Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 28/10 - 3/11Κριός

Το ζητούμενο σου αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Κριέ, με τον Άρη να εξακολουθεί να κινείται στην Παρθένο και την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται την Κυριακή στο ζώδιο του Σκορπιού, θα είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες σου στις συναισθηματικές σου σχέσεις. Γι’ αυτό λοιπόν, παρά την εγωιστική στάση του συντρόφου σου, εσύ κάνε υπομονή, γιατί μόνο με κατανόηση από τη μεριά σου θα καταφέρεις να διατηρήσεις τη σχέση σας σε ικανοποιητικά επίπεδα. Γενικά, η φυσική σου αφέλεια σε κάνει λίγο θύμα στις σχέσεις σου και αυτό πρέπει να το προσέξεις και να το διορθώσεις άμεσα. Για να καταφέρεις να επιτύχεις την πολυπόθητη ισορροπία που έχεις ανάγκη, θα πρέπει να κάνεις και πράξη σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας σου το “δούναι και λαβείν”, που πρέπει να επικρατεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ταύρος

Μία παράξενη εβδομάδα μόλις ξεκινάει για το ζώδιό σου, αγαπητέ Ταύρε. Από τη Δευτέρα κιόλας θα νιώσεις έντονα ότι κάτι δεν πάει καλά και τα πράγματα δεν προχωρούν στους ρυθμούς που θα ήθελες. Όλα γύρω σου θα σου φταίνε και με όλους θα τα βάζεις. Λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας στο ζώδιο του Σκορπιού, πολλές θα είναι οι αντιφάσεις σε λόγια, οι ασυνέπειες στα ραντεβού σου, τα πείσματα, οι διαπληκτισμοί, όλα και όλοι θα σου φταίνε. Θα αισθάνεσαι ότι έχεις δίκιο και θα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να το αποδείξεις. Η συνέπειά σου όμως θα ανταμειφθεί και ο λόγος σου θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Με την υπομονή και την θετική σκέψη, όλα θα ξεπεραστούν. Το θετικό είναι ότι με την Αφροδίτη στον Τοξότη για τελευταία εβδομάδα, η ευγένεια και η γενναιότητα θα χαρακτηρίσουν αρκετές από τις δραστηριότητές σου αλλά το πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη σου, θα εμποδίσουν να εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις, ιδιαίτερα στις αισθηματικές σου υποθέσεις.

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα γεμάτη δουλειά είναι η τρέχουσα για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Άλλες φορές θα χρειάζεται να δουλέψεις υπερωρίες, άλλες φορές το σπίτι θα είναι ανάστατο και θα κληθείς να το νοικοκυρέψεις και πολλές θα είναι οι στιγμές που θα σου ζητείται να πάρεις θέση απέναντι σε υποθέσεις, που δεν σου είναι καθόλου ευχάριστες. Ευτυχώς που αφενός εσύ την δουλειά δεν την φοβάσαι, αφετέρου η διπλωματική σου συμπεριφορά και δεξιότητα βρίσκεται στα φόρτε της, με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στον Τοξότη και να σε επηρεάζει θετικά. Στα αισθηματικά σου, άφησε τους άλλους να ακολουθούν τους δικούς σου ρυθμούς και μην πέσεις στην παγίδα να τους ακολουθήσεις εσύ. Καλύτερα εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο χρόνο σου αναζητώντας τρόπους για ξεκούραση και ηρεμία που τόσο πολύ έχεις ανάγκη τώρα, που ο κυβερνήτης σου Ερμής κινείται ανάδρομα και σε μπερδεύει.

Καρκίνος

Πολλές συναντήσεις και πολλές συζητήσεις θα δημιουργήσουν ευχάριστη ατμόσφαιρα αυτήν την εβδομάδα στον χώρο της εργασίας σου, αγαπητέ Καρκίνε. Ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό, οι μεγάλες ευκαιρίες για επιτυχία θα είναι πολλές. Παραμέρισε λοιπόν τους εγωισμούς και άδραξε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, είτε για να αλλάξεις θέση, είτε ακόμη και για να αλλάξεις δουλειά. Εμπιστεύσου τις δυνάμεις σου και αν κρίνεται απαραίτητο, μην ακούσεις κανέναν σχετικά με το επαγγελματικό σου μέλλον, όσο κι αν αυτό σου φαίνεται ριψοκίνδυνο. Δώσε βάση μόνο στο ένστικτό σου και αυτό θα σε αποζημιώσει. Στα αισθηματικά σου η κατάσταση φαίνεται πως θα πάει από το καλό στο καλύτερο, αν διατηρήσεις αυτήν την στοργική συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφό σου.

Λέων

Οι συχνές εναλλαγές διαθέσεων των ανθρώπων που σε περιβάλλουν, θα σε κουράσουν ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Λέων, και δεν θα ξέρεις πλέον ποιους να υποστηρίξεις και ποιους όχι. Ίσως όμως μάταια βάζεις τον εαυτό σου σε αυτήν την διαδικασία, γιατί αυτό που θα διαπιστώσεις είναι ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και πως τελικά είναι μάταιος κόπος εσύ να προσπαθείς να το κάνεις. Δέξου τους ως έχουν και μην πάρεις θέση υπέρ καμίας πλευράς. Οι μέρες είναι ιδανικές για να αφοσιωθείς στους προσωπικούς σου στόχους και να αδράξεις τις ευκαιρίες για αύξηση των οικονομικών σου απολαβών, τώρα που η κρίση ταλανίζει όλα τα ζώδια. Άλλωστε, για να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για ψυχική ισορροπία, χρειάζεται να δράσεις ανεξάρτητα από το περιβάλλον σου. Η μοναχική πορεία είναι αυτή που αυτές τις ημέρες μπορεί να σε οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, οι διαφορές με τους συνεργάτες σου, αλλά και τα κοινά που έχεις μαζί τους, θα σε κάνουν να προβληματιστείς για τη στάση που πρέπει τώρα να κρατήσεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Αν σκεφτείς λογικά και φερθείς έξυπνα, το μόνο βέβαιο είναι ότι η αναγνώριση της δουλειάς σου από τους ανωτέρους σου δεν απέχει πολύ. Η ψυχολογία σου θα επηρεαστεί αρνητικά από κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις που σε περιμένουν στον εργασιακό σου χώρο, οι οποίες αφορούν σε άτομα που εκτιμάς και συμπαθείς. Δες την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και μην αφήνεις το συναίσθημα να επηρεάσει την συμπεριφορά σου απέναντι σε αυτούς, που στο παρελθόν σε έχουν στηρίξει. Στα αισθηματικά, οι καταστάσεις φαίνεται πως δεν θα ξεκαθαρίσουν ούτε αυτές τις ημέρες, μιας και ο ανάδρομος κυβερνήτης σου Ερμής, το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να κάνει τον αγαπημένο σου να σωπάσει ακόμη μία φορά και να γίνει ιδιαίτερα φειδωλός στις εκδηλώσεις του. Υπομονή!

Ζυγός

Η επιμονή σου και τα σχέδια με προοπτική είναι αυτά που αυτήν την εβδομάδα θα σε οδηγήσουν στην καταξίωση, αγαπητέ Ζυγέ. Άφησε στην άκρη τις κριτικές για τον τρόπο σκέψης και δράσης των ατόμων του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και ασχολήσου αποκλειστικά με τους προσωπικούς σου στόχους, η επίτευξη των οποίων θα σε αναδείξει και θα σου φτιάξει την διάθεση. Πρόσεξε μόνο την αστάθεια και την επιπολαιότητα κάποιων, που θα θελήσουν να σου φέρουν εμπόδια. Καλό θα είναι να εμποδίσεις μια και καλή την ανάμειξή τους στη δική σου δουλειά και να μην ασχοληθείς παραπάνω μαζί τους. Στα αισθηματικά σου, ο Ερμής που κινείται ανάδρομα θα σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου και να γίνεις περισσότερο δύσπιστος στα λόγια του συντρόφου σου από ό,τι συνήθως, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί άσχημη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεστομίσεις όλα όσα σκέφτεσαι

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, αυτήν την εβδομάδα ο τομέας που θα είναι περισσότερο τονισμένος για εσένα είναι ο αισθηματικός. Θα διαπιστώσεις ότι η ερωτική σου σχέση χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος και η έλξη που αισθάνεται το ταίρι σου για εσένα, θα σε γεμίσει χαρά και ενθουσιασμό. Ο άνθρωπός σου τώρα σε καταλαβαίνει απόλυτα και ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου στον μέγιστο βαθμό. Από την άλλη, οι φιλικές σου σχέσεις σε γεμίζουν ασφάλεια και εσύ ζεις σπάνιες στιγμές, χωρίς μουρμούρα και παράπονα. Στα επαγγελματικά σου θα βρίσκεσαι σε ετοιμότητα και έτσι θα προλάβεις κάποιες καταστάσεις, προτού πάρουν το λάθος δρόμο. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την Έκλειψη Ηλίου, που πραγματοποιείται στα τέλη της εβδομάδας στο ζώδιό σου, θα είναι εύκολο τώρα να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των πραγμάτων που συμβαίνουν και έτσι να μην αφήνεις καμία κακοτοπιά και κανέναν εχθρό ή αντίζηλο να εισβάλει στο δικό σου πεδίο.

Τοξότης

Στην αρχή της εβδομάδας πρόσεξε ιδιαίτερα, αγαπητέ Τοξότη, γιατί θα βρεθείς μπροστά σε έναν κίνδυνο και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα διπλωματικός και ευέλικτος, ώστε να καταφέρεις να τον ξεπεράσεις. Μια συνεργασία σου, που είχε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να σου αποφέρει κέρδη και να σε αναδείξει επαγγελματικά, τώρα φαίνεται ότι βυθίζεται στην απληστία προσώπων, που ούτε στο ελάχιστο υποψιαζόσουν. Πάρε λοιπόν τον χρόνο σου, για να αξιολογήσεις και να κρίνεις με πιο καθαρό μυαλό τα όσα συμβαίνουν, και μην αφήνεις άτομα που σου έχουν κάνει κακό στο παρελθόν, να εισβάλουν ξανά στη ζωή σου, παρασυρόμενος από τον ενθουσιασμό σου. Θα το μετανιώσεις! Αισθηματικά, φαίνεται πως η Αφροδίτη στο ζώδιό σου έχει αυξήσει την ερωτική σου λίμπιντο και ο σύντροφός σου είναι έτοιμος να υποταχθεί ακόμη και στις πιο παράλογες επιθυμίες σου. Ευχαριστήσου το!

Αιγόκερως

Μία εβδομάδα με πολλά σκαμπανεβάσματα σε ερωτικό και σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι η τρέχουσα για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε. Μπορεί ο Άρης να εξακολουθεί να κινείται στην Παρθένο και να διευκολύνει τις επικοινωνίες σου σε επαγγελματικό επίπεδο, κλείνοντας τώρα τις συμφωνίες που καιρό έχεις βάλει στο μάτι, από την άλλη όμως θα υπάρξουν πολλοί αντίζηλοι και ανταγωνιστές, που θα προσπαθήσουν με δόλιους τρόπους να σου φέρουν εμπόδια και να δημιουργήσουν καθυστερήσεις. Λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, καλό είναι να είσαι καχύποπτος ακόμη και σε άτομα που σου έχουν αποδείξει την εχεμύθεια τους, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Δεν πρέπει τώρα να διακινδυνέψεις για κανέναν και για τίποτα τα αποτελέσματα των κόπων σου. Αισθηματικά, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε κάνει ζηλιάρη και κτητικό απέναντι στο άλλο σου μισό και συνεπώς, κάποιες φασαρίες και ορισμένοι διαπληκτισμοί δεν θα λείψουν από την καθημερινότητά σου. Μην δώσεις συνέχεια…

Υδροχόος

Οι μέρες θα είναι ευνοϊκές για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, προκειμένου να καταφέρεις να βάλεις ένα πρόγραμμα στις δραστηριότητές σου και να κλείσεις όσες τυχόν εκκρεμότητες έχεις αμελήσει εδώ και καιρό. Αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις μόνος σου, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από δικό σου άτομο, ώστε να καταφέρεις να τα εφαρμόσεις με συνέπεια και να μην τα παρατήσεις για ακόμη μια φορά, μπροστά στο πρώτο εμπόδιο. Θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, αν αποδείξεις στους ιθύνοντες την αποτελεσματικότητά σου. Φρόντισε να μην αφήσεις αυτές τις ημέρες να πάνε χαμένες και στρώσου στη δουλειά, ακόμη κι αν αυτό έχει αντίκτυπο στις αισθηματικές σου σχέσεις. Αυτό που προέχει είναι να εξασφαλίσεις πρώτα τα οικονομικά σου και μετά να ονειρεύεσαι οικογένειες με… πολλά παιδιά… Όσοι σε σέβονται και σε αγαπούν, θα μείνουν κοντά σου ακόμη και τώρα που το πλανητικό σκηνικό δεν είναι υπέρ των μόνιμων σχέσεων σου.

Ιχθείς

Όλο και καλύτερα θα πάνε τα πράγματα στη ζωή σου από εδώ και στο εξής, αγαπητέ Ιχθύ. Η ζωή σου και αυτήν την εβδομάδα θα παρουσιάσει ενδιαφέρον και εσύ θα απολαύσεις τις θετικές τάσεις και αλλαγές που θα εμφανιστούν. Ωστόσο, μην αφεθείς στην καλή σου τύχη. Να είσαι προσεκτικός και μην χαλαρώνεις τώρα, που ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον Σκορπιό και σε επηρεάζει, γιατί μπορεί να εμφανιστούν μπερδέματα και αλλαγές, που θα αναστατώσουν την επαγγελματική σου ζωή και ίσως λίγο σε αποδιοργανώσουν και σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Επίσης, απόφυγε νομικές ή δικαστικές υποθέσεις που θα ζητήσουν λύσεις και προσπάθησε να αναβάλεις προς το παρόν αποφάσεις, που θα δημιουργήσουν σύγχυση. Στα αισθηματικά σου διανύεται μία… άνοιξη μέσα στο φθινόπωρο, γι’ αυτό χαμογέλασε στην καλή σου τύχη και μην μεμψιμοιρείς με το παραμικρό.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: