Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

«Καπετάνιοι & Πειρατές» στο The Mall Athens!

The Pirates! Band of Misfits


Η ΕΚΘΕΣΗ
18 Οκτωβρίου – 19 Ιανουαρίου
THE MALL ATHENS


Δείτε από κοντά όλα τα στάδια δημιουργίας της δημοφιλούς ταινίας και φτιάξτε, σε πραγματικό χρόνο, το δικό σας animation!
Η έκθεση που εγκαινιάστηκε, πριν λίγους μήνες, στο Birmingham και το Liverpool, παρουσιάζει, για πρώτη φορά, στο ελληνικό κοινό τα εντυπωσιακά σκηνικά, τις πρωτότυπες μαριονέτες αλλά και τις τεχνικές με τις οποίες δημιουργήθηκε η δημοφιλής ταινία animation The Pirates!Band of Misfits.”
Μία έκθεση-ύμνος στην δημιουργικότητα που προκύπτει μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας σε συνδυασμό με την έμπνευση και τη φαντασία των δημιουργών της προτεινόμενης για Όσκαρ ταινίας, που δεν είναι άλλοι από την Sony Pictures και την Aardman Animations (ChickenRunWallace & GromitThe Curse of the Were-Rabbit).
Δείτε καρέ-καρέ πως δημιουργήθηκαν οι ήρωες της ταινίας μέσα από τη διαδικασία του post-production και φτιάξτε, σε πραγματικό χρόνο, το δικό σας σενάριο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του animation! Μία συγκλονιστική εμπειρία που εξάπτει τη φαντασία και εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους!
Την ίδια στιγμή, ο επισκέπτης της έκθεσης καλείται να γίνει μέρος του πληρώματος των πειρατών μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων όπως η μεταμφίεση και η ενεργός συμμετοχή του στην ταινία μέσω της τεχνολογίας blue-screen!
Ένα ταξίδι στην περιπέτεια και τον συναρπαστικό κόσμο των Πειρατών, με το εμβληματικό πειρατικό καράβι να δεσπόζει ανάμεσα στα υπόλοιπα αυθεντικά εκθέματα.
Οι πειρατές φιλοξενούνται στον 4ο όροφο του The Mall Athens στο πλαίσιο της έκθεσης «Καπετάνιοι & Πειρατές», δύο διαδραστικών εκθέσεων με ένα ενιαίο εισιτήριο που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια.
«Καπετάνιοι & Πειρατές»
18 Οκτωβρίου – 19 Ιανουαρίου
The Mall Athens
   

Παιχνίδι, γνώση, συμμετοχή και δημιουργική απασχόληση για μικρούς και μεγάλους!

Δύο δημοφιλείς περιοδεύουσες εκθέσεις με ένα ενιαίο εισιτήριο και τη συνεργασία φορέων διεθνούς κύρους όπως είναι το Κέντρο Επιστημών της Φινλανδίας, “Heureka Science Center”, η Sony Pictures, η Aardman Productions, και το Μουσείο Επιστημών του Birmingham.

Μικροί και μεγάλοι γνωρίζουν τον κόσμο της ναυσιπλοΐας και δοκιμάζουν τις “δυνάμεις” τους στα ναυτικά επαγγέλματα μέσα από τους 21  διαδραστικούς σταθμούς της έκθεσης «Καπετάνιοι», ενώ την ίδια στιγμή, μπαίνουν στα άδυτα της δημοφιλούς ταινίας animation«Οι Πειρατές!»,κάνοντας βουτιά στα εντυπωσιακά παρασκήνια και μαθαίνοντας βήμα προς βήμα πώς χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία στον τομέα της παραγωγής, του post production, του ήχου μέχρι το θεαματικό αυτό τρισδιάστατο αποτέλεσμα που βλέπουμε στη οθόνη! Μια αξέχαστη εμπειρία που ολοκληρώνεται με τη δημιουργία ενός animation που ο ίδιος ο επισκέπτης καλείται να φτιάξει!

Οι «Καπετάνιοι & Πειρατές» δεν είναι μόνο μία έκθεση. Είναι παιχνίδι, γνώση, διασκέδαση και δημιουργία!


Τιμή εισιτηρίου:
€7 (γενική είσοδος),  €5 (σχολεία)
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-21:00
Σάββατο 10:00-22:00
Κυριακή και αργίες 10:00-21:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας για το κοινό: 210 6197933
Τηλέφωνο επικοινωνίας για σχολεία: 6973 203245

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: