Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 4/11 - 10/11

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, αυτήν την εβδομάδα πρέπει επιτέλους ν’ αρχίσεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία και να μην τα βάζεις με όλα και με όλους, μόνο και μόνο για να περάσεις αυτά που θέλεις εσύ. Οι αντοχές όλων, με την ανάδρομη κίνηση που εξακολουθεί να εκτελεί ο Ερμής μέχρι την Κυριακή, είναι στα όρια τους, φρόντισε λοιπόν να μην τα ξεπεράσεις. Από την Τρίτη και μετά, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη από τη νέα της θέση, στο ζώδιο του Αιγόκερου, ο δυναμισμός σου θα είναι έντονος και αν τον χειριστείς όπως πρέπει, μπορείς να καταφέρεις αρκετά από αυτά που έχεις βάλει στόχο.

Ταύρος

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Ταύρε, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Αιγόκερου από την Τρίτη, θα είναι πολλές. Εσύ, απ’ τη μεριά σου, πρέπει να οργανώσεις σωστά το χρόνο σου και, με σύνεση, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις και σε συμφέρει να κάνεις. Επίσης, θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις σε οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν και να βελτιώσεις κατά πολύ τις σχέσεις με τους συγγενείς και τους οικείους σου. Τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να υλοποιήσεις τα οράματά σου και να αποκτήσεις μακροχρόνια οικονομικά και ηθικά οφέλη.

Δίδυμοι

Ξεκινάει μια εβδομάδα με πολύ καλές προοπτικές και θετικές εξελίξεις για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Πρέπει όμως να δεις μερικά πράγματα με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα, ώστε να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου, μίλα με δικά σου άτομα και πες τους γι’ αυτά που σε απασχολούν. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω, από την Τρίτη και μετά, οι προσπάθειές σου θα αναγνωριστούν και θα νιώσεις μεγάλη ηθική και υλική ικανοποίηση. Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου το Σαββατοκύριακο καθώς και ο κυβερνήτης σου Ερμής, που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, θα βελτιώσουν κατά πολύ το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα νιώσεις ήρεμος και ασφαλής.

Καρκίνος

Η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, και θα μπορέσεις να καταφέρεις αυτά, που τόσο καιρό ήταν σε στασιμότητα! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, από την Τρίτη κιόλας θα σου δώσει πολύ καλές επιρροές, ώστε πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν, να βρουν τις καλύτερες λύσεις. Η αντικειμενικότητά σου τώρα θα είναι άξια θαυμασμού και τόσο η ενεργητικότητα όσο και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη, με αποτέλεσμα να κινείς τα νήματα της ζωής σου ακριβώς όπως επιθυμείς. Την Πέμπτη ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου, ωστόσο αυτό δε θα σταθεί εμπόδιο σε όλα όσα θέλεις να κάνεις. Σε κάθε σου βήμα θα σε συνοδεύει η τύχη, η οποία σε συνδυασμό με τη γοητεία, τη διορατικότητα και την έξυπνη επιχειρηματολογία σου, θα σου ανοίξει τις πόρτες που θέλεις.

Λέων

Η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου από την Τρίτη, αγαπητέ Λέων, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις σε σχέση με οικογενειακά θέματα, αρκεί να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα και είναι σίγουρο πως όλα θα πάνε μια χαρά. Η τελειομανία σου θα σου χαρίσει τα εύσημα στον επαγγελματικό σου χώρο και θα σου εξασφαλίσει την σιγουριά που τόσο σου είναι απαραίτητη για να κινείσαι με άνεση. Θα καταφέρεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των καιρών, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου, αρκεί μόνο να μην παραστρατήσεις, στα μονοπάτια που θα σου ορίσει ο ανάδρομος Ερμής μέχρι την Κυριακή. Προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις λανθασμένες οδηγίες του και άκουσε τη διαίσθησή σου, που αυτό το διάστημα είναι ιδιαίτερα ισχυρή.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα θα νιώθεις ότι πνίγεσαι με τις πολλές δραστηριότητες που θα έχεις, αγαπητέ Παρθένε. Η αλήθεια είναι ότι θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές, αλλά φρόντισε να μην οδηγηθείς σε βιαστικές κινήσεις, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά θα δυσκολευτείς πολύ να διορθώσεις. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου αλλά μην παρασυρθείς από την τόλμη και τον ενθουσιασμό που θα σου χαρίσει ο Άρης, ο οποίος εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου. Το Σαββατοκύριακο ασχολήσου με τον εαυτό σου και τις δυνατότητες βελτίωσης της φυσικής σου κατάστασης.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσεις να βρίσκεις τους ρυθμούς σου, αγαπητέ Ζυγέ, ξεμπερδεύοντας με θέματα που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν σε άφηναν να πάρεις αποφάσεις σε βασικά ζητήματα που σε αφορούσαν. Από την Τρίτη και μετά, με την Αφροδίτη να κάνει τη είσοδό της στο ζώδιο του Αιγόκερω, μπορείς να μιλήσεις με κάποια δικά σου άτομα, για τα προβλήματα που μπορεί να έχουν. Αυτή η επαφή θα σας φέρει πιο κοντά και θα σβήσει μονομιάς την ψυχρότητα, που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα μεταξύ σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, η επικοινωνιακή σου ικανότητα αλλά και οι ιδέες σου, θα είναι στα ύψη και αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την καριέρα σου. Επίσης, με τις επιρροές που δέχεσαι από τη θέση του Άρη στην Παρθένο, ο επαγγελματικός σου χώρος μπορεί να γίνει τόπος “γέννησης” ενός μεγάλου έρωτα.

Σκορπιός

Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που θέλεις! Ο Ήλιος εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου και ο Ερμής, που προς το τέλος της εβδομάδας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, θα στρέψει όλα τα φώτα επάνω σου! Ξεκίνα να προγραμματίζεις σωστά και μεθοδικά τους στόχους σου, τόσο τους αισθηματικούς όσο και τους επαγγελματικούς και τα αποτελέσματα που θα έχεις, θα βελτιώσουν κατά πολύ την ποιότητα της ζωής σου. Φρόντισε μόνο να ξεκουράζεσαι περισσότερο και πρόσεξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Από την Τρίτη και μετά, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω και υποστηρίζει όλες σου τις προσπάθειες, για να βελτιώσεις σημαντικά τα οικονομικά σου. Εκμεταλλεύσου το!

Τοξότης

Θα έχεις έντονο εκνευρισμό αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Τοξότη, με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου από την Τρίτη και μετά. Σε συνδυασμό με τον κυβερνήτη σου Δία, που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο στις 7 του μήνα, θα προσπαθείς να ξεμπερδέψεις με πολλά, άλυτα ακόμα θέματα, αλλά δυστυχώς δεν θα είναι εύκολο να τα καταφέρνεις. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που πρέπει να λυθούν άμεσα και να ξέρεις ότι θα έχεις εν τέλει την επιτυχία που ζητάς, μόνο αν είσαι συνεπής και λογικός στις κινήσεις σου. Πρόσεξε μην παρασυρθείς από την ισχυρογνωμοσύνη που σε πιάνει κατά καιρούς, άκουσε πρώτα τους άλλους και μετά βγάλε τα συμπεράσματά σου. Για όλα υπάρχει διαφορετική οπτική και θα πρέπει τώρα να το συνειδητοποιήσεις.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα αυτή είναι πάρα πολύ καλή για εσένα, ειδικά σε θέματα που θέλεις να τελειώσεις, αγαπητέ Αιγόκερε. Η Αφροδίτη από την Τρίτη στο ζώδιό σου, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της, μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμισμό, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο γρήγορα στους στόχους σου. Τόλμησε να κάνεις τώρα κάποιες κουβέντες που είναι απαραίτητες, για να ξεκαθαρίσεις την θέση σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε διαπροσωπικό επίπεδο, χωρίς να αφήνεις άλλο τον χρόνο να κυλάει εις βάρος σου. Να θυμάσαι ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Υδροχόος

Την εβδομάδα αυτή, θα πρέπει να έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν ό,τι κάνεις, χωρίς να σε πιάνει ο γνωστός σου παρορμητισμός, αγαπητέ Υδροχόε. Ακόμα, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε πειράξουν, αλλά και να σε εκνευρίσουν. Να ξέρεις πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πεις λόγια, που μπορεί να αποκαλύψουν τα σχέδιά σου. Κάνε ό,τι μπορείς για να προστατεύσεις εσύ ο ίδιος τα κεκτημένα και την υπόληψή σου. Το Σαββατοκύριακο η θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου, καθώς και ο Ερμής που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου, όσο πρωτοποριακές κι αν είναι αυτές. Η αποδοχή που θα βρουν από τους ανωτέρους και τον περίγυρό σου, θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Ιχθείς

Την εβδομάδα αυτή, θα πρέπει να έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν ό,τι κάνεις, χωρίς να σε πιάνει ο γνωστός σου παρορμητισμός, αγαπητέ Υδροχόε. Ακόμα, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε πειράξουν, αλλά και να σε εκνευρίσουν. Να ξέρεις πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πεις λόγια, που μπορεί να αποκαλύψουν τα σχέδιά σου. Κάνε ό,τι μπορείς για να προστατεύσεις εσύ ο ίδιος τα κεκτημένα και την υπόληψή σου. Το Σαββατοκύριακο η θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου, καθώς και ο Ερμής που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου, όσο πρωτοποριακές κι αν είναι αυτές. Η αποδοχή που θα βρουν από τους ανωτέρους και τον περίγυρό σου, θα σε εκπλήξει ευχάριστα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: