Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Βραχιόλια Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού από την Estee Lauder και τον ΔΟΥΚΑ


Από το 1992 η Estee Lauder Companies πρωτοστατεί στην ενημέρωση κατά του Καρκίνου του Μαστού σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στόχος και αφοσίωση της εταιρίας είναι να νικήσει τον Καρκίνο του Μαστού μέσα από την εκπαίδευση και την ιατρική έρευνα.

Η Estee Lauder Companies έχει ενημερώσει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης μοιράζοντας επάνω από 120 εκατομμύρια ροζ κορδελάκια και ενημερωτικά έντυπα μέσα από τα σημεία πώλησης των προϊόντων της τα τελευταία χρόνια.

Οι γυναίκες πλέον είναι πιο ενημερωμένες και η τακτική εξέταση για την υγεία του στήθους δεν αποτελεί πλέον ταμπού.

Από το 1997, το Breast Cancer Research Foundation – που ιδρύθηκε από την Evelyn Lauder (εμπνεύστρια της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού) – έχει προσφέρει $38 εκατομμύρια στην έρευνα, επιχορηγώντας ιατρικές έρευνες παγκοσμίως, και διενεργώντας σημαντικές κλινικές δοκιμές και προγράμματα για την εξάλειψη της νόσου.

Το 2005 η Estee Lauder επέκτεινε τις ενέργειές της για την ευαισθητοποίηση του κοινού αναθέτοντας στον γνωστό σχεδιαστή Δούκα το σχεδιασμό μιας αποκλειστικής δημιουργίας. Ο Δούκας, αντλώντας έμπνευση από το σύμβολο της εκστρατείας, τη Ροζ Κορδέλα, δημιούργησε ένα Ροζ Βραχιόλι από δέρμα όπου αναγραφόταν το μήνυμα Pink Ribbon. Η αποδοχή και η στήριξη του κόσμου, ήταν συγκινητική και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το βραχιόλι έγινε sold out και δημιουργήθηκαν λίστες αναμονής! Το ίδιο συμβαίνει και με τα βραχιόλια όλων των επόμενων ετών!

Φέτος, τα βραχιόλια είναι κατασκευασμένα από οικολογικό δέρμα σε ματ φινίρισμα σε αποχρώσεις του baby pink και soft grey για τα γυναικεία. Το διακοσμητικό κούμπωμα από γυαλιστερό επιχρυσωμένο μέταλλο (24Κ) είναι σε σχήμα φιόγκου, ενώ το διάσημο pink ribbon είναι χαραγμένο στην επιφάνειά του.

Το ανδρικό, σε μαύρο οικολογικό δέρμα και αυτό, με ματ φινίρισμα και διακοσμητικό κούμπωμα από παλαιωμένο μέταλλο (antique) που φέρει διακριτικά ανάγλυφα τα λογότυπα του Pink Ribbon, της Estee Lauder και του DUKAS

Πρωταγωνίστριες της φετινής καμπάνιας για την προώθηση του βραχιολιού…. είναι οι πρωταγωνίστριες της ζωής! Πέντε κυρίες που βγήκαν νικήτριες με το θάρρος, την δύναμη και την αισιοδοξία τους. Πέντε γυναίκες που ήρθαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο μαστού και στηρίζουν το μήνυμα της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου. Τις συνοδεύουν πέντε σημαντικοί άνδρες – ο καθένας στον χώρο του:
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Αντώνης Ρέμος, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δούκας Χατζηδούκας….

Γιατί όπως αναφέρει και το μήνυμα της φετινής καμπάνιας…

 Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

Τα βραχιόλια θα διατίθενται ολόκληρο τον Οκτώβριο στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ, από τα σημεία διάθεσης προϊόντων Estee Lauder αλλά και μέσω των φαρμακείων από την Darphin σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ‘’Άλμα Ζωής’’

«Φέτος στην εκστρατεία της ροζ κορδέλας παίρνουν τη σκυτάλη οι νικήτριες της ζωής, οι γυναίκες που επέζησαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια στον καρκίνο του μαστού μέσα από τις επάλξεις του Συλλόγου Άλμα Ζωής».
Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου

«Η ζωή είναι αγρίως απίθανη. Πως μια δυσκολία μπορεί να την μεταμορφώσει σε δύναμη κι έναν πόνο σε ελπίδα».
Κατερίνα Χοτζόγλου

«Νόσησα και εγώ από καρκίνο στο μαστό στα 29 μου χρόνια. Σίγουρα δεν νιώθω τυχερή για αυτό, νιώθω όμως τυχερή που μέσα από αυτή την εμπειρία κατάλαβα ότι η ζωή είναι πολύ όμορφη και σύντομη, φτάνει όμως να πιστέψουμε σε αυτή και να την διεκδικήσουμε».
Βάσω Γιοχάη

«Είναι ευλογία να ξυπνάς κάθε πρωί ... να αναπνέεις, να γελάς, να πολεμάς με την ψυχή σου. Να μη φοβάσαι, γιατί με δύναμη και αγάπη νικάς τα πάντα!»
Μαρία Σταμπουλίδου

«Η ζωή μου άλλαξε αλλά δεν χάθηκε και τα κατάφερα γιατί το θέλησα, το αποφάσισα και το πίστεψα»
Χαρά Παπακωστοπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: