Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 2/12 - 8/12Κριός

Εβδομάδα χαράς και διασκέδασης προβλέπεται για εσένα η παρούσα, αγαπητέ Κριέ. Το γέλιο άλλωστε είναι ένα στοιχείο απαραίτητο στη ζωή σου και πάντα το αναζητάς. Η διασκέδαση για εσένα είναι ανάγκη, ενώ έχεις και το καταπληκτικό ταλέντο να μεταδίδεις χαρά και σε όσους σε περιβάλλουν. Όλα αυτά συν άλλα τόσα θα βγουν στην επιφάνεια αυτές τις μέρες και θα είσαι στα φόρτε σου, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Τοξότη, αλλά και από τη νέα θέση του κυβερνήτη σου Άρη στον Ζυγό, από το Σάββατο και μετά. Η εβδομάδα θα είναι καλή για τα οικονομικά σου, μιας και θα τα δεις να καλυτερεύουν και να αυξάνονται αισθητά. Μην ξοδεύεις όμως απερίσκεπτα και φρόντισε να ‘‘φουσκώσεις’’ το κομπόδεμα σου και όχι να το αδειάσεις για ακόμη μία φορά.

Ταύρος

«Λίγα και καλά!» Αυτό είναι το ρητό που πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Ταύρε. Από τους στόχους σου επέλεξε και εστίασε σε αυτούς, που σου φαίνονται περισσότερο εφικτοί. Είναι γεγονός πως από τη φύση σου είσαι ιδιαίτερα προσγειωμένος, γεγονός που σε βοηθά να εκτιμάς όσα έχεις και να μην στραβοκοιτάς όσα έχουν οι γύρω σου. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να παραμένει στον Αιγόκερω και τον Ερμή να εισέρχεται στον Τοξότη από την Πέμπτη και μετά, κάποια σκαμπανεβάσματα θα κάνουν την εμφάνισή τους στην ερωτική σου ζωή. Τα πράγματα θα είναι άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε όχι και τόσο. Αυτό όμως δεν είναι οπωσδήποτε κακό. Με αυτόν τον τρόπο η σχέση σου θα δοκιμαστεί και θα δεις αν μπορεί να προχωρήσει μελλοντικά ή όχι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Τοξότη, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις κάποια σημαντικά, αν και μικρά βήματα, για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Η ακρίβεια που σε διακρίνει και η οργανωτική σου ικανότητα, σε βοηθούν να πλησιάσεις ακόμη περισσότερο πιο κοντά στους στόχους σου.

Δίδυμοι

Βρίσκεσαι σε μία δύσκολη περίοδο και αυτό ήδη το έχεις καταλάβει, αγαπητέ Δίδυμε. Το ζητούμενο είναι να βγεις πιο δυνατός από αυτές τις δοκιμασίες και να ξανασηκώσεις το κεφάλι σου, ατενίζοντας για ακόμη μία φορά με αισιοδοξία το μέλλον. Προς το παρόν, πρέπει να παραμείνεις συνετός στα οικονομικά σου, γιατί η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο ζώδιο του Τοξότη, θα τα επηρεάσουν άμεσα, καθώς εσύ ενδέχεται να τα θυσιάζεις ολοένα και περισσότερο στο βωμό του καταναλωτισμού σου. Στον ερωτικό τομέα, η μεγαλύτερη επιθυμία σου, με τη νέα θέση του κυβερνήτη σου Ερμή από την Πέμπτη και μετά στον Τοξότη, θα είναι η απόδραση… Καινούργιες γνωριμίες θα σε αναστατώσουν και οφείλεις να ενεργήσεις με προσοχή, ιδιαίτερα αν διατηρείς μόνιμο δεσμό. Σε κάθε διεκδίκηση αυτών που θέλεις, κινδυνεύεις να χάσεις αυτά που έχεις, γι’ αυτό σκέψου πολύ καλά, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.

Καρκίνος

Τα επαγγελματικά σου θα πρωτοστατήσουν στη ζωή σου αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Καρκίνε, μιας και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Τοξότη, θα σε βάλει σε σοβαρά και δύσκολα διλήμματα, μεταξύ του ποιο δρόμο να διαλέξεις και πού οι προοπτικές θα είναι καλύτερες για την ανέλιξη σου. Να είσαι ευέλικτος, γιατί η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο από την Πέμπτη και μετά, θα σε κάνει επιπόλαιο και θα σου στερήσει την ορθή κρίση. Απόφυγε δια ροπάλου βιαστικές ενέργειες, γιατί το μέλλον σου είναι αβέβαιο και πιθανόν ‘‘χλωμό’’.

Λέων

Αρκετά ευχάριστη προβλέπεται η εβδομάδα αυτή για εσένα που είσαι Λέων, καθώς η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε ένα πολύ φιλικό ζώδιο, αυτό του Τοξότη, στις 3 του μήνα και εσύ αποκτάς μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας και αναπτύσσεις νέα κίνητρα στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Η ένταση στις συνεργασίες σου δε θα πάψει να υφίσταται, αλλά τώρα πια παρουσιάζεσαι πιο επιδέξιος και σοφός και μπορείς να την αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά. Το Σαββατοκύριακο, με τη νέα θέση του Άρη στον Ζυγό, θα σου δοθεί η ευκαιρία να προωθήσεις αποτελεσματικά τα συναισθηματικά σου θέματα. Δε θα λείψουν κάποιες απρόσμενες και απίθανες προσφορές, οι οποίες υπόσχονται ένα ευχάριστο ξάφνιασμα. Να ξέρεις ότι γενικότερα διανύεις μία περίοδο, στην οποία όλα μπορούν να συμβούν και οι έστω και μικρές δυσκολίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν, δε θα σου κόψουν το δρόμο.

Παρθένος

Τη περίοδο αυτή, ο παράγοντας της τύχης αυξάνεται κατακόρυφα για όλα όσα θέλεις να κάνεις, αγαπητέ Παρθένε. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Τοξότη, θα σου δώσει την ευκαιρία μιας απόδρασης ή μιας αλλαγής. Ο κυβερνήτης σου, που θα εισέλθει δύο μέρες μετά στο ίδιο ζώδιο, θα σου δώσει μεγαλύτερη επιτυχία στην κοινωνική και επαγγελματική σου ζωή. Όμως, οι βασικές υποχρεώσεις σου παραμένουν μέχρι το Σάββατο, που ο Άρης θα αποχωρήσει από το ζώδιό σου, και εκείνο που θα πρέπει να κάνεις, είναι να μην παρασυρθείς από εντυπώσεις ούτε από την γοητεία που μπορεί να ασκεί η εποχή, παρασύροντάς σε σε έξοδα ή σε αμφίβολες επενδύσεις.

Ζυγός

Για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή ξεκινάει νευρικά, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Τοξότη, και καταλήγει πιο ήπια, με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιό σου από το Σάββατο και μετά. Από την άλλη, ο Ερμής αποχωρεί από τον Σκορπιό και περνά στον Τοξότη στις 5 του μήνα, γεγονός που θα αποτελέσει αφορμή βελτίωσης των προσωπικών και επαγγελματικών σου ζητημάτων. Θα είναι σαν ένα είδος αναγέννησης και απαλλαγής από δυσκολίες, που σε έπληξαν τους δύο τελευταίους μήνες. Οργάνωσε καλύτερα τις εξορμήσεις σου, βοήθησε εσύ ο ίδιος τα ερωτικά σου, αλλά πρόσεξε και τη διαχείριση των χρημάτων σου. Μη φέρνεις στη μνήμη σου παλιές, καλύτερες εποχές. Κάθε εποχή έχει τη δική της χάρη.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι μέρες που θα ακολουθήσουν δε θα είναι και τόσο ευχάριστες, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου, καθώς στις αρχές της εβδομάδας πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ ο Ήλιος και η Σελήνη θα πραγματοποιήσουν αρνητικές όψεις με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα. Μην αγνοείς κάποιες δυσκολίες στον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά μην τις υπερεκτιμάς κιόλας και μην τις αφήσεις να μπλοκάρουν την εξέλιξή σου. Καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου θα σε γλιτώσει από περιττά έξοδα και από μια πιθανή δύσκολη θέση που μπορεί να βρεθείς. Μην παρασυρθείς από τους πειρασμούς των προσεχών ημερών, με τον Άρη να επηρεάζει έντονα το σκηνικό των διαπροσωπικών σου σχέσεων, από το Σάββατο και μετά, που θα εισέλθει στον Ζυγό.

Τοξότης

Η εβδομάδα αυτή είναι γεμάτη υποσχέσεις για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, καθώς η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου την Τρίτη και ο πλανήτης της επικοινωνίας σε επισκέπτεται δύο μέρες μετά, κάνοντας τα πράγματα πιο εύκολα για την επιδίωξη των στόχων σου. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να δεις τη θέση σου να σταθεροποιείται, τόσο στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που αγαπάς όσο και στα θέματα που αφορούν επιχειρηματικά ή καλλιτεχνικά σου όνειρα.

Αιγόκερως

Θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Αιγόκερε, για να βάλεις στη σειρά την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Οι καταστάσεις φαίνονται αποδιοργανωμένες και εσύ πρέπει να επιδείξεις ψυχραιμία και μετριοπάθεια, γιατί μπορεί να κάνεις λάθη, τα οποία θα αποβούν μοιραία για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία, ιδιαίτερα τις τρείς πρώτες ημέρες της εβδομάδας, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη και ο Ερμής θα ολοκληρώνει την πορεία του στον Σκορπιό. Αν τελικά τα καταφέρεις, από την Πέμπτη και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στον Τοξότη και ο Άρης δύο μέρες μετά στον Ζυγό, θα ανταμειφθείς υπέρ του δέοντος. Τα οικονομικά σου είναι ένας πολύ ευαίσθητος τομέας και θα πρέπει να προβλέψεις τυχόν ζημιές, για να προφυλαχτείς.

Υδροχόος

Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται πολύ σημαντική για τη προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, αγαπητέ Υδροχόε, καθώς τόσο η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τρίτη στον φλογερό Τοξότη, όσο και ο Ερμής που δύο μέρες μετά εισέρχεται στο ίδιο ζώδιο, σε προικίζουν με αισιοδοξία και δυναμισμό. Οι αναταράξεις στον επαγγελματικό χώρο συνεχίζονται και τα προβλήματα δεν μπορούν ακόμη να τακτοποιηθούν, αλλά διαφαίνεται έντονο φως στον ορίζοντα των οικονομικών σου. Το Σαββατοκύριακο, που ο Άρης θα αποχωρήσει από την Παρθένο και θα κινηθεί στον Ζυγό, δώσε μια ευκαιρία ξεκούρασης στον εαυτό σου, αλλά διατήρησε τα βασικά μέτρα ασφαλείας, τόσο των συμφερόντων σου όσο και των κεκτημένων σου.

Ιχθείς

Αυτή η εβδομάδα αναμένεται να είναι κουραστική για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιο του Τοξότη, θα δεις την συναισθηματική ή κοινωνική σου ζωή να παραμένει ρευστή και οι ανησυχίες σου θα αυξηθούν δικαιολογημένα, ωστόσο θα σου δοθούν ευκαιρίες να εδραιώσεις κάποια σημαντική σου σχέση ή έστω να βγάλεις κάποια ασφαλή συμπεράσματα γι’ αυτή, μέσα από μία σοβαρή συζήτηση. Από την Πέμπτη και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα αποχωρήσει από τον Σκορπιό και θα εισέλθει στον Τοξότη, καλό θα είναι να δράσεις παρασκηνιακά, καθώς αυτή η τακτική θα σε βοηθήσει να εδραιώσεις σχέσεις και συνεργασίες, που εξελίσσονται κρυφά από τα μάτια των άλλων.

Πηγή: myastro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: