο μήνα περνάει σιγά σιγά στο δεύτερο δεκαήμερο και εσείς θα αρχίσετε να βλέπετε τη ζωή πιο αισιόδοξα.

Δίδυμοι 
Πολύ καλές προοπτικές ή ευκαιρίες παρουσιάζονται στον εργασιακό τομέα κυρίως για τους Δίδυμους του δεύτερου δεκαημέρου. Μπορεί να ανταμειφθείτε τώρα για κάποια σκληρή εργασία που έχετε κάνει ή να πάρετε κάποια επιπλέον χρήματα. Επίσης ο Άρης από το Λέοντα προμηνύει μια δυναμική καθημερινότητα για όλη την εβδομάδα. Το Σαββατοκύριακο όμως θα πρέπει να δείξετε  επιπλέον προσοχή γιατί ζήλειες και πάθη μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Οι γεννημένοι γύρω στις 25/5 ζείτε κάτω από το πέπλο του Ποσειδώνα με αποτέλεσμα να πέφτετε εύκολα θύματα εξαπάτησης. Σκεφτείτε διπλά την οποιαδήποτε απόφαση πρέπει να πάρετε και τσεκάρετε τους μη δοκιμασμένους φίλους. Οι γεννημένοι γύρω στην 1/6 ίσως απομακρυνθείτε από φίλους που δεν σας ταιριάζουν πια ή να βάλετε στη ζωή σας πρόσωπα που είναι τελείως διαφορετικά από εσάς και τον τρόπο ζωής σας.

Καρκίνος  
Πολύ super ερωτικά αυτή η εβδομάδα για εσάς ειδικά που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9/7. Όσοι δεν έχετε κάποιον/α πολύ κολλητό ευκαιρία να αποκτήσετε με πολύ καλές προοπτικές. Όσοι ασχολείστε με κάποιο δημιουργικό χόμπι ίσως αποφασίσετε να ασχοληθείτε μ’αυτό περισσότερο κάτι που θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Αυτοί που πιέζονται σε θέματα σχέσεων είναι όσοι έχουν ήδη μία μόνιμη σχέση και έχουν γεννηθεί γύρω στις 30/6. Εκεί το τοπίο αλλάζει ριζικά και είτε θα θελήσετε να μείνετε υπό τις νέες συνθήκες να φύγετε σε αναζήτηση νέου προσώπου. Επίσης οι γεννημένοι 30/6-02/7 έχετε αλλαγές στο χώρο της καριέρας οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα οφείλονται στη δική σας επαναστατική διάθεση. Δεν μπορείτε να συμβιβάζεστε πλέον με άτομα ή επαγγέλματα που δεν ικανοποιούν τα προσωπικά σας θέλω. Να ξέρετε όμως ότι αυτή την περίοδο είναι πολύ δύσκολο να σταθεροποιήσετε κάτι.

Λέων  
Ο χώρος του σπιτιού είναι αυτός που για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 6/8 θα σας δώσει χαρά και ηρεμία. Ευτυχισμένες στιγμές με τα μέλη της οικογένειας σας θα σας χαλαρώσουν δίνοντας σας την ευκαιρία για ένα μικρό διάλειμμα από τη δύσκολη περίοδο που διανύεται. Οι γεννημένοι όμως γύρω στην 1/8 συνεχίζεται να ζείτε υπό το πρίσμα του μεγάλου δάσκαλου Κρόνου ο οποίος σας φέρνει αντιμέτωπος με τα λάθη του παρελθόντος και ζητά άμεση αποκατάσταση της κατάστασης. Εσείς που έχετε γεννηθεί από τις 6/8 και μέχρι 12/8 ενώ το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι πολύ δυναμικό και θα σας βοηθήσει να πετύχετε κάποιους από τους σκοπούς σας το Σαββατοκύριακο προσέξτε γιατί είναι πιθανό να διοχετεύσετε την ενέργεια σας λανθασμένα ή να υπερβάλετε σε συμπεριφορά για γεγονότα όχι σημαντικά και στο τέλος να καταλήξετε παρεξηγημένοι με κάποιον από την οικογένεια. Επίσης ο Ουρανός ανατρέπει τα σχέδια κυρίως των γεννημένων γύρω στις 2/8 με αποτέλεσμα να προκύπτουν ακόμη και μακρινά ταξίδια από το πουθενά. Πάντως βαρετή δε θα την έλεγα τη ζωή σας.

Παρθένος 
Παρότι είστε από τα ζώδια που είναι πολύ προστατευμένα αυτή την εποχή υπάρχει ένα κομμάτι της καθημερινότητας που για πολλού ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 2/9 είναι αγκάθι. Προβλήματα που προκύπτουν από συγγενείς ή επιπλέον υποχρεώσεις σε καθημερινό επίπεδο χαλάνε την κατά τα άλλα ήρεμη ατμόσφαιρα. Αυτή η εβδομάδα δίνει μια θαυμάσια ευκαιρία για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τους συγγενείς και να ομορφύνετε την καθημερινότητα σας. Το Σαββατοκύριακο όμως απαιτεί προσοχή γιατί έντονα συναισθήματα θα έρθουν στην επιφάνεια και μπορεί να σας είναι δύσκολο να τα διαχειριστείτε. Ωστόσο οι φίλοι είναι κοντά σας και οι ευκαιρίες για διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου είναι πολλές. Εκμεταλλευτείτε το γιατί μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα βρεθούν άνθρωποι που θα θελήσουν να σας βοηθήσουν. Έχουμε ξαναπεί για τις μυστικές σχέσεις που πολλοί από εσάς έχουν βάλει στη ζωή τους. Ο Πλούτωνας στον 5ο οίκο σας συνεχίζει να δίνει πάθη και λάθη στην ερωτική σας ζωή.

Ζυγός  
Για τους περισσότερους Ζυγούς τα οικονομικά είναι το αγκάθι του τελευταίου χρόνου και θα συνεχιστεί και για τον επόμενο ενάμιση περίπου. Ωστόσο αυτή είναι μία καλή εβδομάδα να προβείτε σε κάποιες βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα ή ακόμη και να κάνετε κάποιο βήμα στην καριέρα σας που θα σας αποφέρει μεγαλύτερο εισόδημα. Προσοχή όμως μην παρασυρθείτε από την Αφροδίτη και αυτά που κερδίσετε τα καταθέσετε σε κάποια βιτρίνα. Καθώς ξεκινούν και τα γενέθλια σας εκμεταλλευτείτε το φως του Ήλιου που θα πέσει στην προσωπικότητα σας και με του γαλαντόμους τρόπους που μόνο εσείς έχετε κατακτήστε τα πλήθη. Η ορθόδρομη πορεία του Πλούτωνα προετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον κυρίως όσων έχουν γεννηθεί από 30/9 έως 2/10 αργά αλλά σταθερά. Επίσης η ίδια γενεθλιακή  ομάδα ζει ανακατατάξεις και στο γάμο ή σε μια συνεργασία. Μήπως τελικά λύσετε κάποια τέτοια σχέση και μετακομίσετε κιόλας?

Σκορπιός  
Παρότι ο Ήλιος από το Ζυγό θα θελήσει να σας κάνει εσωστρεφείς εσείς έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή και καλά θα κάνετε. Αυτή η εβδομάδα είναι ότι καλύτερο για τα συναισθηματικά αλλά και τα οικονομικά και είστε εσείς που παίρνετε το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας. Ειδικά οι γεννημένοι γύρω στις 7/11 καλά που ψάχνετε ταίρι καλά θα κάνετε να μην απορρίψετε καμμία πρόταση αυτές τις ημέρες. Ο έρωτας μπορεί να σας κλείσει το μάτι στα πιο τρελλά σημεία. Η καριέρα όμως και οι σχέσεις με υφιστάμενους κινούνται σε αντίθετη τροχιά. Εκεί προς το τέλος της εβδομάδα προσέξτε γιατί μπορεί να προκύψουν σημαντικές διαφωνίες. Επίσης οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μην εμπλέκεστε σε κουτσομπολιά και παρασκηνιακές δραστηριότητες γιατί άθελα σας μπορεί να βλάψετε κάποιον.

Τοξότης 
Οι ευαίσθητοι τομείς του 8ου και του 12ου οίκου δέχονται αυτή την εβδομάδα τη θετική επίδραση των πλανητών. Όταν μιλάμε για τους παραπάνω οίκους το αντικείμενο μας είναι η κυρίως η ψυχολογική αντιμετώπιση των θεμάτων. Με το Δία και την Αφροδίτη αρωγούς μιας μεταμόρφωσης που θα δώσει ουσία σε καθημερινά πράγματα όπως τα χρήματα που αφορούν τρίτους, το σεξ, ή νομικές υποθέσεις δε μπορούμε να περιμένουμε τίποτα λιγότερο από θετική έκβαση αυτών. Είναι ένα πολύ καλό διάστημα επίσης να κυνηγήσετε τα όνειρα σας με τον Άρη από τον 9ο να σας προμηθεύει με την απαιτούμε ενέργεια. Μήπως όλα αυτά τα πετύχετε μέσα από φιλικούς/συλλογικούς χώρους τώρα που ο Ήλιος στο Ζυγό θα φωτίσει αυτό το κομμάτι της ζωής σας?  Ένταση ή πάθος είναι αναμενόμενο να προκύψουν το Σαββατοκύριακο με τους εραστές του ζωδιακού (Αφροδίτη/Άρης) να κονταροχτυπιούνται. Όπως και να έχει είναι μία θετική εβδομάδα που καλά θα κάνετε να την εκμεταλλευτείτε γιατί θα αργήσουμε να ξαναδούμε παρόμοια.

Αιγόκερως  
Γαμήλια εμβατήρια ακούγονται για πολλούς Αιγόκερους κυρίως όμως για τους γεννημένους γύρω στις 7/1. Διανύετε μία εποχή που οι σχέσεις προχωρούν από το καλό στο καλύτερο χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Η θετική αυτή επιρροή αν δεν μεταφράζεται σε αισθηματική σχέση θα έχει βρει έκφραση σε επαγγελματική συνεργασία. Ο φιλικός ή συλλογικός χώρος είναι αυτός που θα σας δώσει την ευκαιρία αυτές τις ημέρες να προχωρήσετε σε κάποια επαγγελματική συμφωνία που πιθανότητα θα σας επιφέρει και κάποια έξτρα χρήματα. Εσείς που είστε γεννημένοι από 30/12 ως 2/1 ανήκετε σ’αυτούς που ζουν την ολοκληρωτική αλλαγή όχι μόνο σε πρακτικά θέματα όπως επάγγελμα, σχέσεις κ.α. αλλά και την προσωπική σας μεταμόρφωση. Σίγουρα αυτό δε γίνεται μέσα από ευχάριστα γεγονότα αλλά το σίγουρα είναι όταν η επιρροή θα έχει περάσει θα νιώθετε πολύ περήφανοι για τους εαυτούς σας.

Υδροχόος  
Εργασία και υγεία δέχονται τα τρυφερά χάδια των δύο πιο ευνοϊκών πλανητών. Νέες ευκαιρίες, άψογες σχέσεις με συναδέλφους, ανάρρωση από μία ασθένεια είναι μερικά μόνο από τα δώρα του Δία στον 6ο φυσικό σας οίκο. Επίσης η καλυτέρευση της κοινωνικής θέσης μπορεί να συντελεστεί μετά από κάποια επαγγελματική επιτυχία ή τη γνωριμία με άτομο κύρους που θα δεχθεί να σας βοηθήσει. Προσοχή λίγο μόνο στη συμπεριφορά σας ιδιαίτερα προς το Σαββατοκύριακο γιατί θα είστε αρκετά επιθετικοί και ικανοί να τα χαλάσετε όλα δια μαγείας. Κάποιοι θα ετοιμάσουν βαλίτσες για μακρινό ταξίδι ενώ η επικοινωνία με το εξωτερικό γίνεται σε πολύ καλό κλίμα. Οι γεννημένοι γύρω στις 31/1 συνεχίζετε να δέχεστε την πίεση του Κρόνου την οποία με υπομονή και σύνεση θα μπορούσατε να μετατρέψετε σ’ένα πολύτιμο κεφάλαιο γνώσης.

Ιχθύες   
Όταν εδώ και κάποιους μήνες ξεκινήσαμε να λέμε ότι φέτος θα είναι μία από τις ωραιότερες και δημιουργικότερες χρονιές της ζωής σας αναφερόμασταν ειδικά σε διαστήματα όπως αυτό της εβδομάδας που διανύουμε. Ειδικά οι γεννημένοι κοντά στις 7/3 θα γευτούν τα δώρα του Δία και της Αφροδίτης σε οποιονδήποτε τομέα κυρίως όμως σ’αυτόν της χαράς και της δημιουργίας. Μη φοβηθείτε να είστε ανοιχτοί στην αγάπη γιατί αυτή σας κυνηγάει. Πολύ καλή εποχή για όσους Ιχθύες θέλουν να αποκτήσουν απόγονο ή αυτούς που ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά. Λίγο προσεχτικοί μόνο όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου γιατί ο Ποσειδώνας σας κάνει πολύ περισσότερο ρομαντικούς απ’ότι είστε.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: