Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 9/12 - 15/12

ΚΡΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας θα σου φέρει μεγάλη εύνοια στον τομέα τον επαγγελματικών και συναισθηματικών σου σχέσεων, αγαπητέ Κριέ. Νέες ευκαιρίες και μια γενικότερη βοήθεια, θα πρωτοστατήσουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου, με τη νέα θέση του κυβερνήτη σου Άρη στον Ζυγό. Βέβαια, η Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω, χτυπά τον κώδωνα του κινδύνου στα οικονομικά σου. Απόφυγε οικονομικές υπερβολές και χειρίσου έξυπνα και συγκρατημένα το πορτοφόλι σου, γιατί αλλιώς ο προϋπολογισμός σου θα πέσει για τα καλά έξω.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή φέρνει πολλές χαρούμενες στιγμές για εσένα και την οικογένειά σου, αγαπητέ Ταύρε. Με τη νέα θέση του Άρη στον Ζυγό από το προηγούμενο Σάββατο, αλλά και με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι το πρωί της Κυριακής, οι μέρες είναι θετικές για τις ερωτικές σου σχέσεις, τις σχέσεις με τα παιδιά και τις δημιουργικές ασχολίες γενικότερα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, δώσε μεγάλη έμφαση σε καινούργια ξεκινήματα και εξέτασε λεπτομερώς όλα τα δεδομένα, προτού πάρεις οριστικές αποφάσεις. Οι πιθανές αρνητικές συγκυρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, θα οφείλονται περισσότερο στον Ερμή, που συνεχίζει την πορεία του στον ‘‘φευγάτο’’ Τοξότη και θα σε κάνει τολμηρό και ανυπόμονο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας, αγαπητέ Δίδυμε, με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη και τον Άρη στον Ζυγό, αυξάνει την αισιοδοξία σου και σου φέρνει μεγάλες ευκαιρίες και ευχάριστες εκπλήξεις σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σου. Αξιολόγησε σωστά τις προτάσεις που θα σου κάνουν, ακούγοντας μόνο τη φωνή της λογικής σου και τίποτε άλλο. Στα αισθηματικά σου, είναι πολύ πιθανό ο έρωτας να κάνει την εμφάνισή του, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Αλλά και αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα σε φέρει πολύ κοντά με τον αγαπημένο σου, καθώς θα ενισχυθεί ο ερωτισμός και θα υπάρξουν αμοιβαίες εξομολογήσεις. Είναι βέβαιο πως ό,τι κι αν ειπωθεί, θα σε ωφελήσει στο έπακρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Καρκίνε, μπορεί το πλανητικό σκηνικό να είναι αισιόδοξο για εσένα, αλλά λόγω κάποιων αρνητικών όψεων που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη μεσοβδόμαδα, οφείλεις να κρατήσεις τις αποστάσεις που είναι απαραίτητες, για να μην “παραγνωριστείς” με συναδέλφους και αρχίσουν τα παρατράγουδα. Έλεγξε τις κινήσεις που γίνονται γύρω σου και με τη βοήθεια της παρατηρητικότητάς σου, θα διαπιστώσεις πολλά και διάφορα, που ίσως να σε εκπλήξουν δυσάρεστα. Με αυτήν την τακτική όμως, θα προστατέψεις τη θέση σου και θα πάρεις τα απαραίτητα μέτρα για να μην σου την ‘‘φέρουν’’ ύπουλα στην πορεία και μείνεις “επί ξύλου κρεμάμενος”. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, μην επενδύεις και πολύ σε ανθρώπους που σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια και να είσαι δύσπιστος στα λεγόμενα τους. Σε καμία περίπτωση μην παρατραβήξεις το σκοινί και ξεπεράσεις τα όρια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, που αυτήν την περίοδο της ζωής σου ισορροπούν σε ένα τεντωμένο σχοινί, γιατί θα προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι κάπως κουραστική για εσένα, αγαπητέ Λέων, και τα πνεύματα θα είναι οξυμένα, γι’ αυτό απόφυγε σπασμωδικές αντιδράσεις και σκέψου καλά προτού ενεργήσεις. Για να μην βρεθείς σε αδιέξοδο, αναρωτήσου τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις από την οικογένεια και τους συναδέλφους σου και δράσε έτσι, ώστε να είσαι και εσύ ευχαριστημένος αλλά και οι άλλοι να μην βρεθούν αδικημένοι. Μην επιτρέψεις στον Ερμή, από τη θέση του στον Τοξότη, να τα τινάξει όλα στον αέρα, αλλά μείνε προσγειωμένος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, κινείται ήδη στον Τοξότη, φίλε Παρθένε, και σε συνδυασμό με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Άρη στον Ζυγό, από το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ήρθε η ώρα να κερδίσεις την εκτίμηση των προϊσταμένων σου, με τη στάση που θα υιοθετήσεις απέναντι στις πολύ δύσκολες καταστάσεις, που έχουν κάνει την εμφάνιση τους στα επαγγελματικά σου. Με γνώμονα το σωστό και την αίσθηση του μέτρου, θα διαπρέψεις με την αναλυτική σου κρίση. Η Αφροδίτη, που παραμένει στον Αιγόκερω, σε βοηθάει ουσιαστικά στην ανεύρεση κατάλληλου συντρόφου αν είσαι αδέσμευτος, ή στο να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με το ταίρι σου και την οικογένειά σου, αν έχεις ήδη κάποια σχέση. Αναζήτησε τη χαλάρωση και τη θαλπωρή που σου προσφέρει το σπίτι σου και θα βγεις κερδισμένος.

ΖΥΓΟΣ

Διάφορα γεγονότα που αφορούν στον οικογενειακό σου περίγυρο, θα έρθουν στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα και θα σε αναστατώσουν, αγαπητέ Ζυγέ. Ο Άρης από τη νέα θέση του, στο ζώδιό σου, φέρνει στην επιφάνεια όλα όσα ήταν καλά κρυμμένα ως τώρα στη ζωή σου και φέρνει τα πάνω κάτω στην προσωπική σου ζωή. Αντιμετώπισε την κατάσταση με ψυχραιμία και χωρίς να πηγαίνεις κόντρα, γιατί αλλιώς, εσύ θα είσαι ο ηττημένος στο τέλος. Από την άλλη, με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη, πολλές ανακατατάξεις φαίνεται πως θα γίνουν και στα επαγγελματικά σου. Μην εγκαταλείψεις τα σίγουρα για κάτι ουτοπικό, που μπορεί σου υποσχεθούν άτομα που δεν γνωρίζεις τόσο καλά και δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι. Λειτούργησε με γνώμονα τη λογική και όχι με συναισθηματισμούς και επιπολαιότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Σκορπιέ, γιατί το πλανητικό σκηνικό ευνοεί οποιοδήποτε ξεκίνημα, που αφορά στα επαγγελματικά και τη σταθερότητά σου. Υποστηριζόμενος από ανθρώπους που σε έχουν βοηθήσει και στο παρελθόν σε ανάλογες υποθέσεις, προχώρα μπροστά με αισιοδοξία και μην πολυψάχνεις για κρυμμένες λεπτομέρειες, γιατί είναι πραγματικά χαμένος χρόνος. Οι εξελίξεις θα είναι ιδιαίτερα θετικές για εσένα και θα διαψεύσουν τις ανησυχίες σου. Ευνοημένος ωστόσο θα είσαι και στα αισθηματικά σου, γι’ αυτό μη φοβηθείς να κεντρίσεις με πολυποίκιλους τρόπους το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου. Υπέροχες στιγμές περιμένουν και τους δυο σας και η ατμόσφαιρα θα σε αποζημιώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έμφυτη χαρά για τη ζωή που σε διακρίνει, αγαπητέ Τοξότη, ξεχειλίζει πραγματικά αυτήν την εβδομάδα από μέσα σου, με τον Ερμή και τον Ήλιο από το ζώδιό σου να σου χαρίζουν λάμψη και γοητεία. Αν και συνήθως είσαι λίγο επιπόλαιος σε κάποια θέματα, αυτό το διάστημα ευτυχώς η προσοχή σου θα είναι εστιασμένη στις λεπτομέρειες και στην ουσία, με αποτέλεσμα αυτή σου η στάση να σε γλυτώσει κυριολεκτικά από άσχημες και δυσάρεστες καταστάσεις, που θα σε έφερναν σε επαγγελματικό αδιέξοδο. Στα αισθηματικά σου επικρατεί ευχάριστο κλίμα και καλή διάθεση από τα άτομα που σε συντροφεύουν. Το μόνο που μένει να κάνεις, είναι να κοιτάξεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα, αδιαφορώντας για το τι μέλλει γενέσθαι. Άλλωστε, δεν είναι στο χέρι σου…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτή η εβδομάδα θα σε φέρει στο επίκεντρο κοινωνικών εκδηλώσεων. Θα υπάρξουν έντονη κινητικότητα, επίδειξη κοινωνικής ή οικονομικής δύναμης, σχολιασμός και επικρίσεις, άλλοτε κακόβουλες και άλλοτε επιβεβλημένες, εξαιτίας περισσότερο της δικής σου συμπεριφοράς και προκλητικότητας. Ωστόσο, με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου, οι μέρες θα είναι ιδανικές για έρευνες και ξεκαθαρίσματα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ίσως κάποιοι από εσάς να πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας και να απαλλαχτείτε από οτιδήποτε σας βαραίνει και σας κρατάει πίσω. Μην διστάσετε και προχωρήστε ακάθεκτοι, τώρα που η κρίση σας επανήλθε στα… λογικά της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοϊκή εβδομάδα για να πετύχεις καλά αποτελέσματα σε προσωπικά σου ζητήματα, είναι η παρούσα για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε. Η τύχη σου χαμογελά διάπλατα, με τη νέα θέση του Άρη στον Ζυγό από το περασμένο Σάββατο. Για τους δεσμευμένους, είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για να ξεπεράσετε δυσκολίες που υπήρχαν στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι, καλό θα ήταν να μείνετε λίγο μόνοι σας, για να πάρετε αποφάσεις για μία γνωριμία που σας ταλαιπωρεί. Στον επαγγελματικό χώρο, θα σου δοθούν ευκαιρίες για να πετύχεις τους στόχους σου, ενώ στον οικονομικό τομέα θα σημειωθεί βελτίωση, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να γεμίσεις το πορτοφόλι σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Μία εβδομάδα που θα σου προσφέρει όμορφες και τρυφερές στιγμές με τον άνθρωπο σου και θα αφήσεις στην άκρη προβλήματα του παρελθόντος, είναι η παρούσα για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Κοντινές εξορμήσεις ευνοούνται το Σαββατοκύριακο, γι’ αυτό τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου, ώστε να είσαι χαλαρός και ελεύθερος εκείνες τις μέρες. Στα επαγγελματικά σου, με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη, θα πετύχεις ένα στόχο που κυνηγούσες από καιρό. Πράγματι είναι μόνο στο χέρι σου να αξιοποιήσεις αυτήν την ευκαιρία. Λίγη προσοχή και πρόγραμμα στα οικονομικά σου θα σε ωφελήσει και θα σε προφυλάξει από πιθανές μελλοντικές κακοτοπιές, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι εγκρατής και μην προβείς σε επιπόλαιες αγορές και επενδύσεις.

Πηγή: myastro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: