Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 30/9 - 6/10Κριός 
Από αυτή την εβδομάδα ξεκινάει μία δύσκολη περίοδος περίπου δύο μηνών όπου τα γεγονότα θα είναι πραγματικά καταιγιστικά. Ξεκινάμε με μία εκρηκτική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/10 που σας επηρεάζει άμεσα. Αυτό το νέο φεγγάρι θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα και κυρίως εσάς εδώ και πολύ καιρό. Καταπιεσμένα συναισθήματα θα βγουν με βίαιο ίσως τρόπο στην επιφάνεια και θα δώσουν τέλος σε σχέσεις που μέχρι τώρα συντηρούσαν η συνήθεια και ο φόβος της αλλαγής. Νέα δεδομένα λοιπόν στον τομέα των ερωτικών σχέσεων ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί από τέλος Μαρτίου έως και 4,5 Απριλίου. Επειδή όμως η Νέα Σελήνη πάντα μας δείχνει ένα νέο κύκλο ζωής, οι όποιες αποφάσεις ή γεγονότα αυτών των ημερών σηματοδοτούν μια μεταμορφωτική περίοδο της συναισθηματικής σας ζωής που σε συνδυασμό με το Δία στον 4ο φυσικό σας οίκο θα φέρει ολοκληρωτικές αλλαγές στην οικογένεια ακόμη και στο σπίτι/τόπο που κατοικείτε. Επίσης ο Άρης από το Λέοντα φέρεται ως καλός συνεργάτης στις δράσεις που έχετε σχεδιάσει ενδυναμώνοντας ακόμη πιο πολύ την ορμή του ποταμού που δε γυρίζει πίσω.  Έχετε πάντα κατά νου ότι ποτέ δε δραματοποιούμε τις ‘δύσκολες’ όψεις οι οποίες είναι στην κυριολεξία η κινητήριος δύναμη για την εξέλιξη και την πρόοδο μας. Εσείς ως ένα από τα πιο δυναμικά ζώδια έχετε πάντα την ικανότητα να αφουγκράζεστε τις απαιτήσεις των καιρών και να δράτε ανάλογα.

Ταύρος  
Η είσοδος και του Ερμή στο Σκορπιό δημιουργεί μια συνάθροιση στον τομέα του γάμου/συνεργασιών. Είναι σίγουρο πως εδώ και ένα χρόνο περίπου για τους περισσότερους από εσάς το κομμάτι αυτό της ζωής σας είναι στο προσκήνιο συχνά πυκνά και διαφωνίες ή προβλήματα ζητούν λύσεις. Από αυτή την εβδομάδα λοιπόν και κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου θα προκύψουν θέματα που δε μπορούν να μετατεθούν στο μέλλον αφού έχει πλέον ωριμάσει ο χρόνος για τη διευθέτηση τους. Σίγουρα ο Κρόνος εκεί δεν κάνει εύκολα τα πράγματα και απαιτεί από εσάς να δείξετε σύνεση, υπομονή και τελικά σοφία ώστε να φθάσετε στο καλύτερο για εσάς αποτέλεσμα. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι κάπως διαφορετική για τους γεννημένους από 8/5 μέχρι και το τέλος του ζωδίου. Η Αφροδίτη κάνει έντονη την ανάγκη της συντροφικότητας και δίνει ευκαιρίες για να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο σας. Για τους αδέσμευτους είναι μια περίοδος που εφόσον συμφωνεί και το υπόλοιπο προσωπικό ωροσκόπιο μπορεί να φέρει δίπλα σας έναν άνθρωπο που θα μείνει.  Προσοχή εσείς των πιο πάνω ημερών σε αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογένειας ή θέματα που αφορούν το σπίτι σας.

Δίδυμοι 
Ο Ήλιος στον Ζυγό έχει έρθει να φωτίσει την αισθηματική σας ζωή και να σας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς απ’ ότι ήδη είστε. Η δύσκολη όμως όψη, αυτής της εβδομάδας, με Ουρανό Πλούτωνα, από τη μία θα φέρει ανατρεπτικές καταστάσεις σε συλλογικούς ή φιλικούς κύκλους και σύγκρουση με το σύντροφο για οικονομικά θέματα δικά του ή κοινά που αφορούν τρίτους π.χ. Δημόσιο, Τράπεζες κλπ. Αυτά αφορούν κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 2/6. Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό και το τρίγωνο του με τον Ποσειδώνα φιλοδοξεί να δώσει καλά νέα σε θέματα εργασίας για τους γεννημένους τις 4, 5 πρώτες ημέρες του ζωδίου. Ωστόσο πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί γιατί όπως τονίζουμε συνεχώς ο Ποσειδώνας από τον Ιχθύ περιορίζει την καθαρότητα της σκέψης σας με αποτέλεσμα κρίσεις και συμπεράσματα να υπολείπονται αντικειμενικής προσέγγισης. Ο Άρης από το Λέοντα συνεχίζει να δίνει μία δραστήρια καθημερινότητα στους γεννημένους στο τέλος του β’ και αρχές του γ’ δεκαημέρου. Προσοχή στην οδήγηση ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας.

Καρκίνος 
Το τρίγωνο Ερμή Ποσειδώνα έρχεται να χαλαρώσει εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου, προσφέροντας ρομαντικές συζητήσεις, περιπάτους και σχέδια που θα ομορφύνουν τη ζωή σας. Το σκηνικό δεν είναι το ίδιο όμως για τους γεννημένους από 1/7 έως 6/7 που επηρεάζονται άμεσα από το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα και τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό. Από το μέσο λοιπόν αυτής της εβδομάδας συγκρούσεις και γεγονότα στον οικογενειακό ή επαγγελματικό χώρο έρχονται να αναστατώσουν τη ζωή σας. Διαφυλάξτε τις σχέσεις με τα μέλη της οικογένεια σας και προσπαθήστε να κρατήσετε μια ισορροπία μεταξύ σπιτιού και καριέρας. Δεν είναι βέβαια ίδια τα πράγματα για όλους τους εκπρόσωπους του ζωδίου αφού οι γεννημένοι του γ’ δεκαημέρου δέχονται τις θετικές επιδράσεις Δία και Αφροδίτης στον αισθηματικό/δημιουργικό τομέα. Ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες (με προσοχή), έμπνευση για τους καλλιτέχνες, σύσφιξη σχέσεων με παιδιά ή απλά όμορφες στιγμές με αγαπημένα άτομα προβλέπονται για την εβδομάδα που διανύουμε. Ακόμη και αν δίπλα σας συμβαίνουν εξαιρετικής σημασίας γεγονότα εσείς έχετε τη δυνατότητα απόδρασης με τη βοήθεια των ευεργετών πλανητών.

Λέων 
Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό είναι η μόνη κίνηση πλανήτη που επηρεάζει άμεσα αυτή την εβδομάδα εσάς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Συζητήσεις με τα μέλη της οικογένειας σας για θέματα που αφορούν το σπίτι σας και η επίλυση των προβλημάτων σας θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Οι εκπρόσωποι του β’ δεκαημέρου και ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 4/8 είστε και οι πιο πιεσμένοι αυτό τον καιρό. Από τη μία ο Ουρανός που σας σπρώχνει προς τις αλλαγές και από την άλλη ο περιοριστικός Κρόνος σας έχουν βάλει στη μέση και δεν ξέρετε τι να κάνετε. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα κατά τα κοινά. Η Νέα Σελήνη που στο Ζυγό σας δείχνει ότι οποιοδήποτε ξεκίνημα θα γίνει μέσα από αναταραχές και ανατρεπτικές καταστάσεις. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο έχετε μία εβδομάδα ιδανική για να φέρετε εις πέρας όλες τις προγραμματισμένες εργασίες σας. Προσέξτε το χειρισμό μηχανημάτων και την εγωιστική συμπεριφορά. Για εσάς το οικογενειακό περιβάλλον είναι πολύ καλό αυτή την εβδομάδα και βοηθάει στην αποκατάσταση των σχέσεων με τα μέλη της.

Παρθένος 
Η επικοινωνία, σπουδές, εμπόριο και η καθημερινότητα τονίζονται από τη διέλευση του Ερμή στον Σκορπιό. Συζητήσεις γύρω από τα παραπάνω και μία ατελείωτη επικοινωνία θα δώσουν το στίγμα αυτής της εβδομάδας κυρίως για τους γεννημένους στην αρχή του ζωδίου. Οι εκπρόσωποι το δευτέρου δεκαημέρου έχουν  να αντιμετωπίσουν την αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μέσα στον 2ο οίκο που σχετίζεται με τα οικονομικά. Σε συνδυασμό με τον Ουρανό στον 8ο, έταιρο οικονομικό οίκο, τα χρήματα θα αποτελέσουν πονοκέφαλο για τους γεννημένους από τις 2/8 έως και 7/8. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή, μην εμπιστεύεστε φήμες και μην προχωρήσετε σε επενδύσεις που εμπεριέχουν το στοιχείο του ρίσκου. Επίσης να είστε προσεχτικοί με οποιαδήποτε αγορά είστε διατιθέμενοι να κάνετε αυτή την περίοδο, καθώς και με απρογραμμάτιστα έξοδα που προκύπτουν.  

Ζυγός  
Οι γεννημένοι μέχρι και 29-30/9 είστε κάπως προστατευμένοι από το επιθετικό πλανητικό σκηνικό που στήνεται αυτή την εβδομάδα. Για αυτούς που έχουν γεννηθεί από 01-8/10 η εβδομάδα δε θα σας αφήσει να βαρεθείτε. Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας το Σάββατο εμπλεκόμενη σε επικίνδυνες όψεις με Ουρανό Πλούτωνα θα βάλει φωτιά σε προσωπικές σχέσεις, οικογένεια, γάμο/συνεργασίες. Αν θέλετε να κρατήσετε κάτι από όλα αυτά θα πρέπει να φανείτε διαλλακτικοί και υπομονετικοί. Πάντως πολύ Ζυγοί αυτό το διάστημα θα ακολουθήσουν ένα πιο μοναχικό δρόμο παρότι δεν τους ταιριάζει καθόλου. Τα προβλήματα που υπάρχουν ήδη θα γίνουν απλά ανυπόφορα και κάποιοι άλλοι θα δουν τα πρώτα σύννεφα στις μέχρι τώρα τέλειες σχέσεις τους. Είναι μια πολύ προκλητική χρονική στιγμή για εσάς. Πάρτε τις αποφάσεις σας και συνεχίστε δεν μπορείς να κάνεις για πάντα πίσω απλά και μόνο για να έχεις μία σχέση. Επίσης για τους γεννημένους τις ίδιες ήμερες είναι πιθανό να ανακύψουν κάποια έξτρα οικονομικά θέματα που αφορούν χρήματα της δουλειάς τους. Για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο ένα συλλογικό θέμα ή κάποια εμπλοκή με φιλικά πρόσωπα θα σας προκαλέσει ένταση.

Σκορπιός 
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας θα φέρει έντονη επικοινωνία, μετακινήσεις ακόμη και κάποια φλερτ στους γεννημένους τις πρώτες ημέρες. Σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ρομαντικές και ιδανικές για μια μικρή απόδραση. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό για τους γεννημένους γύρω στις 5/11 θα μπορούσε να φέρει ανατροπή σε θέματα υγείας/εργασίας καθώς και την αποκάλυψη ενός παρασκηνίου που δρούσε εδώ και καιρό. Εσείς τώρα που ζείτε υπό τη σκιά του Κρόνου (2-6/10) συνεχίζετε να βάζετε περιορισμούς προκειμένου να ανταποκριθείτε στα αιτήματα των καιρών. Οι Σκορπιοί το γ’ δεκαημέρου και ιδιαίτερα οι γεννημένοι από τις 11/11 μέχρι το τέλος του ζωδίου είστε και οι πιο ευνοημένοι καθώς ο Δίας και η Αφροδίτη σας γεμίζουν με αισιοδοξία και όρεξη για τη ζωή κάτι που εκείνη σας το ανταποδίδει

Τοξότης  
Μέσα σ’ αυτό το άγριο σκηνικό εσείς δείχνετε να ζείτε στο απυρόβλητο. Από τις δύσκολες όψεις της εβδομάδας δεν σας επηρεάζει κάτι άμεσα. Νομίζω ότι τελικά θα επηρεαστείτε από τα ζώδια που θα περάσουν δύσκολα. Ο Ήλιος λοιπόν στο φιλικό Ζυγό σας χρήζει πρωταγωνιστές της κοινωνικότητας με μια μικρή εξαίρεση τη Νέα Σελήνη που μπορεί να σας χαλάσει το όνειρο το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να σας αγχώνει ιδιαίτερα. Ο Άρης από το Λέοντα κινείτε και αυτός σε φιλικά για εσάς πεδία και όλα δείχνουν ότι στον τομέα τον σχέσεων κάτι καινούργιο και ανατρεπτικό μπορεί να προκύψει. Χωρίς να πάρουν τα μυαλά σας αέρα, το ξέρω ότι σας ζητάω κάτι δύσκολο, εξετάστε το καινούργιο πρόσωπο που εισβάλει στη ζωή σας με τόσο ανορθόδοξο τρόπο και βγάλτε συμπεράσματα από Δεκέμβριο. 

Αιγόκερως 
Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό φέρνει κάποια ευχάριστα νέα στην αρχή της εβδομάδας κυρίως για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, και πολύ καλή επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα. Η Νέα Σελήνη όμως έρχεται να δυναμιτίσει σημαντικότατα κομμάτια της ζωής αυτών που έχουν γεννηθεί γύρω στις 3/1. Ανατροπή σε θέματα καριέρας, οικογένειας και προσωπικών σχέσεων θα σας αποδιοργανώσουν και θα σας στείλουν και πάλι στην εκκίνηση. Εδώ θα βοηθήσει ο Κρόνος ο οποίος είναι αρωγός σε ότι κάνετε με υπευθυνότητα και πολύ δουλειά. Βεβαίως δεν παραλείπεται ο Πλούτωνας που μέσα από το ζώδιο σας δίνει τη δύναμη σε αυτούς που έχουν γεννηθεί γύρω στις 31/12 να ξανακτίσουν όσα εκείνος τους έκανε να γκρεμίσουν στο προηγούμενο πέρασμα του. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου ζείτε σε έναν άλλον κόσμο μάλλον ερωτευμένοι και έτοιμοι να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ώρα η καλή!!!

Υδροχόος 
Με τον Ερμή στον Σκορπιό εγκαινιάζεται κύκλος συζητήσεων γύρω από τα επαγγελματικά θέματα που είναι πιθανό να δώσει στους γεννημένους των πρώτων ημερών τα πρώτα καλά νέα μετά το πέρασμα του Κρόνου. Ο Άρης από τον Λέοντα δημιουργεί εντάσεις σε γάμο και συνεργασίες που αν δεν προσέξετε μπορεί να φέρει ακόμη και ρίξεις για τους γεννημένους τους τρίτου δεκαημέρου. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 5/10 θα φέρει ξεκινήματα σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, ανώτερες σπουδές, νομικά και ίσως ένα νέο όνειρο. Με προσοχή όλα αυτά γιατί είναι ένα πονηρό φεγγάρι με έντονα τα στοιχεία του αιφνιδιασμού και της ανατροπής. Οι γεννημένοι γύρω στις 31/1 είναι αυτοί που βάζουν φρένο στη φαντασία και στα όνειρα τους και αυτό τους στερεί τη δύναμη να δώσουν ώθηση στα σχέδια τους.

Ιχθύες 
Νομίζω αυτή είναι μια εποχή που ζείτε ως γνήσια παιδιά του Ποσειδώνα. Η φαντασία σας οργιάζει και τα όνειρα για το μέλλον δεν σταματούν πουθενά. Να ξέρετε ότι φέτος έχετε τη βοήθεια και του Κρόνο να κάνετε κάθε όνειρο σας πραγματικότητα. Αν όχι φέτος, τουλάχιστον να βάλετε γερές βάσεις γι αυτό. Η μόνη παραφωνία για αυτή την εβδομάδα είναι η Νέα Σελήνη στο Ζυγό που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους. Αυτό αφορά κυρίως όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 4/3. Οι γεννημένοι μετά τις 8/3 ζείτε το παραμύθι σας και καλά κάνετε. Είναι μία από τις καλύτερες εποχές της ζωής σας και αυτό σας καθιστά πολύ τυχερούς αν αναλογιστείτε το πόσο προστατευμένοι είστε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.


 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: