Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 14/10 - 20/10
ΚΡΙΟΣ : 
Η σεληνιακή έκλειψη της 19/10 σε επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων συνεργασιών δημιουργώντας  μια ατμόσφαιρα πιεστική, ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 16/4. Ωστόσο Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, δρα υποστηρικτικά σε σχέδια για το μέλλον, ταξίδια στο εξωτερικό, σπουδές και νομικές υποθέσεις κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί στις  27/3-3/4.

ΤΑΥΡΟΣ : 
Η σεληνιακή έκλειψη της 19/10 επηρεάζει τον τομέα εργασίας/υγείας. Ένταση στον επαγγελματικό χώρο είναι πιθανή. Προσοχή σε ενοχλήσεις στην υγεία που θα προκύψουν αυτή την εβδομάδα. Η διέλευση του Ερμή δείχνει το δρόμο για πολιτισμένη επίλυση διαφορών και συνεννόηση με κάθε άνθρωπο με τον οποίον σας συνδέουν κοινά συμφέροντα ή ενδιαφέροντα, κυρίως αν γεννηθήκατε στις 5-8/5.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σεληνιακή έκλειψη στις 19/10 δεν είναι και τόσο δυσαρμονική για το ζώδιο σας, αντιθέτως δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ευνοϊκή ολοκλήρωση μιας υπόθεσης επαγγελματικής ή προσωπικής για όσους γεννήθηκαν στις 17/6. Τουναντίον, το φεγγάρι του Οκτωβρίου μάλλον θα σε πιέσει παροδικά δημιουργώντας εστίες έντασης και προβληματισμού, αν γεννήθηκες στις 2-3/6. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη δίνει την δυνατότητα ανανέωσης της σχέσης με τον σύντροφο. Αλλαγές ή ενοχλητικές καταστάσεις μπορεί να προκύψουν στο σπίτι με τα οικεία πρόσωπα γεννήθηκες για όσους έχουν γεννηθεί 21-23/5.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Δύσκολη και ανατρεπτική αναμένεται αυτή η εβδομάδα σε θέματα καριέρας ή οικογένειας για όσους γεννήθηκαν γύρω στις 18/7, λόγω της σεληνιακής έκλειψης στις 19/10. Ο Ερμής στον 5ο οίκο σας φέρνει ανανεωτικές επαφές με πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν ερωτικά κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί από 5/7 έως 10/7. Οι γεννημένοι γύρω στις 10/7 προωθούν με ευκολία προσωπικά θέματα.

ΛΕΩΝ:
Η σεληνιακή έκλειψη φέρνει ενασχόληση με σπουδές, νομικές υποθέσεις, θέματα που αφορούν το εξωτερικό κυρίως για όσους γεννήθηκαν κοντά στις 18/8. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη έρχεται να ενισχύσει τον ερωτισμό σας και τα δημιουργικά σας ταλέντα. Πολύ καλό διάστημα για να έρθετε κοντά με τα παιδιά σας, αλλά και για επιχειρηματικές κινήσεις που έχετε σχεδιάσει από πριν. Πιο ευνοημένοι όσοι έχετε γεννηθεί 28/7-5/8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά απαιτεί η έκλειψη στις 19/10 κυρίως για τους γεννημένους κοντά στις 3/9. Ίσως προκύψουν απώλειες από τα σταθερά σας έσοδα τα οποία δύσκολα θα ανακτήσετε. Εμπορικές συνδιαλλαγές, ζητήματα επαγγελματικών διαπραγματεύσεων και δημοσίων σχέσεων ευνοούνται ιδιαίτερα με τον Ερμή στο Σκορπιό, την ίδια στιγμή όπου η Αφροδίτη δίνει τα φόντα για βελτίωση των οικογενειακών αν γεννηθήκατε έως τις 10/9.

ΖΥΓΟΣ: 
Η σεληνιακή έκλειψη της 19/10 φέρνει εντάσεις και προβλήματα στις προσωπικές μας σχέσεις κυρίως για όσους έχουν γενέθλια κοντά σ’ αυτή την ημερομηνία. Ωστόσο οι μέρες δείχνουν κατάλληλες για αποκατάσταση σχέσεων με αδέρφια ή γείτονες , δημόσιες σχέσεις, αγορά αυτοκινήτου όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 29/9-6/10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 
Μια έκλειψη που λαμβάνει χώρα στο 120ο φυσικό σας οίκο δηλαδή στα βάθη της ψυχής σας και στα μυστικά σας δεν μπορεί παρά να φέρει πίεση και θλήψη. Ευτυχώς ο Δίας από τον Καρκίνο τείνει χείρα βοηθείας και γλιτώνετε από πιο περίπλοκες καταστάσεις,Βεβαίως, η διέλευση της Αφροδίτης σε συνδυασμό με αυτήν του Ερμή δείχνουν ικανά ως δείκτες για εμπορικές συνδιαλλαγές, μετακινήσεις, εύστοχες επαφές και διαπραγματεύσεις  που αποβαίνουν εποικοδομητικές σε κάθ’ επίπεδο, πολύ περισσότερο για εσένα που γεννήθηκες στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σεληνιακή έκλειψη στον Κριό δίνει την ευκαιρία σε  συναισθηματικά θέματα των γεννημένων κοντά στις 17/12. Ωστόσο, για τους Τοξότες της 3/12, οι ίδιες ημέρες κρύβουν ένα προβληματισμό σε θέματα παιδιού ή το ίδιο φεγγάρι φέρνει σύγχυση, διλήμματα, αλλά και προβληματισμό σ’ ένα ζήτημα που άπτεται των παιδιών ή των ερωτικών / των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας δίνει ομορφιά και γοητεία αν δε διαθέτετε και θάρρος μπορείτε να κατακτήσετε το Σύμπαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 
Η σεληνιακή έκλειψη της 19/10 στοχεύει σε ζητήματα που άπτονται της καριέρας σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 15/1. Προσέξτε γιατί τα διλήμματα θα είναι αρκετά Η διέλευση του Ερμή κρίνεται εξαιρετική για εσάς του β’ δεκαημέρου, ώστε να συνεννοηθείτε πιο εποικοδομητικά και να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας, τόσο σ’ επαγγελματικές, όσο και σε προσωπικές υποθέσεις. Ο Άρης από την Παρθένο αποτελεί δείκτη ανανέωσης και επιτυχημένης προοπτικής σε κάθε επιδίωξη αυτών που έχουν γεννηθεί κοντά στις 22-24/12.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Με τη σεληνιακή έκλειψη στον 3ο φυσικό σας οίκο αναμείνατε θετική ολοκλήρωση ενός ζητήματος- κυρίως επαγγελματικής φύσεως- αν γεννηθήκατε κοντά στις 14/2. Καλό θα είναι όμως, εσείς οι Υδροχόοι, να φροντίσετε ν’ αποφύγετε συγχύσεις / παρεξηγήσεις / προβλήματα με αδέλφια, γείτονες ή άλλους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντος. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη έχετε κάθε λόγο να κινείστε με εξωστρέφεια, να δείτε φίλους και να προβείτε σε καινούργιες γνωριμίες, κυρίως αν γεννηθήκατε στις 26/1-2/2.

ΙΧΘΥΕΣ:
Η σεληνιακή έκλειψη της 19/10 φέρνει σε ορισμένους Ιχθύς την θέματα με τα λεφτά του συντρόφου, ή υποχρεώσεις που έχουμε προς τρίτους. Μην επενδύεται με ρίσκο αυτή την εβδομάδα γιατί είναι πολύ πιθανό να τα σχέδια σας να ναυαγήσουν . Ο Ερμής από το Σκορπιό ευνοεί εσάς της 5-8/3 . Ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να κάνει κάποιους να ταξιδέψουν αυτή την εποχή ενώ νομικές υποθέσεις, σπουδές και σχέδια για το μέλλον ευνοούνται Ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και φέρνει ένταση / προβλήματα / διλήμματα σε σχέσεις / συνεργασίες για τους γεννημένους  της 19-21/3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: