Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

Τα Quiz του Only Decoration (Μέρος Β') !

Καθώς τα μέλη του Only Decoration στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook αυξάνονταν όλο και πιο πολύ, θέλαμε να αποκτήσουμε μια πιο άμεση επικοινωνία μαζί τους. Να μάθουμε τι τους αρέσει, τι προτιμούν, να εκφράσουν τις απόψεις και τις γνώμες τους και γενικότερα να γίνει η επικοινωνία μας πιο ζεστή και να έρθουμε περισσότερο κοντά τους.

Έτσι δημιουργήθηκαν τα Quiz. Σχεδόν κάθε βδομάδα δίνεται μια ερώτηση από τους διακοσμητές και τα μέλη καλούνται να επιλέξουν μία από τις απαντήσεις. Το καθένα διαρκεί 3 ή 4 μέρες και στο τέλος βγαίνουν τα αποτελέσματα.

Το πρώτο μέρος το είδαμε εδώ

Σήμερα θα δούμε τα υπόλοιπα Quiz που έγιναν μέχρι το καλοκαίρι του 2013, καθώς από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν καινούρια. Γι' αυτό σας περιμένουμε όλους στην σελίδα μας στο Facebook εδώ

6o QuizΕμπνευσμένο από την αγαπημένη σειρά Sex and the city. Αφού είδαμε το σπίτι της Carrie ( δείτε το εδώ) σας ρωτήσαμε ποιας άλλης πρωταγωνίστριας το σπίτι θέλετε να δούμε.

Το αποτέλεσμα έδειξε πρώτη την Samantha γι' αυτό και σας παρουσιάσαμε το σπίτι της εδώ.

7ο QuizΠως προτιμάτε την κουζίνα στο χώρο του σπιτιού;
Ενιαία μαζί με το σαλόνι - τραπεζαρία ή σε ξεχωριστό δωμάτιο;

Τα αποτελέσματα σε αυτή την περίπτωση έδειξαν ότι το 60% προτιμάει την κουζίνα σε διαφορετικό δωμάτιο. Ο λόγος κυρίως ήταν η καθαριότητα όσο αναφορά την ίδια την κουζίνα αλλά και το υπόλοιπο σπίτι. Το 40% που προτίμησε ενιαίο χώρο ήταν για λόγους αισθητικούς και ψυχολογικούς. Πιστεύουν δηλαδή ότι είναι πιο όμορφο και δείχνει πιο μεγάλο ένα ενιαίο σπίτι και ότι αυτός που μαγειρεύει (επειδή το κάνει καθημερινά) δεν πρέπει να είναι απομονωμένος.

8ο QuizΤην άνοιξη που πραγματοποιούνται πολλοί γάμοι ρωτήσαμε αν προτιμάτε ή προτιμήσατε μακρύ ή κοντό νυφικό. Εδώ οι απαντήσεις ήταν 100% για πρώτη φορά στο μακρύ!


9ο QuizΤο καλοκαίρι είχε φτάσει και το βασικό θέμα ήταν η διαμόρφωση του μπαλκονιού. Σας παρουσιάσαμε 5 διαφορετικού στυλ μπαλκόνια για να επιλέξετε το αγαπημένο σας.

Τα αποτελέσματα ήταν:

1. 17%
2. 29%
3. 31%
4. 17%
5.  6%

Πρώτο ήρθε το τρίτο μπαλκόνι με μικρή διαφορά όμως από τα υπόλοιπα δείχνοντας έτσι το διαφορετικό γούστο που έχει ο καθένας.


Αυτά ήταν όσα Quiz έχουμε πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής. Μας αρέσει πολύ αυτή η διαδικασία και χαιρόμαστε ιδιαίτερα την επικοινωνία μαζί σας.

Όσοι διαβάσετε αυτό το άρθρο θα θέλαμε να σκεφτείτε και να μας αφήσετε στα σχόλια από κάτω την πρότασή σας για το 10ο ή τα επόμενα Quiz! 

Σας ευχαριστούμε!


1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα! Θα μου άρεσε ένα quiz σχετικό με παιδικά δωμάτια και αποθηκευτικές λύσεις. Εν πάσει περιπτώσει, όποιο θέμα κι αν βρείτε, το blog σίγουρα έχει αρκετά που με ενδιαφέρουν. Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: