Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014

Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα στο Athens Open Air Film Festival!


Πέμπτη 26 Ιουνίου
Πλατεία Μεσολογγίου (Παγκράτι)
Ώρα έναρξης: 21.00 | Ελεύθερη Είσοδος

Ένα από τα καλύτερα φιλμ κινουμένων σχεδίων στο 4ο AthensOpen Air Film Festival!

Το Athens Open Air Film Festival, μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις των προηγούμενων χρόνων, πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το καλοκαίρι του 2014 (Ιούνιος – Σεπτέμβριος), και αποκαλύπτει μέσω της κινηματογραφικής ματιάς κρυμμένες οάσεις της πόλης!   

Από το πρόγραμμα του φεστιβάλ δε θα μπορούσε να λείψει και ένα από τα καλύτερα φιλμ κινουμένων σχεδίων της χρονιάς, «To Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα» που θα προβληθεί την Πέμπτη 26 Ιουνίου στην Πλατεία Μεσολογγίου στο Παγκράτι.

Οι μικροί αλλά και μεγάλοι φίλοι των κινουμένων σχεδίων θα ταξιδέψουν στην Αφρική, μέσα από τις αφηγήσεις του σοφού γέροντα στα παιδιά του χωριού για την ιστορία του Μάκι. Ο Μάκι είναι ένα μικρό αγόρι που ξεφεύγει απ' τα δίχτυα των δουλεμπόρων και γίνεται κολλητός με μια καμηλοπάρδαλη, τη Ζαράφα. Όταν όμως η Ζαράφα αιχμαλωτίζεται για να δοθεί στον Γάλλο βασιλιά ως δώρο, τότε ο Μάκι βάζει ως σκοπό της ζωής του να την ελευθερώσει και ταξιδεύει πάνω σε ένα αερόστατο μέχρι το Παρίσι για να τη βρει.

Συγκινητικό και φτιαγμένο από το υλικό των παιδικών ονείρων, «Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα» και οι εικόνες του μαγεύουν το κοινό, ανεξαρτήτου ηλικίας.

TRAILER: http://dai.ly/x1y9f4w

Σκηνοθεσία: Ρεμί Μπενζανσόν, Ζαν Κριστόφ Λι
Έτος: 2012
Διάρκεια: 75'

H είσοδος είναι ελεύθερη και η προβολή θα ξεκινήσει στις 21.00, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


Για το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ στο www.cinemag.gr και στις σελίδες μας facebook/twitter.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: