Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Φοιτητικό δωμάτιο από την Neoset!

Φοιτητικό δωμάτιο “My success story”
από τη neoset μόνο με 574€!H φοιτητική ζωή μόλις αρχίζει! Η neoset εύχεται καλή αρχή στο νέο σας “success story και σας προσκαλεί να φτιάξετε το δικό σας προσωπικό χώρο όπως ακριβώς τoν ονειρεύεστε σε σούπερ χαμηλές τιμές!

Η νέα ολοκληρωμένη πρόταση my success story” της neoset σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε το νέο σας χώρο όπως το έχετε φανταστεί. Περιλαμβάνει κρεβάτι με μαξιλάρι και στρώμα, βιβλιοθήκη- γραφείο και περιστρεφόμενη καρέκλα στην προνομιακή τιμή των 574€. Διατίθεται και το φοιτητικό πακέτο των 649€ που προσφέρει ξεχωριστά την βιβλιοθήκη και το γραφείο με όλα τα παραπάνω. Παράλληλα, όσοι επιθυμούν να εξοπλίσουν πλήρως το δωμάτιο τους, μπορούν να αποκτήσουν το “full success story συμπληρώνοντας το χώρο με το τραπεζάκι FREDO, τον διθέσιο καναπέ- κρεβάτι, την συρταριέρα και το κομοδίνο-σκαμπό.

Σε όποια σχολή και να περάσατε, σε όποια πόλη κι αν πρόκειται να σπουδάσετε, όλα γίνονται εύκολα με τη neoset. Τα 28 καταστήματα της neoset είναι πραγματικά δίπλα σας για να βοηθήσουν να διαλέξετε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε. Επιλέξτε ανάμεσα σε αναπαυτικούς καναπέδες και πολυθρόνες, ευέλικτες βιβλιοθήκες μοντέρνα κρεβάτια και λειτουργικά γραφεία με καρέκλες αλλά και home accessories από την πλούσια συλλογή της neoset. Ο προσωπικός διακοσμητής θα ασχοληθεί αποκλειστικά με εσάς και θα σας δώσει ιδανικές λύσεις και προτάσεις για το νέο σας χώρο!

Κοντά σε κάθε Πανεπιστημιούπολη βρίσκεται και ένα από τα 28 καταστήματα neoset! Επισκεφτείτε το και δώστε αέρα «επιτυχίας» στο χώρο σας, πάντα με την υπογραφή και την ποιότητα neoset.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: