Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013

Το Only Decoration παρουσιάζει την ομαδική έκθεση ''Art vs Crisis''


Η Αίθουσα Τέχνης "Πόρτα" (Porta Gallery/Kuzina Restaurant) Αδριανού 9 στο Θησείο (www.kuzina.gr), εγκαινίασε στις 29/05/13 την ομαδική έκθεση ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής και κατασκευών, με τίτλο “Art vs Crisis”,
η οποία θα διαρκέσει έως τις 13/10/13. Πρόκειται για μία ομαδική έκθεση 
συνεργατών της διαδικτυακής γκαλερί DL FINE ARTS GALLERY της Δήμητρας Λιμνιάτη, η οποία έχει επιμεληθεί την έκθεση. 

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι ακόλουθοι: 
Αδριανός, Νατάσα Γκάνα, Βασίλης Πέρρος, Francesco Morretti, Μαριάννα Κατσουλίδη, Ηλίας Παπανικολάου, Ανδρέας Ψαράκος και Άννα Τσαλάγκα.

Εξασφαλίσαμε για εσάς φωτογραφικό υλικό από τα έργα της έκθεσης. Αξίζει πραγματικά να την επισκεφτείτε καθώς έχει καταφέρει να συνδυάσει διάφορες μορφές τέχνης ( γλυπτική, ζωγραφική κ.α.) αλλά και πολλά στυλ. Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε επισκέπτης θα ανακαλύψει σίγουρα έναν καλλιτέχνη ή ένα έργο που τον ενθουσίασε περισσότερο από τα υπόλοιπα ή θα βρει το στυλ που ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητά του.

Ακόμα μας εντυπωσίασε ο χώρος που φιλοξενεί την έκθεση καθώς ενδείκνυται για τέτοιες παρουσιάσεις. Προσέξτε το επιβλητικό και περίτεχνο ταβάνι καθώς και το ξύλινο δάπεδο. Υπάρχουν επίσης μεγάλα παράθυρα με θέα τα ιστορικά μνημεία της περιοχής.

Ευχαριστούμε πολύ την Δήμητρα Λιμνιάτη που με πολύ καλή διάθεση και ευγένεια μας ξενάγησε και ήταν πρόθυμη να μας λύση κάθε απορία. Της ευχόμαστε να έχει πάντα ένα τόσο ωραίο αποτέλεσμα στις εκθέσεις που πρόκειται να επιμεληθεί στην συνέχεια της καριέρας της.
Η θέα από ψηλά:


Περισσότερες έργα και φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ

Χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης ‘’Art vs Crisis” www.living-postcards.com 

the new face of Greece by Iliada-Evaggelia kothra.*Οι παραπάνω φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Ζήνας Μπερίκου,η οποία τις παραχώρησε προς δημοσίευση στο Only Decoration blogspot και απαγορεύει ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναδημοσίευσή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: