Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Φεστιβάλ Ομορφιάς 12/10 - 14/10 !Για πέμπτη συνεχή χρονιά το «Φεστιβάλ Ομορφιάς» ενώνει διάσημες μάρκες καλλυντικών προϊόντων με τους επαγγελματίες της βιομηχανίας της ομορφιάς. 

Το «Φεστιβάλ Ομορφιάς» αποτελείται από τη Διεθνή Έκθεση και το Συνέδριο συνδυάζοντας έτσι την εμπορική διάσταση της βιομηχανίας των καλλυντικών και της ομορφιάς με την παροχή γνώσης προς το σύγχρονο απαιτητικό επαγγελματία.

 • Γνωρίστε τις πιο πρωτοποριακές εταιρίες καλλυντικών προϊόντων.

 • Δοκιμάστε τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα αισθητικής και κοσμετολογίας.

 • Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις της βιομηχανίας της ομορφιάς.

 • Δοκιμάστε λαμπερά χρώματα και προηγμένες θεραπείες περιποίησης.

 • Παρακολουθήστε ζωντανά επί σκηνής επιδείξεις προϊόντων αισθητικής, μακιγιάζ και κομμωτικής από διακεκριμένους επαγγελματίες.

Ο ιδρυτής του «Φεστιβάλ Ομορφιάς» κ. Παναγιώτης Μητράκος αντιλαμβανόμενος την ανάγκη των εταιριών και των επαγγελματιών για μία φρέσκια προσέγγιση σχεδίασε το «Φεστιβάλ Ομορφιάς» έχοντας τα μάτια του στραμμένα στις πραγματικές ανάγκες της βιομηχανίας της ομορφιάς και των επαγγελματιών και στις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν διεθνώς.

Ο ίδιος δηλώνει για το όραμα του: «Ασχολούμαι επαγγελματικά με τη διοργάνωση εκθέσεων αρκετά χρόνια και δεχόμουν συνεχώς προτάσεις από πελάτες και φίλους που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία της ομορφιάς να δημιουργήσω μία πρωτοποριακή έκθεση και συνέδριο που να ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Έτσι οραματίστηκα το «Φεστιβάλ Ομορφιάς» επιχειρώντας να καλύψω το κενό που υπήρχε στην αγορά αυτή με πρωταρχικό σκοπό τη συνεύρεση των επαγγελματιών σε ένα χώρο σχεδιασμένο με στυλ και πρωτοπορία. Η έκθεση βρίσκεται ήδη στην τέταρτη χρονιά λειτουργίας της και η ανταπόκριση των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών έχει ήδη ξεπεράσει κάθε προσδοκία μας.»

Επισκέπτες

Η έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες της βιομηχανίας της ομορφιάς, εμπόρους, αντιπροσώπους και σπουδαστές του κλάδου. Προς διευκόλυνση των επισκεπτών η έκθεση χωρίζεται σε 3 βασικούς τομείς:
A’ ΤΟΜΕΑΣ: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ 
Επαγγελματικά προϊόντα και υπηρεσίες αισθητικής και μακιγιάζ, μηχανήματα και εξοπλισμός αισθητικής, αναλώσιμα, προϊόντα μακιγιάζ, tattoo, spa, κέντρα αισθητικής, ινστιτούτα ομορφιάς, μασάζ, εναλλακτικές θεραπείες, σχολές

B’ ΤΟΜΕΑΣ: ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ 
Επαγγελματικά προϊόντα και υπηρεσίες κομμωτικής, extensions, συσκευές ομορφιάς, αξεσουάρ, σχολές

Γ’ ΤΟΜΕΑΣ: ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ-ΠΟΔΟΛΟΓΙΑ Επαγγελματικά προϊόντα και υπηρεσίες περιποίησης άκρων, προϊόντα περιποίησης και διακοσμητικής φυσικών και τεχνητών νυχιών, προϊόντα ποδολογίας, σχολές

Η είσοδος είναι ελεύθερη και επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο στους επαγγελματίες που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στον κλάδο της ομορφιάς:

 • Επαγγελματίες αισθητικοί, μακιγιέρ, επαγγελματίες περιποίησης άκρων, ονυχοπλαστικής, κομμωτικής, μασάζ, tattoo, spa, κέντρα αισθητικής, ινστιτούτα ομορφιάς, διαιτολογίας, εναλλακτικών θεραπειών και ιατρικής γυμναστικής.
 • Σε εμπορικούς αντιπροσώπους των άνω κλάδων.
 • Σε σπουδαστές σχολών των άνω ειδικοτήτων.

Είναι υποχρεωτικό για την είσοδο σας να προσκομίσετε:

 • Επαγγελματική κάρτα ή
 • Δίπλωμα ή τη βεβαίωση της σχολής σας ή
 • Άλλο επίσημο πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης και ειδικότητας
 • Είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας σας για την είσοδος σας στην έκθεση και επιτρέπεται ένα άτομο ως  συνοδός.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 
Δ/νση: Δωδεκανήσου και Αγ. Βασιλείου, Περιστέρι
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Σάββατο 12, Κυριακή 13 και Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013
Σάββατο και Κυριακή -> 10.00π.μ. - 8.00μ.μ. 
Δευτέρα -> 10.00 π.μ. - 8.00μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: