Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

Νέα σειρά εντυπωσιακών παιχνιδιών από την Ikea!

Η νέα σειρά, εμπνευσμένη από το τσίρκο και την ατμόσφαιρά του, εμπνέει τα παιδιά να παίξουν, να κινηθούν και να είναι πιο ενεργά, όταν είναι σπίτι.

Ειδικά σχεδιασμένη μέσα από τη συνεργασία του παιδικού τμήματος ΙΚΕΑ και του σύγχρονου σουηδικού τσίρκου «Cirkus Cirkör», η συλλογή αυτή δημιουργήθηκε με σκοπό να ωθήσει τα παιδιά να εξασκήσουν ικανότητες όπως η ισορροπία, η συγκέντρωση, ο συγχρονισμός και η κοινωνικότητα, ενώ ταυτόχρονα μας βοηθά να μετατρέψουμε το σπίτι μας σε ένα δημιουργικό και διασκεδαστικό χώρο! 

Σαν ακροβάτης ..
GUNGGUNG κούνια
Ειδικά σχεδιασμένη για να ενθαρρύνει τα παιδιά να παίζουν και να κινούνται, η νέα κούνια - εμπνευσμένη από το τσίρκο - GUNGGUNG αποτελεί αφορμή για πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια! 

Κατασκευασμένη από 100% πολυεστέρα και βασισμένη στο σταθερό, ανθεκτικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στην ιστιοπλοΐα, το χόκεϊ στον πάγο και την ακροβασία. 

Η σχεδιάστρια Tina Christensen αναφέρει:
«Για να πάρω ιδέες για την κούνια GUNGGUNG και την νέα σειρά παιχνιδιών, συνεργάστηκα με το σουηδικό σύγχρονο τσίρκο ‘‘Cirkus Cirkör’’. Ήταν εντυπωσιακό! Εκείνοι φανταζόντουσαν κινήσεις και εγώ σκεφτόμουν προϊόντα και εξοπλισμό!»

Η κούνια GUNGGUNG είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 3 ετών και δοκιμασμένη σε βάρος μέχρι 70kg. Μπορεί να στερεωθεί σε ένα κατάλληλο, ανθεκτικό σε βάρος, σημείο, χρησιμοποιώντας το άγκιστρο EKORRE και κάτω από αυτή μπορείτε να βάλετε ένα στρώμα γυμναστικής όπως το PLUFSIG.

Για ομαλή προσγείωση..
 PLUFSIG Στρώμα γυμναστικής


Το παιχνίδι και η προπόνηση των παιδιών μερικές φορές επιφυλάσσει και ...τούμπες! Αλλά, μην ανησυχείτε, με το νέο στρώμα γυμναστικής PLUFSIG, οι προσγειώσεις τους θα είναι ... ομαλές! 

Σχεδιασμένο να ενθαρρύνει την κίνηση, το στρώμα γυμναστικής PLUFSIG προστατεύει από χτυπήματα σε σκληρές επιφάνειες. Ιδανικό για εξάσκηση γυμναστικών δεξιοτήτων, αλλά και για να μαθαίνουμε πώς να πέφτουμε χτυπώντας λιγότερο, μπορεί να χρησιμεύσει και ως διαχωριστικό, ώστε τα παιδιά να μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους χώρο παιχνιδιού και 
ξεκούρασης.

Και όταν το παιχνίδι τελειώσει, απλά διπλώστε τις 5 διαχωρισμένες επιφάνειές του και αποθηκεύστε το. 

Και σαν ζογκλέρ..
 TRÄNING σετ ζογκλέρ

Τώρα το νέο σετ ζογκλέρ TRÄNING κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον και πιο διασκεδαστικό! Με τον εξοπλισμό που δείχνει επαγγελματικός, μπαίνουμε 
κατευθείαν στην ατμόσφαιρα του τσίρκου.

Το σετ ζογκλέρ TRÄNING είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με το σύγχρονο σουηδικό τσίρκο Cirkus Cirkör και προσαρμοσμένο να είναι ασφαλές για τα παιδιά.

Η σχεδιάστρια Tina Christensen αναφέρει:
«Ήταν πάντα το όνειρο μου! Να μπορέσω να σχεδιάσω κορίνες, φιλικές προς τα παιδιά. Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι με τις κορίνες, γιατί σε βοηθά να συγκεντρωθείς και παράλληλα να είσαι σε εγρήγορση. Και μπορείς να το κάνεις είτε μόνος σου, είτε σε μια μεγάλη ομάδα.»

Το σετ ζογκλέρ TRÄNING περιλαμβάνει 3 κρίκους, 3 κορίνες, 3 μπάλες και 1 δίχτυ για την αποθήκευσή τους. 

Η κατάλληλη ισορροπία..
 IKEA PS δοκός ισορροπίας


Το να ισορροπήσουμε ανάμεσα στο design και τη λειτουργικότητα πολλές φορές αποδεικνύεται δύσκολο, αλλά με την κατασκευή από μασίφ ξύλο και τη μοντέρνα ξεχωριστή ταυτότητά της, η δοκός ισορροπίας ΙΚΕΑ PS, καταφέρνει και ... πατά γερά και στα δύο!

Κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο σημύδας, η δοκός ισορροπίας IKEA PS δημιουργήθηκε για να προκαλέσει τα παιδιά να δοκιμάσουν την ισορροπία τους και να αναπτύξουν δεξιότητες συγκέντρωσης. Χάρη στη σταθερή και ανθεκτική κατασκευή της, τα παιδιά μπορούν να ισορροπήσουν με πολλούς διαφορετικούς 
τρόπους. 

Και όταν δεν χρησιμοποιείται για το σκοπό αυτό, η δοκός μπορεί να χρησιμεύσει σαν πάγκος για τα παιδιά για να καθίσουν και να ξεκουραστούν ή για να ντυθούν και να φορέσουν τα παπούτσια τους. Οι κόκκινες και λευκές της ρίγες ξεχωρίζουν και δημιουργούν μια καθαρή, σύγχρονη φόρμα, ιδανική για κάθε σπίτι! Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: