Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 18/11 - 24/11
Κριός

Αυτήν την εβδομάδα θα λάβουν χώρα πολλά πλανητικά γεγονότα, που θα σε κάνουν να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, αγαπητέ Κριέ. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σου Άρη με τον Δία την Τρίτη, οι θετικές όψεις της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Ερμή και τον Κρόνο τις επόμενες ημέρες, καθώς και ο Ήλιος που περνάει στον Τοξότη από την Παρασκευή και μετά, θα σου χαρίσουν περισσότερη ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα. Μια σειρά από μικρές αλλαγές που αναμένεται να συμβούν γύρω σου, μπορεί να δημιουργήσουν θετικές εξελίξεις για εσένα, αρκεί βέβαια να παραμείνεις σε επαφή με τα γεγονότα και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Καλές προοπτικές ανοίγονται μεσοβδόμαδα και στον οικονομικό τομέα, τόσο καλές που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα…

Ταύρος

Ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου και με την ιδιωτική σου ζωή θα σε απασχολήσουν αυτές τις μέρες, αγαπητέ Ταύρε, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω και να επηρεάζει αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Ίσως προκύψουν κάποιες δυσκολίες στην επαφή σου με συγγενικά άτομα, όμως με λίγη διπλωματία και συγκαταβατικότητα, είναι στο χέρι σου να εξελιχθούν ευνοϊκότερα τα πράγματα. Θα σου δοθούν ευκαιρίες για να θέσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις πάνω σε καινούργιες βάσεις και να τις βελτιώσεις σημαντικά. Ίσως μάλιστα από την Παρασκευή και μετά, που ο Ήλιος θα εισέλθει στον Τοξότη, να δεχτείς και μία ενδιαφέρουσα πρόταση για συνεργασία. Θα είναι προς όφελός σου.

Δίδυμοι

Αυτήν την εβδομάδα ξεκινά μια θετική περίοδος για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη από την Παρασκευή και μετά, και να σε ευνοεί σημαντικά. Αισιοδοξία, χαρά, έρωτες, ταξιδάκια αναψυχής, χωρίς πολλές-πολλές σκέψεις και προβληματισμούς για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί, θα πρωταγωνιστήσουν στην καθημερινότητά σου. Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα με εξυπνάδα, αποκτάς τόλμη και εκπέμπεις μοναδική γοητεία, με επακόλουθο να μπορείς να υλοποιείς άμεσα, ό,τι κατεβάζει το πολύστροφο και απαιτητικό μυαλό σου. Πρόσεξε μόνο να ξεκαθαρίσεις εγκαίρως τις όποιες μικροπαρεξηγήσεις, γιατί καμιά φορά η έλλειψη συνεννόησης φέρνει φουρτούνες και απροσδόκητες ανακατατάξεις. Γενικώς, διατήρησε την ψυχραιμία σου και μάθε να ευγνωμονείς τη ζωή, για όλα τα καλά που θα σε επισκεφτούν.

Καρκίνος

Ικανοποίηση και αισιοδοξία είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν αυτήν την εβδομάδα για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε. Με την Σελήνη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί θετικότατες όψεις μεσοβδόμαδα με τον Ποσειδώνα, τον Ερμή και τον Κρόνο, αρχίζεις να βλέπεις φως στο τούνελ και αυτό διώχνει κάθε σκοτεινή σκέψη από το μυαλό σου. Αφιέρωσε χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και μοιράσου μαζί τους την αισιοδοξία, που αυτό το διάστημα σε κατακλύζει. Η αρμονία που θα υπάρξει στο σπιτικό σου, σου χαρίζει εσωτερική γαλήνη και ηρεμία. Στον επαγγελματικό σου χώρο, με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στον Τοξότη από την Παρασκευή και μετά, θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες, που περίμενες εδώ και καιρό. Να είσαι έτοιμος, ώστε να μην τις προσπεράσεις. Έτσι θα μπορέσεις να δώσεις μορφή σε κάποιο επαγγελματικό σου σχέδιο.

Λέων

Αίσθημα ικανοποίησης και ηρεμίας θα νιώσεις αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Λέων, με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στον Τοξότη και να σε ευνοεί από την Παρασκευή και μετά. Αλλά και τις πρώτες τέσσερις ημέρες της εβδομάδας, με τους πλανήτες να ‘‘αγκαλιάζονται’’ μεταξύ τους, θα νιώσεις έντονα πως τα κακώς κείμενα γύρω σου διορθώνονται και αυτό θα σου χαρίσει καλύτερη διάθεση. Αν οργανώσεις περισσότερο και την καθημερινότητά σου, τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα. Ανακάλυψε τις ικανότητες που κρύβεις μέσα σου και βγάλε τες προς τα έξω. Κάποια οικονομικά σου θέματα θα ευνοηθούν αισθητά. Τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ καλά και στα ερωτικά σου, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, που η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιό σου, κι αν δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι σου, τώρα είναι κατάλληλη περίοδος να σπεύσεις προς αναζήτησή του.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, αυτήν την εβδομάδα όρμα με δυναμισμό στα θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό, αφού με τις καλές όψεις που δημιουργεί το πλανητικό σκηνικό, θα καταφέρεις να τα λύσεις, το ένα μετά το άλλο, εύκολα και ανώδυνα. Ακόμη κι αν κάποιος ή κάτι σταθεί εμπόδιο, εσύ μην πτοηθείς! Προχώρα ακάθεκτος στην εκπλήρωση των στόχων σου και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Οι μέρες είναι κατάλληλες να τολμήσεις να δοκιμάσεις καινούργιες ιδέες και στα επαγγελματικά σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να φτάσεις στην επιτυχία από ένα μονοπάτι, που δεν είχες διαβεί μέχρι στιγμής. Στα συναισθηματικά σου, θα χρειαστεί να φροντίσεις λίγο παραπάνω τη σχέση σου, ώστε τα δυνατά συναισθήματα του συντρόφου σου, αλλά και τα δικά σου, να έχουν διάρκεια στο χρόνο και να νιώσεις ασφαλής.

Ζυγός

Πρόκειται για μία αρκετά καλή εβδομάδα για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ. Είσαι σε καλό δρόμο, έστω κι αν κάποιες φορές δεν είσαι σε θέση να το αντιληφθείς. Να θυμάσαι πως όταν χαμογελάς, μαγνητίζεις τη χαρά – αυτός είναι νόμος του σύμπαντος! Από την άλλη, κάποιες ερωτικές σχέσεις που δεν έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο, ενδέχεται να δοκιμαστούν αυτό το διάστημα, με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω και να σου κάνει σκωτσέζικο ντους! Ανάλογα λοιπόν με το πόσο γερές είναι οι βάσεις, θα φανεί αν οι σχέσεις αυτές έχει νόημα να συνεχιστούν ή όχι. Στα επαγγελματικά σου, προσπάθησε να μην ξεφύγεις από τον προγραμματισμό που έχεις κάνει. Είσαι σε καλό δρόμο και άλλωστε από τη φύση σου είσαι προσεκτικός, οπότε μάλλον δεν υπάρχει κίνδυνος να δράσεις απερίσκεπτα και να ρισκάρεις την επερχόμενη επιτυχία σου.

Σκορπιός

Αυτήν την εβδομάδα, με τον Ήλιο να κινείται μέχρι την Παρασκευή στο ζώδιό σου, μπορείς να προωθήσεις άφοβα τα επαγγελματικά σου σχέδια, αγαπητέ Σκορπιέ. Οι μέρες θα είναι κατάλληλες για να τολμήσεις και κάτι παραπάνω από τα συνηθισμένα. Πρόσεξε μόνο την αισιοδοξία και τον παρορμητισμό σου, γιατί σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φανείς επιπόλαιος. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου, για να επικρατήσει καλή διάθεση με τους συναδέλφους και συνεργάτες σου. Αν καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο κλίμα στον εργασιακό σου χώρο, θα έχεις τους πάντες με το μέρος σου. Με καλή οργάνωση και προσοχή στις λεπτομέρειες, προβλέπονται πολλές και σημαντικές οικονομικές επιτυχίες, που θα σε ξελαφρώσουν και θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα της τελευταίας περιόδου.

Τοξότης

Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, αλλά και σε όλους εκείνους που έχουν την ανάγκη σου αγαπητέ Τοξότη. Τα πνευματικά ταξίδια που θα θελήσεις να κάνεις αυτό το διάστημα, με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιό σου από την Παρασκευή και μετά, θα σε οδηγήσουν μεν σε κάποιους περιορισμούς, όμως θα μπορέσεις να γνωρίσεις ακόμη καλύτερα τον εαυτό σου και να αφουγκραστείς τις βαθύτερες ανάγκες σου. Με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα, τον Ερμή και τον Κρόνο μεσοβδόμαδα, η υλοποίηση των επαγγελματικών και προσωπικών σου στόχων θα έρθει πιο κοντά από ποτέ. Το Σαββατοκύριακο φρόντισε να κάνεις προσεχτικά μελετημένες κινήσεις, ώστε να μην φτάσεις στην πηγή, χωρίς να καταφέρεις τελικά να πιείς νερό.

Αιγόκερως

Μια γερή δόση χαράς και διασκέδασης σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό αυτήν την εβδομάδα στην προσωπική σου ζωή, αγαπητέ Αιγόκερε. Ο έρωτας θα φορέσει πλατύ χαμόγελο στα χείλη και οι φιλίες σου θα ανανεωθούν πλήρως, με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σου. Μιας και θα γεμίσεις αισιοδοξία, από τα επερχόμενα αισθηματικά τεκταινόμενα, φρόντισε να μην χαλάσεις τη διάθεση σου, με ασήμαντες κακόβουλες καταστάσεις, που τυχόν θα παρουσιαστούν στο χώρο της δουλειάς σου κυρίως, γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Η δημιουργικότητά σου θα φτάσει στο απόγειό της από την Παρασκευή και μετά, που ο Ήλιος θα κινηθεί στον Τοξότη και εσύ θα καταφέρεις να υλοποιήσεις αρκετές από τις ιδέες σου και να πετύχεις την πολυπόθητη ισορροπία στα οικονομικά σου.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, κάτι η ικανότητά σου να ξεφεύγεις εύκολα από τις δύσκολες καταστάσεις, κάτι οι εμπειρίες που απέκτησες με την πάροδο των ετών, κάτι οι σοφές σκέψεις και οι λογικές συζητήσεις, σε έχουν κάνει να έχεις την εύνοια πολλών ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Αξιοποίησε σήμερα τη βοήθεια που μπορούν να σου προσφέρουν, για να ξεπεράσεις όσα προβλήματα σου παρουσιαστούν και μην επιμένεις να τα κάνεις όλα μόνος σου.

Ιχθείς

Μία αρκετά καλή εβδομάδα θα είναι η παρούσα για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Οι ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις, που θα σου φέρει η θετική όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα την Τετάρτη, καθώς και οι πλανητικές όψεις των υπόλοιπων ημερών, θα διαδέχονται η μία την άλλη και εσύ δεν θα πιστεύεις πόσο καλά πηγαίνουν –επιτέλους– όλα τα πράγματα στη ζωή σου. Στην οικογένεια αναμένεται να είναι χαρούμενο το κλίμα και θα έχεις την ικανότητα να μεταδίδεις την καλή σου διάθεση σε όλους όσους συναναστρέφεσαι, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητο και όλοι θα αναζητούν την παρέα σου. Η είσοδος του Ήλιου την Παρασκευή στο ζώδιο του Τοξότη, θα σε οδηγήσει σε σωστές οικονομικές και επαγγελματικές κινήσεις, αν πράξεις σύμφωνα με αυτά που θα σε προστάξει το ένστικτό σου. Τώρα πια μπορείς να ελπίζεις στην οικονομική και επαγγελματική άνοδο, που από καιρό περίμενες.


Πηγή: myastro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: