Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

33η Έκθεση σπιτιού Έπιπλο & Σπίτι 2013


12 - 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στην εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η κορυφαία έκθεση σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2013 ανοίγει για 33η φορά τις πύλες της από 12 έως 20 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO PALACE (Λ. Κηφισίας 39 στο Μαρούσι).
Τα μεγαλύτερα ονόματα, στο χώρο του επίπλου και του εξοπλισμού του σπιτιού, θα παρουσιάσουν, για εννέα συνεχείς ημέρες, τις πιο όμορφες δημιουργίες τους, δίνοντάς σας τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά μια μεγάλη ποικιλία επίπλων σπιτιού αλλά και  είδη εξοπλισμού σπιτιού όπως είδη ψύξης και θέρμανσης, φωτιστικά, λευκά είδη, χαλιά και οτιδήποτε είναι απαραίτητο για μια μοντέρνα κατοικία.
Η προνομιακή θέση του εκθεσιακού κέντρου, το οποίο βρίσκεται σε κομβικό σημείο (Έξοδος Αττικής Οδού, κοντινός σταθμός ηλεκτρικού, πολλές γραμμές λεωφορείων που εξυπηρετούν από πολλές περιοχές της Αθήνας) σε συνδυασμό με την σύγχρονη κατασκευή του και το άνετο και δωρεάν parking στο Avenue, έχουν αναγάγει την ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2013 σε έκθεση θεσμό και εγγυώνται μια διοργάνωση επιτυχημένη, όπως πολύ καλά η ΡΟΜΒΟΣ ξέρει να διοργανώνει.
Οι 40.000 επισκέπτες που επισκέπτονται  την έκθεση επιβεβαιώνουν την επιτυχία της και είμαστε σίγουροι ότι και η φετινή  ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ, θα αναδειχθεί σε ένα από τα κορυφαία γεγονότα στον χώρο του επίπλου, του εσωτερικού design και της οικονομίας.Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 

Καθημερινές 16:30 έως 21:30 
Σαββατοκύριακα 10:30 έως 21:30

Τιμή εισιτηρίου: 

3€/ άτομο
5€/ 2 άτομα
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Τυπώστε την πρόσκληση για δωρεάν είσοδο 2 ατόμων!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: