Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

Άνδρες με στυλ, το Φθινόπωρο!


tumblr_mr2ul58QK21rlcxxco1_500.jpg 500×728 pixels
via
Η μόδα φέτος για τον αντρικό πληθυσμό, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, πρωτότυπη και κομψή.

H Autumn-Winter 2012-2013 men's campaign (1)
via
Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το καφέ, το πράσινο, το μπλε, το γκρι και όλες οι αποχρώσεις του. Για πρώτη φορά βλέπουμε ότι το μαύρο σχεδόν απουσιάζει!

Mix & Match. Αυτό είναι το μυστικό για να είστε στιλάτοι όλη την μέρα! Ο συνδυασμός χρωμάτων, υφών, υλικών και σχεδίων θα σας δώσει ένα αποτέλεσμα που δεν περιμένετε. Οι περισσότεροι, και όχι άδικα, φοβάστε να κάνετε συνδυασμούς γιατί δεν ξέρετε τι αποτέλεσμα θα δώσει και αν θα ταιριάζουν όλα μαζί. Θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα αν συνδυάσετε κάτι με κάτι άλλο ώστε να μην είναι όλα διαφορετικά. Π.χ. Παπούτσια - Ζώνη, Παλτό - Παπούτσια, Γραβάτα - Παντελόνι κ.τ.λ. Αν χρησιμοποιήσετε μοτίβα όπως το καρό ταιριάξτε ένα από τα χρώματά του με τα υπόλοιπα. Ένα ακόμα θετικό αυτής της τάσης είναι ότι φέτος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα παλιά, ξεχασμένα σας ρούχα.

Παπούτσια. Αφήστε τα αθλητικά στην άκρη και φορέστε τα καλά σας παπούτσια όλη την μέρα! Για τις πρωινές εμφανίσεις συνδυάστε τα με πιο casual παντελόνια. Επενδύστε σε ένα καλό και άνετο παπούτσι που θα μπορείτε να το συνδυάσετε με όλα σας τα ρούχα και να το φοράτε όλες τις ώρες.

Grey sweater fashion hot guys shoes autumn style sweater men's fashion beard
via
Παντελόνι. Εδώ αφήνουμε στην άκρη τα τζιν. Τουλάχιστον μην τα φοράτε όλη μέρα. Θα βρείτε στο εμπόριο παντελόνια σε απίστευτα χρώματα και σχέδια. Μην τα φοβάστε. Θα σας δώσουν αμέσως στυλ και την ανανέωση που χρειάζεστε! Θα παρατηρήσετε στις φωτογραφίες ότι η μόδα προτάσσει να είναι γυρισμένα ή λίγο πιο κοντά από το κανονικό τους μάκρος. Αν δεν τα φοράτε με μποτάκι, φαίνεται ελαφρώς η κάλτσα η οποία πρέπει να έχει και αυτή συνδυαστεί σωστά.


Όλα τα παραπάνω προσέξτε τα στις παρακάτω φωτογραφίες και εμπνευστείτε!

Sophisticated style hot guys autumn style layers coat men's fashion
via
The Londoner: Men's Autumn Style Notes...again yes male coats and no i really dont care...GORGEOUS!
via
Not sure I dig the scarf, but everything else...yes.
via
Often with an unexpected flair for the spectacular, Los Angeles offers some of the most incredible good looking mens fashions  you've ever seen. Simply put, here's the very best from CharlesSellsLA.com, organized and shared with you, every day
via
Autumn/Winter Layering Inspiration  fashionbeans.com
via
Top Menswear Picks For Autumn/Winter 2013 | FashionBeans
via
MenStyle1- Men's Style Blog
via
Unsurprisingly, the Suit Supply Fall lineup offers some pretty...
via
A fall '13 look from Superdry. [Courtesy Photo]
via
#men fashion #men with style #autumn style
via
Color| http://menfashiongallery.blogspot.com
via
GQ http://findanswerhere.com/mensfashion
via
Autumn fashion hot guys outdoors autumn leaves style men's fashion
via
autumn style
viaΘα τολμήσετε?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: