Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα καταστήματα επίπλου '' entos '' σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!Σε φάση διαρκούς ανάπτυξης του δικτύου του βρίσκεται το entos , η μοναδική ελληνική μεγάλη μάρκα οικιακού επίπλου, με ανανεωμένο χαρακτήρα & ταυτότητα.    

Στην Θεσσαλονίκη

Ήδη εγκαινιάσθηκε το νέο κατάστημα entos στη Θεσσαλονίκη, σε έναν εντυπωσιακό χώρο 980 τμ στην Εθνικής Αντιστάσεως 94 στην Καλαμαριά (έναντι νοσοκομείου Αγ. Παύλου) .

Το καινούργιο κατάστημα που αποτυπώνει τη νέα αντίληψη, design & σύγχρονο στυλ του entos, προσφέρει στους επισκέπτες του ολοκληρωμένες προτάσεις για το χώρο του καθιστικού με νέες συλλογές σε καναπέδες & έπιπλα, καθώς και ολόκληρο τμήμα αφιερωμένο στο παιδικό & νεανικό δωμάτιο, με ασύγκριτη ποικιλία και ανταγωνιστικές τιμές!
    
Ο Γιώργος Θεοδωρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος δήλωσε: «Συνεχίζουμε να διευρύνουμε το δίκτυο καταστημάτων μας , καλύπτοντας περισσότερες περιοχές και προσφέροντας ολοένα και περισσότερα σημεία που οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν μοναδικές ολοκληρωμένες λύσεις entos για το σπίτι τους/ προσωπικό τους χώρο. Το νέο κατάστημα entos στην Καλαμαριά είναι ένα από τα πρώτα που άνοιξαν από τις αρχές του έτους και αποτελεί στρατηγικό σημείο για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών μας και στη Θεσσαλονίκη.»

Στην Αθήνα στο εμπορικό κέντρο Athens Heart!


Τα καταστήματα επίπλων entos από τις 7 Σεπτεμβρίου 2013, βρίσκονται  και στην καρδιά της Αθήνας, με την έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος στο 2ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου athensheart. Ο 400τμ χώρος, είναι διαμορφωμένος με το γνωστό design & σύγχρονο στυλ που αντανακλά τη νέα ταυτότητα του brand entos.

Το νέο κατάστημα προσφέρει ασύγκριτη ποικιλία για όλους τους χώρους του σπιτιού, με νέες ολοκληρωμένες λύσεις σε καναπέδες & έπιπλα, καθώς και ολόκληρο τμήμα αφιερωμένο στο παιδικό & νεανικό δωμάτιο, σε ανταγωνιστικές τιμές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: