Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

The #unpaixtable Blogger Award! Βραβευτήκαμε και βραβεύουμε!

The unpaixtable Blogger Award!
Πληροφορίες: http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award

Δεχτήκαμε βραβείο από την Γιούλη Μπαλίκου ιδρύτρια του blog Ψυχολογία Παιδιού http://psychologiapaidiou.blogspot.gr/ και την ευχαριστούμε πολυυυ!!!! Είναι ωραίο όταν βραβεύεσαι..νιώθεις ότι η προσπάθεια σου εκτιμάται, αναπτερώνεται το ηθικό σου και είναι ένα κίνητρο για να συνεχίσεις ακόμα πιο δυναμικά με την ίδια όρεξη και αγάπη. 

Το Only Decoration λίγες μέρες πριν σβήσει το πρώτο του κεράκι βραβεύτηκε λοιπόν και σύμφωνα με τους όρους θα απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις και στη συνέχεια θα βραβεύσει άλλα 5 blogs. Στις ερωτήσεις θα απαντήσω εγώ ( Ζήνα Μπερίκου ) , καθώς είμαι η ιδρύτρια του blog όμως θέλω να τονίσω ότι ένας από τους λόγους που το συγκεκριμένο blog έχει αγαπηθεί είναι οι πολύτιμοι συνεργάτες του όλως των ειδικοτήτων. Οπότε ανήκει σε όλους :-)          

Ερωτήσεις - Απαντήσεις

1)Intro ( Όνομα, Τοποθεσία, Ζώδιο, Blog Platform)
Ονομάζομαι Μπερίκου Ζήνα μεγάλωσα και μένω στην Αθήνα. Είμαι δίδυμος και το blog μου είναι το Only Decoration http://only-decoration.blogspot.gr/
2)Ποιο είναι το moto του Blog σου; Αν δεν έχεις σκέψου ένα τώρα!
Διακόσμηση και Ποιότητα Ζωής! Αν διαβάζεις το blog θα δεις πώς αυτά τα δύο σχετίζονται και πώς χωρίς κανένα κόστος μπορείς να ζήσεις ποιοτικά ομορφαίνοντας την μέρα σου γεμίζοντάς την με αγάπη και αισιοδοξία!
3)Αν το blogging ήταν παιδικό παιχνίδι, ποιο θα ήταν και γιατί;
Monopoly! Εργασία και Χαρά! Κρατάει πολύυυυ ώρα, πρέπει συνεχώς να σκέφτεσαι και να δουλεύεις, συναντάς πολλούς ανθρώπους στην πορεία σου, μία πέφτεις, μία σηκώνεσαι.. πρέπει να έχεις αντοχές και δύναμη. Πολλές φορές πρέπει να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή. Μοναχικό αλλά και ομαδικό. Θέτεις στόχους και φιλοδοξίες ;-)
4)Όταν γίνω διάσημος blogger θα... (συμπλήρωσε την φράση)
... κάνω αυτό που προσπαθώ και τώρα: Να περνάω κάποια μηνύματα στους αναγνώστες, να ψάχνω και να αναρτώ θέματα διαφορετικά, ενδιαφέροντα που έχουν κάτι να δείξουν και να προσφέρουν. Να συνεργάζομαι με σπουδαίους ανθρώπους και εταιρείες που έχουν τους ίδιους στόχους και φιλοδοξίες και που αξίζει να γνωρίσετε και να διαβάσετε. Ως προς την διακόσμηση να σας πείσω ότι πρέπει να ζείτε στο περιβάλλον που ονειρεύεστε και σας αξίζει, και να βρίσκω τρόπους για να το καταφέρετε!
5)Κάνε φίρμα την λιγότερο δημοφιλή ανάρτηση σου.
Οι αναρτήσεις είναι πολλές για να βρω την λιγότερο δημοφιλή αλλά από τις τελευταίες είναι αυτή: http://only-decoration.blogspot.gr/2013/11/post-it.html
6)Ποια κατηγορία ιστολογίων, θα ήθελες να αφανίσεις από την blog- όσφαιρα και γιατί;
Κατά βάθος όλες είναι απαραίτητες και έχουν κάτι να προσφέρουν. Οι λιγότερο απαραίτητες είναι όσες ασχολούνται με τον περιβάλλον της showbiz και ιδιαίτερα αυτές που δημιουργούν έναν ψεύτικο κόσμο και δημιουργούν λάθος πρότυπα.
7) Η ερώτηση της Γιούλης: Αν δεν είχες το δικό σου blog, ποιο blog θα ήθελες να είχες;
Δεν έχω ζηλέψει και δεν έχω βασιστεί πάνω σε κανένα blog. Εκτιμώ την προσπάθεια την δουλειά, την αγάπη, την αφοσίωση που δίνει ο καθένας στο Blog του. Κατά συνέπεια αν δεν είχα την δικιά μου ιδέα και το δικό μου blog δεν θα ήθελα να έχω κάποιο άλλο. Δεν θα ήθελα καν να έχω blog.
Η δικιά μου ερώτηση:
Έχετε σκεφτεί ποτέ να εγκαταλείψετε το blog σας; Αν ναι τι ήταν αυτό που σας κράτησε και αν όχι τι είναι αυτό που σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε.
And the #Unpaixtable Blogger Award goes to ...
1. Δημοσιοποίησε το πρόβλημά σου http://psixologoi.blogspot.gr/
Μια ομάδα ειδικών κάνει εξαιρετική δουλειά και απαντάει στις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σας εντελώς δωρεάν! 

Φρέσκια, νέα και ωραία, αγαπά αυτό που κάνει και σας καλωσορίζει στον κόσμο της μόδας!

H μαγειρική είναι απαραίτητη! Η Όλγα δίνει απλές σπιτικές συνταγές που μπορούμε όλοι να κάνουμε!

4. Greek blogs by women http://greekblogsbywomen.blogspot.gr/
Γυναίκες ενωμένες! Εξαιρετική δουλειά!

5. Μαγειρεύοντας με την Αλεξάνδρα http://www.magyreuontas.blogspot.gr/
Έχω εντυπωσιαστεί από την παρουσίαση των συνταγών της και πολλές φορές την έχω χρειαστεί στην κουζίνα μου!!


Πληροφορίες για τους επόμενους κατόχους του βραβείου:

Στην αρχή της ανάρτησης σου πες μας από ποιόν έλαβες το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς το blog του.  
Απάντησε σ’ όλες τις ερωτήσεις:Οι έξι ερωτήσεις είναι πάντοτε ίδιες, ενώ η έβδομη συντάσσεται από τον unpaixtable και απευθύνεται στους επόμενους.

Πρότεινε πέντε άτομα για να λάβουν το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς τα ιστολόγια τους.

Στο τέλος του post απεύθυνε την πιο unpaixtable ερώτησή σου στους bloggers που προτείνεις.

Κάτω από την εικόνα με το σήμα του βραβείου βάλε link που οδηγεί στην ανάρτηση:http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award

Όταν το κάνεις ενημέρωσε το all4blogs (με μήνυμα ή σχόλιο στην ανάρτησή τους) διότι θα σε προσθέσει στην λίστα με τους συμμετέχοντες! (link back).  

                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: