Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 11/11 - 17/11

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, αυτήν την εβδομάδα οι επιθετικές, αποφασιστικές επιδιώξεις των στόχων σου, μπορεί να σε οδηγήσουν στο να γίνεις πιεστικός, ανυπόμονος, υπερβολικά ανταγωνιστικός, καταπιεστικός και καθόλου συνεργάσιμος, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Οφείλεις λοιπόν, να βάλεις κάποια στενά όρια, ώστε να μην φτάσεις κάποιες καταστάσεις σε τέλμα. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων, η σκληρή δουλειά και η επιμονή σου μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις μεγάλα εμπόδια. Ωστόσο, φρόντισε να παίρνεις έξυπνες και σοφές αποφάσεις, σχετικά με το πού θα διοχετεύσεις την ενεργητικότητά σου. Μην ισοπεδώνεις συναισθηματικά τους δικούς σου ανθρώπους.

Ταύρος

Ξεκινάει μία θετική εβδομάδα για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις τα βαθύτερα αισθήματά σου, ανοιχτά και έντονα. Θα βρεις σκοπό στη ζωή σου και στις σχέσεις σου και θα συνειδητοποιήσεις τις κρυμμένες πλευρές της προσωπικότητάς σου, ανεκμετάλλευτα ταλέντα και ενδιαφέροντα και επίσης, συναισθηματικά μπερδέματα ή συμπλέγματα. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων, κρυμμένα κίνητρα βγαίνουν στην επιφάνεια και οι σχέσεις σου γίνονται βαθύτερες, αποκτώντας περισσότερο νόημα. Το Σαββατοκύριακο, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, φρόντισε να μην κάνεις πράγματα που θα σε πιέσουν, αλλά απόλαυσε μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς με την οικογένειά σου.

Δίδυμοι

Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Δίδυμε, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε θέματα πρακτικής φύσεως, γιατί είναι πιθανόν να προσεγγίσεις λανθασμένα μια κατάσταση ή να εξαπατηθείς απ’ τους άλλους. Μεσοβδόμαδα, με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, προσπάθησε να μην επιτρέψεις στις φαντασιώσεις σου να επισκιάσουν τα οράματά σου. Φρόντισε να είσαι λογικός και δίκαιος με όλους όσους συναναστρέφεσαι, γιατί εύκολα μπορεί να κατηγορηθείς πως είσαι εγωκεντρικός και συμφεροντολόγος. Το Σαββατοκύριακο, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Ταύρο, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στους δικούς σου ανθρώπους και στον σύντροφό σου. Ζήσε τη στιγμή και άσε τις γκρίνιες και τα παράπονα για άλλη φορά.

Καρκίνος

Κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αγαπητέ Καρκίνε, οι σκέψεις σου θα είναι γεμάτες ένταση και θα νιώσεις ότι τίποτε και κανένας δεν μπορεί να σε κατανοήσει πραγματικά. Θα έχεις την τάση να παθιάζεσαι και να μιλάς απόλυτα στους γύρω σου, πράγμα που θα πρέπει να προσέξεις, αν δεν θέλεις μπλεξίματα και ανούσιες φασαρίες. Η πίεση στην εργασία σου θα αυξηθεί, αλλά θα νιώσεις αυτοπεποίθηση και θα την αντιμετωπίσεις. Επίσης, από την Τετάρτη και μετά, που ο Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, οι ικανότητές σου θα εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σου και θα απολαύσεις την εκτίμησή τους. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς αυτήν την συγκυρία, για να διεκδικήσεις καλύτερες συνθήκες για τη δουλειά σου.

Λέων

Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να καλυτερέψεις τη ζωή σου, αγαπητέ Λέων. Επειδή όμως θα έχεις την τάση να είσαι υπερβολικά αισιόδοξος, έχε το νου σου να μην πάρεις ρίσκα που δεν είναι απαραίτητα και να μην διακινδυνέψεις τα κεκτημένα σου. Η περίοδος είναι καλή για να βρεις εναλλακτικές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν, αλλά και να προωθήσεις τις ιδέες σου στα σωστά πρόσωπα, που μπορούν αποτελεσματικά να σε βοηθήσουν. Το Σαββατοκύριακο, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στον Ταύρο, κάποιες τριβές με τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα ίσως θα είναι αναπόφευκτες, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να τους δώσεις και συνέχεια.

Παρθένος

Αν είσαι Παρθένος, αυτή την εβδομάδα οι καλές επιρροές που θα σου στείλει ο κυβερνήτης σου Ερμής από τον Σκορπιό (σε ορθή πλέον πορεία) και κάποιες θετικές εξελίξεις που θα έχεις, θα σου φτιάξουν πολύ τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να δεις το μέλλον με αισιοδοξία. Μπορείς να κάνεις αλλαγές και καινούργια ξεκινήματα, που θα σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις, αλλά και σημαντική επιτυχία. Η γοητεία σου θα είναι στα ύψη και καλό θα είναι να την αξιοποιήσεις, για να πετύχεις τόσο επαγγελματικούς όσο και αισθηματικούς σου στόχους. Αν παραμείνεις πειθαρχημένος, συγκεντρωμένος και αποφασιστικός, μπορείς αυτήν την εβδομάδα να πετύχεις θαύματα.

Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα, αγαπητέ Ζυγέ, είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις οτιδήποτε σοβαρό και συστηματοποιημένο, όσον αφορά στην εξέλιξη της δουλειάς σου. Το πλανητικό σκηνικό σε κάνει πιο πειθαρχημένο από τα συνηθισμένα, αλλά και πιο αποτελεσματικό στις κινήσεις σου. Χωρίς περιττές υπεκφυγές, αλλά παραμένοντας ειλικρινής και δίκαιος, διεκδίκησε όλα όσα σου ανήκουν και οι πλανήτες θα σε ανταμείψουν. Νέα ξεκινήματα θα σε χαροποιήσουν και θα τονώσουν το ηθικό σου.

Σκορπιός

Η εβδομάδα που θ’ αρχίσεις να βλέπεις φως στις υποθέσεις που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν είναι εδώ, για εσένα που είσαι Σκορπιός! Με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, να περιμένεις τρομερές αλλαγές στη ζωή σου, καθώς όλα θα αρχίσουν να πηγαίνουν έτσι όπως τα θέλεις εσύ. Θετική είναι η περίοδος σε σχέση με την ανάπτυξη των στόχων σου και την αύξηση της φήμης σου στον επαγγελματικό τομέα, πράγμα που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσεις όλα σου τα ταλέντα, χωρίς περιττούς φόβους και ανασφάλειες.

Τοξότης

Η εβδομάδα σου θα κυλήσει αρκετά ήρεμα με θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν, αγαπητέ Τοξότη. Γι’ αυτό ευθύνεται ο Ερμής, ο οποίος κινείται πλέον σε ορθή πορεία στον Σκορπιό και σου ετοιμάζει αλλαγές, που βραχυπρόθεσμα θα αποδειχθούν ανέλπιστα καλές! Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια από τις σχέσεις σου (φιλικές, οικογενειακές) και αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις και πάλι τις ισορροπίες σου.

Αιγόκερως

Από την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας, αγαπητέ Αιγόκερε, θα είσαι πάλι μέσα στο τρέξιμο, τις ευθύνες και το αιώνιο άγχος σου. Παρ’ όλα αυτά όμως, να ξέρεις πως όλα όσα αποζητάς να πετύχεις, θα υλοποιηθούν άμεσα. Ειδικότερα προς το τέλος της εβδομάδας, με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον φιλικό για εσένα Ταύρο, το μαγικό ραβδάκι της επιτυχίας σε αγγίζει για τα καλά. Ιδιαίτερα για τους ελεύθερους Αιγόκερους που αναζητάτε το άλλο σας μισό, η διάθεση σας αλλάζει και μία νέα γνωριμία, με ένα ειδύλλιο που μπορεί εξελιχτεί σε σχέση, θα κάνει το τέλος της εβδομάδας φανταστικό!

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Υδροχόε, η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία θα διαδέχονται η μία την άλλη. Οι έννοιες, οι εντάσεις και τα προβλήματα μέσα στο σπίτι, είναι πιθανόν να σε στεναχωρήσουν. Τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη, που ο Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, καλό θα είναι να αποστασιοποιηθείς όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να αποφύγεις να κάνεις ή να πεις πράγματα που δε θέλεις. Από εκεί και μετά, ευνοούνται νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και αισθηματικά σου όνειρα που θα τονώσουν την ψυχολογία σου και θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Ιχθείς

Δυναμισμός, ενεργητικότητα και θετικές εξελίξεις είναι τα τρία συστατικά της επερχόμενης εβδομάδας για εσένα, που ανήκεις στους Ιχθείς. Ο Ερμής, σε ορθή πλέον πορεία στον Σκορπιό, αλλά και ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας, που επιστρέφει την Τετάρτη επίσης σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, θα σου χαρίσουν όμορφες αλλαγές, που θα σου φτιάξουν την διάθεση ενόψει του χειμώνα. Εκμεταλλεύσου το και μην επαναπαύεσαι σε αυτά που έχεις πετύχεις, γιατί τώρα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τη ζωή σου πολύ καλύτερη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: