Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

Χειροτέχνικα, η γιορτή της χειροτεχνίας!


1-3 Νοεμβρίου 2013
Σ.Ε.Φ. Εκθεσιακός χώρος, Φάληρο
Είσοδος Ελεύθερη
Περισσότεροι από 60 εκθέτες και χιλιάδες υλικά φιλοξενούνται για 3 ημέρες σε 2.000 τ.μ. στη μοναδική έκθεση ειδών χειροτεχνίας στην Ελλάδα!

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η Χειροτέχνικα τον Ιανουάριο 2013, το ftiaxto.gr διοργανώνει για 3η φορά τη μοναδική έκθεση ειδών χειροτεχνίας στην Ελλάδα και αυτή τη φορά όπως της αξίζει πραγματικά!
Η 3η Χειροτέχνικα θα πραγματοποιηθεί για τρεις συνεχόμενες ημέρες, την Παρασκευή 1η, Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 στον εκθεσιακό χώρο του Σ.Ε.Φ στο Φάληρο, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα στους επισκέπτες να περιηγηθούν ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα εκθετών, αλλά και να παρακολουθήσουν μία σειρά εργαστηρίων από το ευρύ φάσμα της χειροτεχνίας.

Είδη ραπτικής, πλεξίματος και κεντήματος, υλικά για φυσικά καλλυντικά, κεριά και σαπούνια, υλικά για κόσμημα, είδη hobby, υλικά για ψηφιδωτό και ζωγραφική, κηπουρική, ντεκουπάζ, scrapbooking, διακοσμητικά, υλικά συσκευασίας, ραπτομηχανές, ειδικό εξοπλισμό, αλλά και βιβλία, μαθήματα και σχολές, gadgets και νέα προϊόντα, είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που θα βρουν και φέτος στέγη στη μεγαλύτερη γιορτή χειροποίητου στην Ελλάδα, τη Χειροτέχνικα.

Περισσότεροι από 60 επαγγελματίες έμποροι υλικών και εξοπλισμού που καλύπτουν το ευρύ φάσμα του χειροποίητου, καθώς και εργαστήρια, επαγγελματικές σχολές και αντιπρόσωποι θα καταλάβουν τα 2.000τμ του εκθεσιακού χώρου. Οι λάτρεις του DIY θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα νέα του χώρου, αλλά και να προμηθευτούν τα απαραίτητα για τη δική τους αγαπημένη ενασχόληση και να πάρουν ιδέες για χειροποίητα δώρα και στολίδια, ειδικά εν όψει των Χριστουγέννων! Για να δείτε αναλυτικά τους εκθέτες της Χειροτέχνικα επισκεφτείτε: www.xeirotexnika.gr

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης δε θα λείψουν και οι δωρεάν παρουσιάσεις, καθώς και σεμινάρια και work­shops από τους εκθέτες και τους χορηγούς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Την διοργάνωση της έκθεσης υπογράφει το ftiaxto.gr.
Το Ftiaxto.gr δημιουργήθηκε τo 2007, όταν μία παρέα νέων γυναικών ανακάλυψε την χαρά της δημιουργίας και του χειροποίητου. Όλα ξεκίνησαν από το πλέξιμο για να ενταχθούν πολύ σύντομα στη θεματολογία και άλλα είδη χειροτεχνίας, όπως το κόσμημα, η ραπτική, το βελονάκι, το κέντημα, η μαγειρική, η κηπουρική... οτιδήποτε μπορεί να φτιάξει κανείς με τα χέρια του, με οποιοδήποτε υλικό τον εμπνέει και για οποιαδήποτε χρήση μπορεί να φανταστεί!

Στο Ftiaxto.gr μπορεί κανείς να βρει οδηγίες βήμα βήμα για διάφορα projects, video εκπομπές με οδηγίες για διάφορες δημιουργίες, ιδέες και προτάσεις για κατασκευές, καταστήματα υλικών σε Αθήνα, επαρχία και εξωτερικό, προτεινόμενα βιβλία, περιοδικά, σεμινάρια, υλικά και εργαλεία κ.ά. Τον Οκτώβριο του 2012 εγκαινιάστηκε και το e-shop του ftiaxto.gr, το οποίο περιέχει ποικιλία δυσεύρετων στην Ελλάδα υλικών χειροτεχνίας.

--> Μεγάλος Διαγωνισμός Χειροτέχνικα!


Όπως κάθε φορά, η Χειροτέχνικα εξασφάλισε δώρα για τους φίλους της! Δηλώστε συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό στο www.xeirotexnika.gr και κερδίστε υλικά χειροτεχνίας, βιβλία, δωρεάν συμμετοχές σε σεμινάρια και πολλά άλλα. Ο διαγωνισμός ξεκινάει την 1η Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: