Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 25/11 - 1/12

Κριός

Η εβδομάδα θα κυλήσει ήρεμα για το ζώδιό σου, φίλε Κριέ. Το πλανητικό σκηνικό θα σε οδηγήσει σε εύκολα και ομαλά μονοπάτια, όσον αφορά στην τακτοποίηση λογαριασμών και εκκρεμοτήτων, ενώ η Σελήνη στον Ζυγό από την Τετάρτη μέχρι και το πρωί του Σαββάτου, θα σου χαρίσει σωστή και αυστηρή κρίση, ώστε να μην σε πιάσουν… κορόιδο! Απόφυγε όμως συζητήσεις με τους ανωτέρους σου, που σκοπό έχουν την προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων, αν δεν είσαι βέβαιος τόσο για τις κινήσεις σου, όσο και για τις επιδόσεις σου. Στα αισθηματικά, το ταίρι σου σε χρειάζεται και εσύ θα πρέπει να το φροντίσεις, ακόμη κι αν αυτό σε πιέζει και δεν σου αφήνει ελεύθερο χρόνο. Διαφορετικά, θα υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες, που θα σε στενοχωρήσουν.

Ταύρος

Κάτι σε πιάνει αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Ταύρε, και γκρινιάζεις συνεχώς! Μία σου φταίει το σπίτι, που χρειάζεται ανακαίνιση (κατά τη γνώμη σου πάντα), μία σου φταίνε οι συνάδελφοι, που σε επιβουλεύονται, μία σου φταίει ο αγαπημένος σου, που ξαφνικά μετά από 10 χρόνια απέκτησε κουσούρια και τελικά, το μόνο που δεν φταίει είναι το συντηρητικό και ξεροκέφαλο μυαλό σου. Άνοιξε τα μάτια σου και δες την αλήθεια κατάματα! Οι αρνητικές όψεις της Σελήνης με Ουρανό και Πλούτωνα φταίνε τελικά, που σε κάνουν τόσο προκλητικά ισχυρογνώμονα. Μην απογοητεύεσαι όμως, γιατί υπάρχουν και άλλες, πιο θετικές όψεις, που θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλύτερα, όπως αυτή του Ήλιου με τον Ουρανό το Σάββατο, που θα σου χαρίσει πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις με γνωστούς και μη, ικανοποιώντας έτσι την αδιάκοπη αναζήτηση σου για το πώς μπορείς να ζήσεις μια ασφαλή και ακίνδυνη (σε όλους τους τομείς), ζωή!

Δίδυμοι

Με τον Ήλιο να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, αγαπητέ Δίδυμε, και να σου προσφέρει λάμψη και γοητεία, δεν υπάρχουν καλύτερες μέρες από αυτές για ένα ταξίδι ή μία εκδρομή. Μπορείς επίσης να αξιοποιήσεις αυτή την εβδομάδα για να αυξήσεις την κοινωνική σου δραστηριότητα, να ασχοληθείς με την σωματική σου ευεξία και να μπεις σε ευχάριστες περιπέτειες, όπου η αδρεναλίνη σου θα χτυπήσει κόκκινο. Η αισιοδοξία είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας, γι’ αυτό και υπάρχει θετική ενέργεια, την οποία πραγματικά αξίζει να τη χρησιμοποιήσεις για την επίτευξη των στόχων σου, επαγγελματικών και προσωπικών. Η Σελήνη στον Ζυγό από την Τετάρτη μέχρι το Σάββατο, θα χτυπήσει την πόρτα της ψυχής σου, αλλά καλύτερα μην… της ανοίξεις, γιατί οι αρνητικές της όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα θα σε ξεγελάσουν και αντί για χαρά, θα σε τρατάρουν θλίψη.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, δεν υπάρχει πιο ακατάλληλη περίοδος για να ζητήσεις μία αύξηση ή μία χάρη από τους ανωτέρους σου από τα μέσα αυτής της εβδομάδας, λόγω των αρνητικών επιρροών που θα δεχτείς από τις όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Γι’ αυτό μην ανοίγεσαι και μην αποκαλύπτεις τις επιδιώξεις και τα θέλω σου, χωρίς πρώτα να βεβαιωθείς για τις προθέσεις των γύρω σου. Εν αντιθέσει, απαλλάξου από οτιδήποτε και οποιονδήποτε σου δημιουργεί προβλήματα και άφησε στην άκρη τυχόν ευαισθησίες και… συμπόνιες. Στα προσωπικά σου, η ψυχρότητα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, αλλά θα ήταν προτιμότερο να μην διεκδικήσεις συναισθήματα από κανένα αγαπημένο σου πρόσωπο, γιατί μπορεί να ακολουθήσει η αντιπαράθεση, η σκληρή κριτική και τελικά, η αδιαλλαξία. Εν κατακλείδι μείνε ήρεμος, λογικός και, με σίγουρες και καλά μελετημένες κινήσεις, δράσε αναλόγως.

Λέων

Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Λέων, επειδή η ανάγκη για έλεγχο των καταστάσεων, για άσκηση της εξουσίας και για κυριαρχία βγαίνει στην επιφάνεια, με τις αρνητικές όψεις της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, στα μέσα της εβδομάδας, θα πρέπει να προσέχεις πολύ, ώστε να αποφύγεις τους διαπληκτισμούς και τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Οι υπερβολές μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη τακτικής ή στρατηγικής, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου. Το Σαββατοκύριακο, η αρμονική όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό μπορεί μεν να σου στείλει κεραυνοβόλους έρωτες, αλλά χωρίς προοπτική για το μέλλον.

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική για το ζώδιό σου, αν είσαι Παρθένος, έστω κι αν οι αρνητικές όψεις που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη στα μέσα της εβδομάδας με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα δεν θα σου επιτρέψουν ευχέρεια κινήσεων, κυρίως στα επαγγελματικά θέματα. Αν έχεις στο μυαλό σου νέα σχέδια και ιδέες που θέλεις να προωθήσεις, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείς, γιατί δεν θα έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Φρόντισε την υγεία σου και συνάντησε καλούς σου φίλους, που σου χαρίζουν στιγμές χαράς. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις ιδανικές στιγμές με το ταίρι σου. Ο Άρης στο ζώδιό σου, σου δίνει για λίγο ακόμη λάμψη και λαμπερή κοινωνική ζωή, γι’ αυτό μην αφήνεις τις μέρες να περνούν έτσι, αλλά βγες έξω να διασκεδάσεις.

Ζυγός

Η εβδομάδα αυτή θα είναι δύσκολη για εσένα που είσαι Ζυγός, με τις επιρροές που δέχεσαι από τις όψεις που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη από το ζώδιό σου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, γι’ αυτό θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή σε καταστάσεις που καθυστερούν και αναβάλλονται. Πρέπει να ξέρεις ότι δεν είναι στο χέρι σου τώρα να αλλάξεις τα πράγματα. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να αφήσετε έξω από τη σχέση σας τρίτα άτομα που δημιουργούν προβλήματα και όσοι είστε αδέσμευτοι, μην βγείτε τώρα για “κυνήγι”, γιατί με το παρόν πλανητικό σκηνικό θα… φάτε τα μούτρα σας. Στον επαγγελματικό τομέα, ψάχνεις για λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν, αλλά οι λύσεις αργούν. Μην βιάζεσαι και δείξε υπομονή αυτό το διάστημα. Μεγάλη προσοχή σε πάσης φύσεως ανοίγματα, γιατί θα βρεθείς σε δύσκολη θέση.

Σκορπιός

Η εβδομάδα αυτή, αγαπητέ Σκορπιέ, με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Ουρανό και τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, θα σε φέρει αντιμέτωπο με τις αλήθειες της προσωπικής σου ζωής. Αυτό μπορεί να σου προκαλέσει πόνο και μελαγχολία, αλλά θα βγεις πιο δυνατός και ώριμος. Αρκετά προβλήματα θα παρουσιαστούν και θα χρειαστεί να τα λύσεις άμεσα, για να συνεχίσεις να είσαι ενωμένος με το ταίρι σου. Αντίθετα, στα επαγγελματικά σου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα δώσουν στους στόχους σου και στις επιθυμίες σου αέρα υλοποίησης. Θα υπάρξουν πρόσθετες υποχρεώσεις που θα σε επιβαρύνουν, μην πτοηθείς όμως, γιατί θα είναι πρόσκαιρες.

Τοξότης

Ο Ήλιος, που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου, αγαπητέ Τοξότη, θα σε κάνει να νιώσεις ότι μπορείς να προχωρήσεις στην υλοποίηση τόσο των προσωπικών σου όσο και των επαγγελματικών σου σχεδίων, χωρίς να υπάρχει φόβος και ανασφάλεια ότι θα αποτύχεις. Έτσι λοιπόν, αυτή η εβδομάδα σου χαρίζει εύνοια και τύχη, οι κόποι σου αναγνωρίζονται και αυτά που αναζητούσες τόσον καιρό φαίνονται πως βρήκαν το σωστό δρόμο για να έρθουν κοντά σου. Υποχρέωσή σου είναι να τα απολαύσεις και όχι να μεμψιμοιρήσεις. Τα αισθηματικά σου θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα στα μέσα της εβδομάδας, με τις επιρροές που δέχεσαι από τις αρνητικές όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, αλλά θα είναι πρόσκαιρα. Το πλανητικό σκηνικό θα σου προκαλέσει τύψεις και ενοχές για την αδιάφορη στάση που έχεις υιοθετήσει τον τελευταίο καιρό προς τον αγαπημένο ή την οικογένειά σου και θα ταρακουνήσει τον εγωισμό σου, όμως θα είναι για το καλό σου.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα αυτή είναι καλή και δημιουργική για το ζώδιό σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει τύχη και καταξίωση και θα δεις κάποιες από τις επιδιώξεις σου να πραγματοποιούνται. Άτομα σε θέσεις ανώτερες από εσένα, σε στηρίζουν πραγματικά και στον οικονομικό τομέα θα υπάρξει μοναδική σταθερότητα (ανέλπιστη για την εποχή μας). Στα αισθηματικά σου οι μέρες είναι καλές, γιατί η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα σε απελευθερώσει από διλήμματα και αμφιβολίες και θα σε ανανεώσει ολοκληρωτικά. Είναι καιρός να βάλεις στην άκρη στιγμές που σε ενόχλησαν και να αφιερωθείς στον σύντροφό σου, ψυχή τε και σώματι.

Υδροχόος

Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Υδροχόε, καλό θα είναι να προσέξεις πολύ τις αποφάσεις που θέλεις να πάρεις στον επαγγελματικό σου τομέα και να δώσεις μεγάλη σημασία σε κάθε λεπτομέρεια προτού το κάνεις, γιατί με τις αρνητικές όψεις που πραγματοποιούνται μεσοβδόμαδα ανάμεσα στην Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό και τον Πλούτωνα, ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος εξαπάτησης. Θα υπάρξουν πολλές πιέσεις, δυσκολίες και μέτωπα που θα κληθείς να κλείσεις, αλλά το άγχος που νιώθεις, δε θα σου δώσει τις απαντήσεις που αναζητάς. Στα αισθηματικά σου, είναι ένα διάστημα που ενδεχομένως αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου και νοιώθεις ότι η σχέση ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί. Χρησιμοποίησε τη λογική σου και βρες λύσεις σε αυτό το προσωρινό σου αδιέξοδο.

Ιχθείς

Αυτή η εβδομάδα, αγαπητέ Ιχθύ, θα είναι για εσένα ένα διάστημα, που σου δημιουργεί έντονες τάσεις για αλλαγή σε καταστάσεις, που έχουν μείνει στάσιμες εδώ και καιρό. Από την Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή, που η Σελήνη θα πραγματοποιήσει αρνητικές όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, το διάστημα θα είναι δύσκολο και ίσως σε φέρει σε επικίνδυνη απόσταση με τον σύντροφό σου. Είναι στο χέρι σου να βγεις από αυτήν τη δυσάρεστη κατάσταση, αν επιτρέψεις στη λογική σου να υπερτερήσει έναντι του συναισθήματος. Στα επαγγελματικά σου ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια και επιβάλλεται συντηρητικός χειρισμός των οικονομικών σου, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.πηγή: myastro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: