Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Zara Home: The Linen Collection


Το λινό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο δεύτερο μέρος της καμπάνιας της Zara Home για το φθινόπωρο/χειμώνα 2016. Η υφή του, τα χρώματα, τα χαρακτηριστικά και η ανώτερη ποιότητα καθιστούν αυτό το υλικό απαραίτητο για τη διακόσμηση του σπιτιού.Η νέα κολεξιόν φθινόπωρο/χειμώνας 16 Linen παρουσιάζεται μέσα στο στούντιο και εργαστήριο του γλύπτη Xavier Corberó. Αυτός ο χώρος, με τους ψηλοτάβανους σαν loft χώρους, τις επιβλητικές αψίδες και την καμπυλότητα των υλικών, προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για την ντελικάτη φυσικότητα των λινών υφασμάτων.Κομψοί και λιτοί χώροι διακοσμούνται με υφάσματα και αντικείμενα που αποδίδουν μια φυσική εμφάνιση και ουδέτερα χρώματα.
Μια πλήρης επιλογή επίπλων περιλαμβάνεται στη νέα κολεξιόν Linen, ταιριάζοντας γήινους τόνους και υλικά σε μια λιτή εμφάνιση.

Πορσελάνες και μινιμαλιστικές κεραμικές λεπτομέρειες, ποτήρια φτιαγμένα από λεπτό γυαλί και κρύσταλλο με αμμοβολή, ασημένια μαχαιροπήρουνα και, φυσικά, λινά τραπεζομάντηλα και πετσέτες φαγητού.


Σαλόνια βιομηχανικού τύπου, όπου κυριαρχεί η υφή των υφασμάτων. Τόνοι του γκρίζου του κάρβουνου, ανοιχτού γκρι, λευκού, μπεζ και το φυσικό λινό είναι οι πρωταγωνιστές.  
Το ξύλο είναι είτε στη φυσική του μορφή είτε βαμμένο με βερνίκια στους ίδιους χρωματικούς τόνους. Όσον αφορά τα διακοσμητικά αντικείμενα, τα υλικά συνδυάζονται μεταξύ τους, όπως τα ρουστίκ κρύσταλλα, τα κεραμικά και τα σκαλιστά ξύλινα, αφήνοντας ατέλειες που δίνουν την αίσθηση του χειροποίητου.
Αυτή τη σεζόν, η Zara Home χρησιμοποιεί μια νέα τεχνική για τη μεταχείριση των λινών, έναν τρόπο πλυσίματος που δίνει στο ύφασμα επιπλέον απαλότητα καθώς και πιο δελεαστική εμφάνιση και ευελιξία για τα λευκά είδη, τις πετσέτες και τα υφάσματα γενικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ: