Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 7/10 - 13/10Κριός 
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη οι γεννημένοι από 21 έως 29/3 νιώθετε μια ακατανίκητη επιθυμία να νιώσετε ελεύθεροι, να ταξιδέψετε μεταφορικά ή κυριολεκτικά. Ευνοούνται οι επαφές με το εξωτερικό και για όσους ταξιδέψουν μπορεί να σημαίνει η αρχή ενός ειδυλλίου με άτομο άλλης κουλτούρας ή με κάποιον που θα ταξιδέψετε μαζί. Ακόμη μπορεί να ξεκινήσετε κάποια καινούργια μαθήματα και σε αυτόν το χώρο να βρείτε κάποιον που θα σας συγκινήσει ερωτικά. Οι γεννημένοι στις 30-31/3 αλλάζετε εκ θεμελίων τα επαγγελματικά σας και ασχολείστε με θέματα οικονομικά/κληρονομικά για τα οποία τη Δευτέρα μπορεί να έχετε κάποιο ευχάριστο νέο. Εσείς που έχετε γενέθλια 1-2/4 συνεχίζετε την επαναστατική συμπεριφορά απέναντι κυρίως στα προσωπικά σας ζητήματα, κάτι που όμως θα καταλαγιάσει από περίπου στις 10/10 που ο Ουρανός θα κινηθεί ανάδρομος στο α’ δεκαήμερο του ζωδίου. Για όσους έχουν γεννηθεί από 4 – 10/4 ο γάμος ή μία συνεργασία έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Τα καλύτερα είναι για τους γεννημένους τις πέντε τελευταίες ημέρες του ζωδίου που γίνονται πολύ ερωτικοί, άκρως διεκδικητικοί και έτοιμοι για όλα στον έρωτα. Βγείτε, διασκεδάστε, χαρείτε. Για όσους αρέσκονται στα τυχερά παιχνίδια είναι ένα καλό διάστημα πάντα όμως με προσοχή. Επίσης οι έχοντες παιδιά θα πάρουν μέρος σε δραστηριότητες μαζί τους κάτι το οποίο θα ευχαριστηθείτε αμφότεροι.

Ταύρος 
Οι γεννημένοι από 21-28/4 έχετε αρχίσει και νιώθετε λίγο πιο ξαλαφρωμένοι μετά από τη σταδιακή αποχώρηση του Κρόνου από το δεκαήμερο σας. Οι γεννημένοι τις 3 πρώτες ημέρες κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα αλλάζετε σιγά σιγά το φιλικό σας κύκλο. Άνθρωποι πνευματώδεις ή καλλιτέχνες σας ταιριάζουν καλύτερα αυτή την εποχή γιατί σας βοηθούν να περάσετε και εσείς οι ίδιοι σε ένα άλλο επίπεδο. Για τους γεννημένους γύρω στις 30/4 ο Πλούτωνας που δρα επίμονα και υπόγεια σας βάζει σε διαδικασία αλλαγής των μελλοντικών σας σχεδίων. Προσέξτε μόνο μη γίνετε δογματικοί αυτό το διάστημα και μην προσκολλάτε σε ιδέες. Ευνοείτε πολύ αυτή την περίοδο η ενασχόληση με τις επιστήμες και την έρευνα. Για να περάσουμε τώρα στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου (1-10/5) οι εκπρόσωποι του οποίου θα έχουν ήδη αρχίσει να νιώθουν τους περιορισμούς του Κρόνου. Θέματα γάμου και συνεργασιών είναι στο προσκήνιο έντονα και δεν πρόκειται να ξεφύγετε από αυτά ακόμη και στην άλλη άκρη του κόσμου να πάτε. Για αυτούς που έχουν κτίσει τις σχέσεις τους σε γερές βάσεις δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα πέρα ίσως από μία μπόρα που θα τις δυναμώσει περεταίρω. Οι υπόλοιπο είναι σίγουρο ότι θα δώσουν ένα τέλος γιατί ο Κρόνος όταν μας αγγίζει δεν αφήνει τίποτα άλυτο. Ως γνωστό δε, ότι δεν λύνεται…κόβεται.

Δίδυμοι 
Η Αφροδίτη στον Τοξότη έρχεται να ανανεώσει τις σχέσεις με το μόνιμο σύντροφο ή τους συνεργάτες. Ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα είναι όσοι έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Για εσάς όμως θα συνεχίσουμε να λέμε για αρκετό καιρό ακόμη ότι η δύσκολη θέση του Ποσειδώνα στον επαγγελματικό τομέα προκαλεί ψευδαισθήσεις γι’ αυτό οφείλετε να είστε προσεχτικοί σχετικά με αποφάσεις που πρέπει να πάρετε αυτό το διάστημα. Για τους γεννημένους από 1/6 έως 3/6 αυτή η εβδομάδα θα είναι περίοδος έντονων εργασιακών συζητήσεων. Επιπλέον φόρτος εργασίας σας κουράζει και δημιουργεί υποχρεώσεις εκ νέου κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε έξτρα πιεσμένοι. Επίσης προβλήματα υγείας που τυχόν προκύψουν μην τα αφήσετε στην τύχη τους. Απευθυνθείτε στους ειδικούς, η υγεία και η φυσική σας κατάσταση ζητούν την προσοχή σας. Κάποιοι δε από εσάς θα νιώσουν πως φιλίες που μέχρι τώρα ήταν αρκετά σημαντικές δεν ικανοποιούν πλέον τις ανάγκες σας, ενώ νέα πρόσωπα τελείως διαφορετικά ή με ανεπάντεχο τρόπο μπαίνουν στη ζωή σας. Καλύτερα τα πράγματα για όσους έχουν γεννηθεί 4-10/6. Ο Ήλιος φωτίζει το δημιουργικό κομμάτι του εαυτού σας. Φλερτ, παιδιά, καλλιτεχνικά ταλέντα ή απλά όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα έρχονται να γεμίσουν ευχάριστα τις ημέρες αυτής της εβδομάδας. Συμπληρωματικά ο Δίας από τον Καρκίνο δίνει ευκαιρίες για αύξηση εσόδων κυρίως από τη δουλειά.  Οι Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου και ειδικά οι γεννημένοι από τις 15/6 μέχρι το τέλος του ζωδίου θα περάσετε μία εβδομάδα πολύ δραστήρια. Δε θα προλαβαίνετε να πηγαίνετε από ραντεβού σε ραντεβού, ατελείωτα τηλεφωνήματα και συζητήσεις. Καλή εβδομάδα για όσους ασχολούνται με εμπόριο, γραπτά, ΜΜΕ. Μπορεί οι απαιτήσεις των ημερών να είναι αυξημένες ο Άρης όμως στο φιλικό Λέοντα θα σας δώσει την απαιτούμενη ενέργεια ώστε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσοχή σε όσους χειρίζονται μεταλλικά αντικείμενα.

Καρκίνος 
Με τον Ποσειδώνα στις πρώτες μοίρες των Ιχθύων, άρα σε ευνοϊκή θέση για εσάς, οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες ζείτε ένα ειδυλλιακό διάστημα. Αυτό σημαίνει είτε ότι έχετε βρει τη χρυσή τομή και με τους αγαπημένους ανθρώπους δίπλα σας έχετε φτιάξει τον προσωπικό σας παράδεισο είτε ότι ζείτε σε μια φούσκα. Δε θέλω να σας απογοητεύσω, ούτε να σπείρω την αμφιβολία. Σας ζητάω να είστε λίγο περισσότερο γηωμένοι, γιατί οι πτήσεις με τα φτερά του Ποσειδώνα μπορούν εύκολα να σας μεταφέρουν πέρα απ’ τη στρατόσφαιρα. Όσοι έχετε γεννηθεί 30/6 – 1/7 βιώνετε σημαντικές αλλαγές σε ότι έχει σχέση με τον σύντροφο ή τους στενούς συνεργάτες. Σ’ αυτόν τον τομέα είναι σίγουρο ότι τίποτα δε θα μείνει το ίδιο μετά την ολοκλήρωση των διελεύσεων του Πλούτωνα. Δεν αλλάζετε μόνο εσείς αλλά και οι άλλοι απέναντι σας. Θα δείτε απίστευτες αλλαγές κυρίως στον σύντροφο της ζωή σας, τις οποίες θα πρέπει να αντιληφθείτε, να κατανοήσετε και τέλος να αποφασίσετε αν μπορείτε να τις αποδεχτείτε. Για τους εκπρόσωπους του δεύτερου δεκαημέρου τα πράγματα είναι διαφορετικά με εξαίρεση όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 2/7. Ανατρεπτικές καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να προέρχονται ακόμη και από εσάς σας οδηγούν στο δρόμο της αλλαγής. Για τους γεννημένους μέχρι και 5/7 προσωπικές σχέσεις που έχουν ως βάση την αλήθεια τώρα σταθεροποιηούντε και πολλές συζητήσεις γύρω από προσωπικά θέματα και ενδιαφέροντα λαμβάνουν χώρα αυτή την εβδομάδα. Στα καλύτερα τους οι γεννημένοι γύρω στις 10/7 με το Δία σύμμαχο σε οποιοδήποτε σχέδιο. Ο μέγας ευεργέτης του ζωδιακού φέρνει ευκαιρίες κυρίως σε προσωπικό επίπεδο καθώς και αισιοδοξία, τόλμη και πίστη για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου. Οι γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου προσοχή στα έξοδα και σε αγορές που μπορεί να αποδειχθούν περιττές.

Λέων 
Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη μια ερωτική περίοδος ξεκινάει για εσάς που αυτή την εβδομάδα θα επηρεάσει κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί τις πέντε πρώτες ημέρες του ζωδίου. Με εξαίρεση την 9/10 που θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί γιατί υποσχέσεις που μπορεί να πάρετε θα αποδειχθούν ψευδείς. Ο Κρόνος και Ερμής επηρεάζουν άμεσα το οικογενειακό περιβάλλον αυτών που έχουν γεννηθεί κοντά στις 2/8. Συζητήσεις και σημαντικά θέματα που αφορούν τα μέλη της οικογένειας σας θα έρθουν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Ο τομέας αυτός της ζωής σας επηρεάζεται εδώ και πολύ καιρό με δύσκολες όψεις που σας επισημαίνουν ότι η επίλυση των προβλημάτων είναι άμεσα απαιτητή. Ο Ήλιος από το Ζυγό δίνει ενέργεια στην καθημερινότητα σας και φωτίζει σχέσεις με συγγενείς. Οι γεννημένοι από 18/8 μέχρι τέλους του ζωδίου πλημμυρίζονται από ενέργεια που στην προσπάθεια τους να εκτονώσουν πιθανότητα να εκδηλώσουν θυμό και να εμπλακούν ακόμη και σε έντονες διαφωνίες. Κρατείστε την ψυχραιμία σας και φροντίστε να διοχετεύσετε την πολύτιμη ενέργεια του Άρη σε παραγωγικά πεδία καθώς και στις καθημερινές σας δραστηριότητες τις οποίες μπορείτε να διεκπεραιώσετε τώρα με μεγάλη ευκολία.

Παρθένος 
Η Αφροδίτη από τη Δευτέρα στον Τοξότη σηματοδοτεί μια περίοδο οικογενειακής ευτυχίας και θαλπωρής. Σε αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα στις 9/10 θα φέρει παραπλάνηση και λανθασμένη κρίση. Γι’ αυτό όσοι από εσάς ειδικά οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου θέλετε να κάνετε αγορά ακινήτου ή αλλαγές μέσα στο χώρο του σπιτιού σκεφθείτε το διπλά ή απλά αφήστε την επόμενη εβδομάδα για την τελική απόφαση. Οι γεννημένοι γύρω στις 2/9 διανύεται μία περίοδο μεγάλης εσωτερικής δύναμης. Οι ευκαιρίες στο φλερτ είναι ανεξάντλητες γι’ αυτό προσοχή στη συμπεριφορά σας. Μην αφήσετε τον Πλούτωνα να σας παρασύρει σε παιχνίδια εξουσίας. Αντιμετωπίστε τους επίδοξους εραστές σας με σεβασμό και όχι με υπεροψία και σνομπισμό. Επίσης μην προσπαθείτε να χειραγωγήσετε τους ανθρώπους που σας δείχνουν το θαυμασμό τους γιατί όταν η επιρροή του Πλούτωνα θα έχει φύγει μπορεί να μείνετε μόνοι. Επίσης μυστικές σχέσεις και κρυφά πάθη γεννιούνται για εσάς αυτή την εποχή. Εσείς ξέρετε τι είναι καλύτερο για εσάς και τι πρέπει να κρατήσετε ή να διώξετε. Ο Ερμής στον Σκορπιό διαμορφώνει την καθημερινότητα όσων έχουν γεννηθεί μετά τις 3/8 με συζητήσεις και μετακινήσεις πολλές φορές μυστικές. Να είστε επιφυλακτικοί στο τι ακούτε, τι λέτε και τι μεταφέρετε. Παράλληλα ο Κρόνος σας βοηθάει να είστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις και να οργανώνεται με ακρίβεια την καθημερινότητα σας, κάτι για το οποίο φημίζεστε ούτως ή άλλως. Τέλος ο Δίας συνεχίζει το ευνοϊκό για εσάς ταξίδι του στον Καρκίνο βοηθώντας αυτή την εποχή όσου έχουν γεννηθεί γύρω στις 12/9 να διευρύνουν τον κοινωνικό τους κύκλο μέσα από συλλόγους και ομάδες.

Ζυγός  
Εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια ευχάριστη εβδομάδα κυρίως με αδέρφια και συγγενείς ενώ μικρές αποδράσεις θα μπορούσαν να σας ανανεώσουν. Οι Ζυγοί που δέχονται εξαιρετική πίεση αυτό το διάστημα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί 2-4/10. Θέματα κυρίως οικογενειακά/γάμου/συνεργασιών σας δημιουργούν ένταση καθώς πρέπει να αντιμετωπίσετε συσσωρευμένα προβλήματα. Ο Ουρανός σας κάνει να χάνετε την ψυχραιμία σας και να επαναστατείτε ενάντια σε ότι σας πιέζει και από την άλλη ο Πλούτωνας θέλει να διατηρείσετε το κατεστημένο που έχετε δημιουργήσει εδώ και πολλά χρόνια στη ζωή σας. Αν θέλετε να βγείτε όσο το δυνατόν λιγότερο χαμένοι απ’ αυτήν τη διπλή επιρροή δείτε με αντικειμενικότητα τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξετε και κάντε το χωρίς να κοιτάτε πίσω. Αν πρέπει να τελειώσετε μία συνεργασία ή μία μόνιμη σχέση κάντε το τώρα για να προχωρήσετε τη ζωή σας. Αν εμμένετε σε πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν πάψει να συμβάλουν στην εξέλιξη σας να ξέρετε ότι οι πλανήτες θα σας φέρουν σύντομα προ τετελεσμένων γεγονότων. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να πάρετε εσείς αποφάσεις για τη ζωή σας και όχι οι άλλοι, η επιλογή είναι δική σας. Για τους Ζυγούς που έχουν γενέθλια αυτή την εβδομάδα αναμένεται η χρονιά μέχρι τα επόμενα γενέθλια θα είναι μία προπαρασκευαστική χρονιά για τις επόμενες που θα φέρουν πολλές αλλαγές.  

Σκορπιός 
Ποσειδώνα στους Ιχθείς συνέχεια και αυτή την εβδομάδα δίνοντας στους απαλλαγμένους από τον Κρόνο Σκορπιούς των πρώτων ημερών την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο όνειρο. Προσοχή όμως γιατί μπορεί να ξυπνήσετε απότομα και να βρεθείτε σε μια πραγματικότητα που δε μοιάζει με τίποτα με αυτό που είχατε ονειρευτεί. Ειδικά προσεχτικοί πρέπει να είναι οι γεννημένοι από 24 έως 26/10. Η πίεση του Κρόνου έχει μεταφερθεί σε εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3/11. Σημαντικές αλλαγές συντελούνται στη ζωή σας και θέματα που αφορούν αδέρφια και συγγενείς έρχονται στο προσκήνιο. Αυτό το διάστημα θα αναλάβετε ευθύνες που θα κάνουν την καθημερινότητα σας κουραστική και εσείς θα νιώθετε ότι έχετε να κουβαλήσετε τα προβλήματα όλου του κόσμου στις πλάτες. Αυτή είναι μία διαδικασία ωρίμανσης που, παρά τον επίπονο τρόπο με τον οποίο τη βιώνετε, θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη στη συνέχεια. Ο Ερμής επίσης στο δεκαήμερο σας βοηθάει συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις, ενδυναμώνει δε τη σκέψη σας και σας καθιστά ικανούς να εξετάζετε σε βάθος ότι σας απασχολεί. Για τους γεννημένους γύρω στις 11/11 αυτή είναι μία πολύ καλή περίοδος καθώς ο Δίας φροντίζει να σας προμηθεύει με μεγάλες ποσότητες αισιοδοξίας, καλής πίστης και τόλμης, συστατικά άκρως απαραίτητα για την κατάστρωση σχεδίων και τη δημιουργία στόχων. Πολύ καλή περίοδος για μακρινά ταξίδια, νομικές υποθέσεις, ανώτατες σπουδές και ενασχόληση με πνευματικά/φιλοσοφικά θέματα.

Τοξότης 
Όταν η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδια μας όλα παίρνουν κάτι από τη γλυκήτα της. Από τη Δευτέρα λοιπόν είστε και επισήμως οι οικοδεσπότες της. Απολαύστε αυτές τις ημέρες όχι περιμένοντας οι άλλοι να γίνουν πιο καλοί μαζί σας αλλά εσείς με τους άλλους. Αφήστε τις ευαίσθητες πτυχές του χαρακτήρα σας να φανούν και να είστε σίγουροι πως αυτό  θα φέρει δίπλα σας πολύ κόσμο. Με προσοχή μόνο στις 9/10 όπου οι πλάνες και οι ψευδαισθήσεις παραμονεύουν. Τυχεροί αυτής της εβδομάδας οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 3/12 νιώθετε να διακατέχεστε από μία τάση εσωστρέφειας ενώ δε θα λείψουν και οι εκμυστηρεύσεις από φίλους. Ωστόσο ο Ουρανός από τον Κριό φροντίζει να κρατάει την ερωτική σας ζωή ενδιαφέρουσα με ανατροπές και απρόοπτα γεγονότα που σας αιφνιδιάζουν συνεχώς. Για τους γεννημένους στο τελευταίο δεκαήμερο τα ταξίδια είναι μία σημαντική προοπτική που υπάρχει για αυτή την εβδομάδα, καθώς και η προώθηση των σχεδίων σας. Γενικά ο Οκτώβριος πάρ’ ότι δύσκολος μήνας για τους περισσότερους, εσείς δείχνετε να αντιστέκεστε με μεγάλη ευκολία σε όποιο εμπόδιο παρουσιάζεται.

Αιγόκερως  
Αφροδίτη στον Τοξότη και κάποια μυστική σχέση ίσως προκύψει για τους γεννημένους στις πρώτες μέρες του ζωδίου. Όμως υπάρχει μια μερίδα Αιγόκερων και είναι αυτοί που έχουν γεννηθεί 31/12 – 2/1 που πραγματικά βλέπουν τον κόσμο να αλλάζει γύρω τους μερικές φορές βίαια ή μοιραία. Είναι η περίοδος που τεστάρεται η ζωή σας περισσότερο ίσως από ποτέ. Είστε όμως άνθρωποι στωικοί και κυρίως φιλόδοξοι. Δεν αφήνετε την όποια ανατροπή να σας εμποδίσει να βαδίσετε στο μονοπάτι που έχετε χαράξει για την επίτευξη των στόχων σας. Αφήστε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του και σχεδιάστε τα επόμενα βήματα σας με το μυαλό πάντα στα λάθη του παρελθόντος που σας έφεραν σε αδιέξοδα. Έτσι για πρωτοτυπία αφήστε και την πόρτα της καρδιά σας ανοιχτή ακούστε της ανάγκες της και βάλτε λίγο παραπάνω συναίσθημα στον τρόπο που κάνετε τις επιλογές σας. Θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα. Αυτή είναι επίσης μια καλή περίοδος για συζητήσεις με φίλους και συλλόγους ίσως σκεφθείτε σοβαρά να συμμετάσχετε σε κάποια ομάδα. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11/1 διανύεται μία πολύ καλή συναισθηματική περίοδο. Ο γάμος σας ανανεώνεται, άλλοι αποφασίζουν να κάνουν το επόμενο βήμα, σχέσεις με συνεργάτες και υπογραφές συμβολαίων οδηγούν στην επιτυχία. Ακόμη και για αυτούς που διακόπτουν κάποια σχέση αυτό των καιρό η διαδικασία θα γίνει σε πολιτισμένο περιβάλλον και πολύ γρήγορα θα βρείτε τον/την αντικαταστάτη/ρια.

Υδροχόος  
Ο φιλικός και κοινωνικός σας κύκλος σας καλεί στις επάλξεις με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη. Προσκλήσεις και όμορφες στιγμές με φίλους θα σας ενθουσιάσουν. Μέσα από αυτές τις επαφές ίσως αλλάξει και ο τρόπος που βλέπετε ένα φιλικό σας άτομο και να ανακαλύψετε ότι αυτό που ψάχνετε είναι κάτω από τη μύτη σας τόσο καιρό. Αυτή την εβδομάδα ευνοούνται οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Για τους γεννημένους γύρω στις 31/1 ξεκινάει μία περίοδος άκρως πιεστικοί στον επαγγελματικό τομέα. Θα σας ζητηθεί να αποδείξετε τις ικανότητες με την ανάληψη ακόμη περισσότερων ευθυνών. Όσοι έχουν δουλέψει σκληρά τα προηγούμενα χρόνια αυτή θα είναι μία περίοδος που θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες του παρελθόντος. Ωστόσο κάποιοι άλλοι θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσουν την επαγγελματική τους κατάσταση. Για τους μεγαλύτερους ίσως ήρθε η ώρα να εγκαταλείψουν τον επαγγελματικό τους βίο και να συνεχίσουν απαλλαγμένοι από το βάρος του βιοποριστικού επαγγέλματος. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 14/2 προσέξτε λίγο τις φιλονικίες με το σύντροφο ή τους στενούς σας συνεργάτες. Μην χαραμίζετε την ενέργεια που σας δίνει ο Άρης προσπαθώντας να επιβληθείτε.

Ιχθύες  
Με τον κυβερνήτη σας να κινείται στο ζώδιο σας, οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες ζουν σε μία άλλη διάσταση πιο αιθέρια. Αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα από μακριά καθώς ο Ποσειδώνας τους ταξιδεύει στον κόσμο των ονείρων. Έμπνευση, ρομαντισμός ανθρώπινη αλληλεγγύη είναι μερικά από τα γνωρίσματα του πλανήτη. Αν καταφέρνετε παρ’ όλα αυτά να μην ξεφεύγετε σε έναν πλασματικό κόσμο είναι πολύ ωραίο να το ζήσετε. Για τους γεννημένους γύρω στις 2/3  ο Πλούτωνας φροντίζει να ξεκαθαρίσει τον φιλικό σας κύκλο και να πάρει μακριά ανθρώπους που δεν εξυπηρετούν πλέον κανένα σκοπό. Αν θέλετε να σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι αυτή είναι μία πολύ καλή περίοδος. Όσοι πάλι είστε γεννημένοι γύρω στις 11/3 έχετε σπουδαίες ευκαιρίες στον έρωτα, στα παιδιά και στις τέχνες. Προσέξτε λίγο τα κιλάκια τα οποία μπορεί να έρθουν χωρίς να το καταλάβατε. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου μπορεί να εμπλακούν σε διαφωνίες με υφισταμένους ή να αντιμετωπίσουν ένα θέμα υγείας το οποίο όμως θα είναι περαστικό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: