Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

Χάρις Αλεξίου και Τάνια Τσανακλίδου στο Κατράκειο Θέατρο!

Την Παρασκευή 11 Ιουλίου οι δυο σπουδαίες καλλιτέχνιδες, ξανασμίγουν για να πει πάλι η μια στην άλλη: «Τραγούδα θέλω να σε ακούω». Στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, θα θυμηθούμε ξανά την μεγάλη επιτυχία αυτής της χρονιάς.

Κι αυτό θα έχει ένα ειδικό βάρος, μια συγκίνηση αφού κι οι δυο τους ανήκουν σε εκείνη την γενιά που ανανέωσε, τροφοδότησε και προχώρησε το ελληνικό τραγούδι- ταυτίστηκε με αυτό, το υπηρέτησε. 

Η σύμπραξη της Χαρούλας και της Τάνιας στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, θα τα έχει όλα: Πάθος και δύναμη. Χιούμορ και οικειότητα. Εσωτερικότητα και Εξωστρέφεια. Και βέβαια μια ένωση που υπόσχεται μια κατάδυση στην πιο καλή περιοχή του ελληνικού μας τραγουδιού και μια σύμπραξη που θα ζωντανεύει την συναρπαστική πορεία και των δύο ξεχωριστά. 

Έτσι, οι δυο ερμηνεύτριες θα μας ταξιδέψουν επί σκηνής σε εποχές και δίσκους που λατρέψαμε αλλά και θα σεργιανίσουν άφοβα και με κέφι σε διαχρονικές αθάνατες επιτυχίες. 

Ο λυρισμός και το πάθος στην ίδια σκηνή από την Χάρι Αλεξίου και την Τάνια Τσανακλίδου που θα πλαισιωθούν, από το γκρουπ που προτείνει ένα νέο ήχο και ένα νέο ήθος στην Ελληνική μουσική και ακούει στο όνομα «Nouveau Sextet» (Θωμάς Κωνσταντίνου, Σωτήρης Λεμονίδης, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Δημήτρης Τσάκας, Κώστας Μερετάκης, Κώστας Κωνσταντίνου) και τους φίλους τους Παναγιώτη Τσεβά και Δημήτρη Μπαρμπαγάλα. Τραγούδα θέλω να σε ακούω. Αυτό θα λέμε κι εμείς.

Επιμέλεια ήχου : ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΗΣ

Σχεδιασμός φωτισμών: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΛΗΣ

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Όλγα Παυλάτου (pavlato@otenet.gr) 

Διοργάνωση Παραγωγής: Κώστας Χριστόπουλος (seasons@otenet.gr) 

ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΩΡΑ: 21:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10 €, ΤΑΜΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ 12 €

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: 

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ, VIVA.GR, PUBLIC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS, IANOS
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 4278289
ME THN ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ

Επόμενες προγραμματισμένες συναυλίες:
•30 ΙΟΥΛΙΟΥ στη ΜΕΣΣΗΝΗ (Αρχαίο Στάδιο)
• 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στη ΣΙΒΙΡΗ (Χαλκιδικη)
• 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Θέατρο Δάσους)
• 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στο ΒΥΡΩΝΑ (Θέατρο Βράχων)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: